Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Linsey en Mandy van Brander & Brander

Over Brander & Brander

Als zussen vormen we samen Brander & Brander. Linsey is webdeveloper en weet alles over SEO. Mandy is fotograaf en gespecialiseerd in personal branding fotografie.

We willen ondernemers helpen hun verhaal online te vertellen.

Het verhaal achter Brander & Brander

Het idee van Brander & Brander ontstond in oktober 2019. Het afgelopen decennium hebben we ons eigen pad gevolgd. Mandy als professioneel fotograaf en Linsey als webdeveloper.

We waren beiden op zoek naar meer betekenis in ons werk. We waren veel aan het uitvoeren, maar weinig aan het creëren en helpen. Terwijl verbeteren en innoveren ons juist energie geeft!

Mandy merkte tijdens het fotograferen van ondernemers dat ze vaak worstelen met het vinden van een goede websitebouwer – veel slechte ervaringen en moeizame communicatie.

Dat kunnen wij veel beter, dus we besloten onze krachten te bundelen.

We staan voor heldere communicatie, solide techniek en professionele fotografie. Voor sterke websites die ondernemers ondersteunen en hun verhaal echt naar voren laten komen.

What’s in a name?

Mensen denken soms dat Brander & Brander iets met branding te maken heeft, maar het is onze achternaam. Op z’n Nederlands uitgesproken.

Linsey en Mandy van Brander & Brander

Twee zussen, verschillend maar aanvullend

Waarom werken we zo goed samen? We delen dezelfde positieve kijk op het leven, maar voor de rest zijn we totaal verschillende types.

Mandy is de oudste en altijd vol nieuwe ideeën. Ze leert door eropuit te gaan en dingen gewoon te proberen. Linsey bekijkt toch liever eerst een Youtube tutorial. Als Mandy een stroom aan ideeën heeft, pikt zij de beste eruit en werkt het uit tot iets concreets.

Ondanks onze verschillen zijn we close. We weten wat we aan elkaar hebben. En naast de verschillen zijn er ook veel overeenkomsten.

Zo werken we allebei graag snel, hechten we veel waarde aan kwaliteit én willen we continu innoveren. We zijn altijd op zoek naar manieren om nog betere resultaten te leveren. 

Ook matchen onze stijlen en daarom past Mandy’s fotografie zo goed bij Linsey’s design.

Dit zorgt voor een totaalplaatje wat écht klopt – en daar worden we beiden enthousiast van! Een rustig en clean design, maar toch warm en persoonlijk. Met fotografie waarin we de ondernemer centraal stellen.

Het verhaal van jouw onderneming

Wij vinden het belangrijk dat je er een goede match is. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop.

Daarom werken wij altijd met een intakegesprek. Om jouw wensen te ontdekken en om te kijken of we de perfecte websitebouwer en fotograaf voor jou zijn! En zo kan je ons ook een beetje leren kennen.

Mandy van Brander & Brander

Het verhaal van Mandy Brander

Nieuwe verhalen ontdekken – dat is waarom Mandy is gaan fotograferen. De wereld zien door een camera, mensen ontmoeten en avonturen beleven.

Het fotograferen van ondernemers geeft haar energie. Een verhaal vertellen in beeld en vooral de ondernemer laten stralen. Waarbij kwaliteit en licht een belangrijk onderdeel spelen. Dit gecombineerd met een passende website geeft voor haar een extra dimensie aan het maken van mooie foto’s. 

Linsey over Mandy

Linsey: “Mandy’s kracht is zien wat iemand nodig heeft en daarbij passende foto’s maken. Haar stijl is rustig, maar van hoge kwaliteit. Een website ontwerpen met haar foto’s werkt altijd zoveel fijner!

Ze heeft na haar studie Communicatie in Zwolle Windesheim het roer omgegooid en is gaan fotograferen. Daarin blijft ze zich constant ontwikkelen.

In 2014 besloot ze met de motor de wijde wereld in te trekken. Ik ben trots op hoe het haar gelukt is om haar jaarlijkse reizen te combineren met een goedlopende onderneming.

Ze heeft veel van de wereld gezien en dat merk je in haar omgang met anderen. Mensen zijn snel op hun gemak bij haar en ze is oprecht geïnteresseerd. Bovendien is ze dus een ontzettend goede fotograaf!”

Mandy van Brander & Brander

Ervaren fotograaf

Mandy is al 12+ jaar fotograaf. Bruidsfotografie, editorial, events, haar werk is divers. Ze is gespecialiseerd in Personal Branding fotografie.

Wereldreiziger

Mandy is ooit in 3 maanden op de motor naar Mongolië gereden. De start van nog vele reizen over de hele wereld als We Want Adventure.

110% service

Een fijne ervaring is voor Mandy enorm belangrijk. Het zorgen voor blije klanten is wat Mandy drijft in haar werk.

Volg Mandy

Website | Instagram | LinkedIn

Linsey van Brander & Brander

Het verhaal van Linsey Brander

Linsey houdt van duidelijke taal en eerlijkheid. Dat is in de website wereld nog wel eens anders. Slecht design, onduidelijke websites, een enorme rommel aan de ‘achterkant’ – dingen waar Linsey echt niet tegen kan!

Een technisch sterke website, een duidelijk design en een eerlijk verhaal, dat is hoe Linsey werkt als webdeveloper.

Kan iets niet? Dan is zij daar ook eerlijk over en ze doet geen valse beloftes. Wat wel? Een snelle en fijne samenwerking en een website die klopt.

Mandy over Linsey

Mandy: “De snelheid waarmee Linsey nieuwe dingen leert blijft me verbazen. Ze is een doener én altijd aan het leren.

Na een bachelor in Japanse Taal & Cultuur en een master in East Asian Studies aan Leiden Universiteit, is ze voor websites gegaan.

Binnen no-time heeft ze zichzelf alle aspecten van het website bouwen aangeleerd en ook hier begrijpt ze de ’taal’ van de webwereld perfect. Het verbaasde me dan ook niks dat ze al snel aan de slag kon als webdeveloper.

Haar oog voor taal, design én techniek maakt dat ze in mijn ogen een unieke combinatie in handen heeft. Zij heeft oog voor wat werkt en wat niet. Sinds ze mijn websites maakt, merk ik dat mensen mij sneller boeken en ik meer professionaliteit uitstraal.”

Linsey van Brander & Brander

Ervaren developer

Linsey codeert en ontwerpt websites al meer dan 10 jaar. Ze weet alles over de techniek en over wat een goede website nodig heeft.

Konnichiwa

Voordat Linsey het roer totaal omgooide, studeerde ze af in Japans en heeft ze 3 maanden in Japan gewoond en gewerkt.

Goed, beter, best

Het kan altijd beter. Linsey houdt ervan om dingen beter te maken en blijft daarom ook continu sleutelen aan ons WordPress thema.

Volg Linsey

Website | Instagram | LinkedIn

Mandy en Linsey van Brander & Brander

Brander Academy
voor Fotografen

Naast het maken van professionele websites voor ondernemers, hebben we ook een academy specifiek voor fotografen.

Mandy heeft een enorme liefde voor fotografie en ondernemen. Ze heeft heel veel tijd, geld en moeite geïnvesteerd om te komen waar ze nu is. En deze kennis en lessen deelt ze nu graag met andere fotografen.

Tel hier Linsey’s kennis van websites en SEO bij op en dan heb je het recept voor onze Brander Academy. We helpen fotografen verder aan de hand van o.a. mentoring, fotografie cursussen en SEO advies.

Wil jij groeien als fotograaf én ondernemer? Zet de volgende stap!