Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Linsey en Mandy van Brander & Brander, website laten maken

brander & Brander

Over Ons

Als zussen vormen we samen Brander & Brander. Linsey is webdeveloper en weet alles over SEO. Mandy is fotograaf en gespecialiseerd in personal branding fotografie.

Deze combinatie zorgt ervoor dat we mooie websites voor allerlei ondernemers kunnen neerzetten.

Kwaliteit leveren

Waarom werken we zo goed samen? We hebben dezelfde werkethiek. Zo werken we allebei graag snel, en hechten we veel waarde aan kwaliteit en heldere communicatie. We zijn altijd op zoek naar manieren om nog betere resultaten te leveren.

Verder zijn we verschillende types, waardoor we elkaar goed aanvullen. Mandy is de oudste en altijd vol nieuwe ideeën; ze is een echte doener.

Linsey is altijd aan het leren en heeft veel oog voor detail en de afwerking. Als Mandy een stroom aan ideeën heeft, pikt zij de beste eruit en werkt het uit tot iets concreets.

Het ontstaan van Brander & Brander

Het idee van Brander & Brander ontstond in oktober 2019. Het afgelopen decennium hebben we ons eigen pad gevolgd. Mandy als professioneel fotograaf en Linsey als webdeveloper. Maar we waren beiden op zoek naar meer betekenis in ons werk.

Mandy merkte tijdens het fotograferen van ondernemers dat mensen vaak worstelen met het vinden van een goede websitebouwer – veel slechte ervaringen en moeizame communicatie. We wisten dat wij dit veel beter zouden kunnen en besloten onze krachten te bundelen.

We staan voor heldere communicatie, solide techniek en professionele fotografie. Voor sterke websites die ondernemers ondersteunen en hun verhaal echt naar voren laten komen.

What’s in a name?

Mensen denken soms dat Brander & Brander iets met branding te maken heeft, maar het is onze achternaam. Op z’n Nederlands uitgesproken.

We willen ondernemers helpen hun verhaal online te vertellen.

Linsey van Brander & Brander, webdeveloper
Webdeveloper

Over Linsey Brander

Linsey houdt van duidelijke taal en eerlijkheid. Dat is in de website-wereld nog wel eens anders. Slecht design, onduidelijke websites, een enorme rommel aan de ‘achterkant’ – dingen waar Linsey echt niet tegen kan!

Een technisch sterke website, een duidelijk design en een eerlijk verhaal, dat is hoe Linsey werkt als webdeveloper.

Kan iets niet? Dan is zij daar ook eerlijk over en ze doet geen valse beloftes. Wat wel? Een snelle en fijne samenwerking en een website die klopt.

  • Linsey codeert en ontwerpt websites al 10+ jaar.
  • Voordat Linsey het roer totaal omgooide, studeerde ze af in Japanese Studies en heeft ze 3 maanden in Japan gewoond en gewerkt.
  • Het WordPress thema waarmee we onze websites bouwen is door Linsey zelf geprogrammeerd.

Volg Linsey

Website | Instagram | LinkedIn | Frankwatching

Mandy over Linsey:

“De snelheid waarmee Linsey nieuwe dingen leert blijft me verbazen. Ze is een doener én altijd aan het leren.

Na een bachelor in Japanese Studies en een master in East Asian Studies aan Leiden Universiteit, is ze voor websites gegaan. Binnen no-time heeft ze zichzelf alle aspecten van het website bouwen aangeleerd en ook hier begrijpt ze de ’taal’ van de webwereld perfect.

Het verbaasde me dan ook niks dat ze al snel aan de slag kon als webdeveloper.

Haar oog voor taal, design én techniek maakt dat ze in mijn ogen een unieke combinatie in handen heeft. Ze heeft oog voor wat werkt en wat niet. Sinds ze mijn websites maakt, merk ik dat mensen mij sneller boeken en ik meer professionaliteit uitstraal.” – Mandy

Fotograaf

Over Mandy Brander

Nieuwe verhalen ontdekken – dat is waarom Mandy is gaan fotograferen. De wereld zien door een camera, mensen ontmoeten en avonturen beleven.

Het fotograferen van ondernemers geeft haar energie. Een verhaal vertellen in beeld en vooral de ondernemer laten stralen. Waarbij kwaliteit en licht een belangrijk onderdeel spelen.

Dit gecombineerd met een passende website geeft voor haar een extra dimensie aan het maken van mooie foto’s. 

  • Mandy is al bijna 15 jaar fotograaf. Bruidsfotografie, editorial, events; haar werk is divers. Ze is gespecialiseerd in Personal Branding fotografie.
  • In 3 maanden op de motor naar Mongolië rijden? Dat heeft Mandy gedaan. De start van nog vele reizen naar o.a. India en Oost-Afrika als We Want Adventure.

Volg Mandy

Website | TrouwfotografieInstagram | LinkedIn

Linsey over Mandy:

“Mandy’s kracht is zien wat iemand nodig heeft en daarbij passende foto’s maken. Haar stijl is rustig, maar van hoge kwaliteit. Een website ontwerpen met haar foto’s werkt altijd zoveel fijner.

Ze heeft na haar studie Communicatie in Zwolle Windesheim, het roer omgegooid en is gaan fotograferen. Daarin blijft ze zich constant ontwikkelen.

In 2014 besloot ze met de motor de wijde wereld in te trekken. Ik ben trots op hoe het haar gelukt is om haar reizen te combineren met een goedlopende onderneming.

Ze heeft veel van de wereld gezien en dat merk je in haar omgang met anderen. Mensen zijn snel op hun gemak bij haar en ze is oprecht geïnteresseerd. Bovendien is ze dus een ontzettend goede fotograaf.” – Linsey

“Linsey en Mandy hebben niet alleen voor een super mooie website gezorgd, het is ook echt een feest om met hen samen te werken.

Mandy zorgt er tijdens een shoot voor dat ik helemaal mezelf kan zijn, waardoor ik straal op de foto’s en ze mijn sterke kanten benadrukken. En Linsey weet dat wat ik wil uitstralen exact te vertalen in een prachtige website.

Ze denken met je mee, staan voor je klaar en zijn ontzettend vriendelijk en professioneel. Superblij met het eindresultaat, dankjewel!”

Fiona | bestcasescenario.info