Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Sluiten
Linsey en Mandy van Brander & Brander

Ondernemende zussen

Yes, you guessed it. Wij zijn zussen! We zijn allebei gedreven en geloven dat iedereen succes kan hebben zolang je jouw potentie slim weet in te zetten.

Voor de rest zijn we totaal andere types. Mandy is de oudste en altijd vol nieuwe ideeën. Ze leert door eropuit te gaan en dingen gewoon te proberen. Linsey bekijkt toch liever eerst een tutorial op Youtube. Als Mandy een stroom aan ideeën heeft, pikt zij de beste eruit en werkt het uit tot iets concreets. Zo vullen we elkaar aan.

Iedereen heeft een beetje ondersteuning nodig

Ons verhaal

Het idee van Brander & Brander ontstond in oktober 2019. Het afgelopen decennium hebben we ons eigen pad gevolgd. Mandy als zelfstandig ondernemer en fotograaf, en Linsey als webdeveloper. We waren beiden op zoek naar meer betekenis in ons werk. We waren aan het uitvoeren, maar weinig aan het creëren en helpen. Terwijl verbeteren en innoveren ons juist energie geeft!

Mandy merkte in haar gesprekken met andere ondernemers dat velen worstelen met de dingen waar wij kennis van hebben: slimmer ondernemen online. Daarom besloten we onze krachten te bundelen. We willen ondernemers helpen hun mooie en unieke verhalen te vertellen.

Brander is onze achternaam. Hoewel we heel verschillend zijn, zijn we ook typische Branders: eigenwijs, eerlijk en een beetje gek.

Wij geloven dat je niet hoeft te settelen met een oké. Ga voor wat je wilt en durf te dromen! Niet geschoten is altijd mis.

Mandy van Brander & Brander

Mandy Brander

Linsey over Mandy:

“Mandy’s kracht is zien wat iemand nodig heeft en welke kansen er voor het grijpen liggen. Ze snapt hoe het ondernemen werkt en vindt het spel leuk. Ze heeft na haar studie Communicatie in Zwolle (Windesheim) het roer omgegooid en is gaan fotograferen. Daarin blijft ze haarzelf constant ontwikkelen.

Vijf jaar geleden besloot ze met de motor de wijde wereld in te trekken. Ik ben trots op hoe het haar gelukt is om haar jaarlijkse reizen te combineren met een goedlopende onderneming.

Ze heeft veel van de wereld gezien en dat merk je in haar omgang met anderen. Mensen zijn snel op hun gemak bij haar en ze is oprecht geïnteresseerd in anderen. Daarnaast is ze gewoon een ontzettend goede fotograaf!”

Volg Mandy

Website | Instagram | LinkedIn

Mandy is al 10+ jaar fotograaf in uiteenlopende vakgebieden, zoals bruidsfotografie en commercieel werk. Elke zomer is ze weer volgeboekt.

Mandy heeft ooit alles opgezegd om met de motor naar Mongolië te rijden. Een start van nog vele andere reizen over de hele wereld.

Linsey van Brander & Brander

Linsey Brander

Mandy over Linsey:

“De snelheid waarmee Linsey leert heeft me altijd verbaasd. Na haar gymnasium is ze Japans gaan studeren aan Leiden Universiteit en cum laude afgestudeerd. Ze is een doener en altijd aan het leren.

Binnen no-time heeft ze zichzelf alle aspecten van het website bouwen aangeleerd en ook hier begrijpt ze de ’taal’ van de webwereld perfect. Het verbaasde me dan ook niks dat ze al snel aan de slag kon.

Haar oog voor taal, design én techniek maakt dat ze in mijn ogen een unieke combinatie in handen heeft. Zij heeft een oog voor wat werkt en wat niet. Sinds ze mijn websites maakt, merk ik dat mensen mij sneller boeken en ik meer professionaliteit uitstraal.”

Volg Linsey

Website | Blogs | LinkedIn

Linsey ontwerpt én codeert websites, al meer dan 10 jaar. Dankzij haar ervaring weet ze precies hoe je een strategische website opzet.

Linsey is het talenwonder van de familie. Voordat ze het roer omgooide, studeerde ze af in Japans en heeft ze 3 maanden in Japan gewoond en gewerkt.

Linsey en Mandy van Brander & Brander

WordPress website laten maken

Ons WordPress thema is snel, SEO-vriendelijk, functioneel en heeft een mooi en flexibel design. We helpen je met het installeren en instellen van het thema. Daarbij kun je SEO en UX advies van ons krijgen.

Alles wat je nodig hebt voor een ijzersterke site!