Formulieren

Bij ons thema krijg je ook de premium plugin Gravity Forms. Met deze plugin kun je formulieren maken.

Formulier maken en plaatsen

Leer hoe je een nieuw formulier maakt en plaats als blok op een pagina.

Instellingen: Meldingen & Bevestigingen

Bepaal welke melding er getoond wordt en welke e-mails verstuurd worden nadat iemand het formulier ingevuld en verzonden heeft.

Voorwaardelijke logica

Soms wil je een bepaald veld alleen tonen op basis van de keuze in een ander veld. Dat kan met voorwaardelijke logica.

Keuzerondjes zonder duplicaten

Heb je een keuze die maar 1x gekozen mag worden? Zoals een timeslot voor een fotodag? Dat kan!

Home » Kennisbank » Formulieren