Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

SEO webinar voor fotografen

Ben je fotograaf en vind je SEO maar vaag? We helpen je concreet stappen te zetten en zo meer bezoekers en klanten uit je website te halen.

  • Maandag 28 juni om 15:00-15:45
  • Leer hoe je als fotograaf klanten haalt uit je website
  • Gratis voor 25 plekken! Doe mee voor €24,95

Van “SEO is vaag” naar “Ik snap het!”

Je bent fotograaf. Je ziet om je heen dat er meer uit je website te halen valt, maar je weet niet waar je moet beginnen. Dus je stelt het maar weer uit.

Herkenbaar?

In deze online webinar laten we je zien hoe wij te werk gaan. Zo ook op de fotografie website van Mandy die al met meerdere pagina’s bovenaan Google staat. Dat is geen toeval, maar dankzij een strategie die we met je gaan delen!

Je zult zien dat SEO veel logischer en praktischer is dan de meesten denken!

Klaar voor dat laatste duwtje om te gaan doorpakken met SEO?

Linsey (l) en Mandy (r)

Experts in fotografie websites

Mandy is al 12 jaar fotograaf. Ze is gek op het vak én op ondernemen. Linsey is webdeveloper en heeft zich volledig verdiept in de wereld van Google en SEO.

Het succes van Mandy’s eigen fotografie website bewijst het succes van onze strategie. De website scoort goed in Google en dat levert haar veel extra klanten op.

We hebben al voor meerdere fotografen een website mogen maken. We laten graag zien dat er voor iedereen plek is, ook in een wereld vol fotografen!

“Na het maken van een website denk je dat je er bent, maar als je niet zo veel kennis hebt van SEO en alles wat daar bij komt kijken, is het lastig om die “finishing touch” aan te brengen. Deze twee dames weten waar ze het over hebben en vullen elkaar erg goed aan. Een aanrader!”

Hanneke Meier

Editing Moments

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het? Hoe kan ik de webinar volgen?

We houden de webinar via Webinar Geek. Je ontvangt van tevoren van ons een mailtje met de link naar de video. Je kunt de webinar online volgen als video in jouw browser. Je hoeft niets te installeren.

Tijdens de webinar kun je ook vragen stellen en met ons chatten.

Wat als ik het op dat moment niet kan kijken?

Ja, je kan de webinar 1 week terugkijken. Je ontvangt na de webinar een mailtje met de terugkijk-link.

Hoe lang duurt de Webinar?

De webinar duurt ongeveer 45 minuten, maar er is ook ruimte voor het stellen van vragen, dus de precieze tijd kunnen we niet aangeven.

Kom ik hierna gegarandeerd op nummer 1 in Google?

Nee. We geven je tips en laten je een aantal inzichten opdoen. Maar SEO is geen easy trucje, er zit een strategie achter. Dat kost tijd en moeite.

Wil je echt volop de diepte in? Dan raden we onze Website Strategy Academy aan. Daarmee ga je sowieso heel veel leren!

Maakt uit wat voor website ik heb?

Nee, maakt niet uit of je WordPress of Wix of iets anders hebt.

Heb je nog geen website of ben je nog bezig? Dan kan deze webinar je een heleboel tijd en onduidelijkheid besparen!

Is het alleen leerzaam voor fotografen?

We focussen wel echt op fotografen, maar de SEO tips zijn wel algemeen toepasbaar. Ben je dus geen fotograaf, maar wil je wel meedoen? Dan ben je zeker welkom.

SEO webinar voor fotografen

Ben je fotograaf en vind je SEO maar vaag? We helpen je concreet stappen te zetten en zo meer bezoekers en klanten uit je website te halen.

  • Maandag 28 juni om 15:00-15:45
  • 1 week terug te kijken
  • Doe mee voor €24,95 excl. btw