De header is het bovenste gedeelte van je website die op elke pagina hetzelfde is. Meestal je logo en navigatie menu.

Kleuren & Layout

Wil je de kleuren of layout van de header aanpassen? Ga naar Weergave > Customizer > Header.

Wil je het logo of de site titel aanpassen? Ga naar Weergave > Customizer > Site-identiteit.

Wil je pagina’s toevoegen of verwijderen uit het menu? Ga naar Weergave > Menu’s en selecteer het hoofdmenu.

Home » Kennisbank » Header