Linsey en Mandy van Brander & Brander

Over Brander & Brander

Wie zijn wij? Linsey is webdeveloper en designer. Mandy is branding fotograaf. We zijn zussen en vormen samen Brander & Brander. We combineren onze expertises om professionele websites voor ondernemers neer te zetten.

Mandy en Linsey van Brander & Brander

Waarom deze combinatie?

Om jouw ideale klant aan te spreken moeten de teksten natuurlijk kloppen, maar ook het design en de beelden moeten het juiste gevoel geven.

Binnen secondes bepalen mensen – al dan niet onbewust – of een website “klopt” en “goed voelt”.

Hier besteden we veel aandacht aan. En dankzij onze combinatie kunnen we websites neerzetten die op al deze vlakken kloppen (en gewoon goed werken).

Dol op creëren

Als zussen gaat onze samenwerking vloeiend. We zijn nuchter en werken allebei snel. Ook halen we beiden veel voldoening uit creëren. Of dat nou is door te fotograferen, schrijven, ontwerpen of programmeren. Iets moois neerzetten, dat ook gewoon goed werkt, maakt ons blij.

De vaart erin

We willen dit proces een fijne, ontspannen ervaring laten zijn. Niet meer zelf aanmodderen en je suf googelen met een ‘net niet’ website als resultaat. Daarom nemen wij zoveel mogelijk voor je uit handen. Want een nieuwe website laten maken is gewoon ontzettend leuk!

Ons doel? Jouw onderneming vertalen naar een website die jij met trots met de wereld wilt delen.

Webdeveloper & Designer

Linsey Brander

Een technisch solide website met een mooi maar overzichtelijk design en een duidelijk verhaal. Dat is hoe Linsey werkt als webdeveloper. 

De bezoeker staat constant centraal wanneer Linsey aan het werk is: “Wat werkt fijn? Wat kan duidelijker of simpeler?” Want een professionele uitstraling zit hem juist in de kleine details en in een op rolletjes werkende website. Daar besteedt ze veel tijd en aandacht aan.

Voor een webdesign vol met tierelantijntjes ben je bij Linsey niet aan het juiste adres, voor esthetiek in eenvoud wel. Door middel van kleur, lettertypes en layout compleet verschillende websites creëren waarvan haar klanten zeggen, “Dit past precies bij mij!” brengt haar veel plezier.

Daarnaast is Linsey recht door zee, eerlijk en doet geen valse beloftes. Programmeren, wat technisch en concreet is, samen met het speelse van design, is voor haar de beste combinatie.

Linsey Brander, webdeveloper

Bergen ervaring

Ze heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het coderen en ontwerpen van websites, zowel als zelfstandige als bij een marketingbureau. 

Gevoel voor taal

Voordat Linsey koos voor de taal van coderen, is ze afgestudeerd aan Universiteit Leiden in Japanese Studies. Tijdens haar master heeft ze ook drie maanden stage gelopen in een museum in Kyushu, Zuid-Japan.

WordPress expert

Het WordPress thema waarmee we al onze websites bouwen is door Linsey zelf ontworpen en geprogrammeerd. 

“Ik wil mensen een website geven waar ze trots op kunnen zijn.”

Fotograaf & Videograaf

Mandy Brander

Mandy wil verhalen vertellen en de wereld verkennen. Verhalen omzetten naar iets tastbaars, op beeld en in woorden, is haar kracht.

Mandy is afgestudeerd in Communicatie. Haar kracht lag daar al in marketing en sales. En haar creatieve brein draait nog steeds overuren tijdens het praten met ondernemers. Concepten op maat bedenken, die authentiek zijn maar ook verkopen, dat is waar Mandy energie van krijgt. 

Mandy is nieuwsgierig en graag onder de mensen. Mensen zijn snel op hun gemak bij haar, mede doordat ze niet in hokjes denkt. Iedereen is uniek; dit vertalen naar passende teksten en beelden is waar ze veel plezier uit haalt.

Als fotograaf gaat Mandy voor kwaliteit. Waarbij spelen met licht altijd onderdeel is van haar fotografie. Dankzij haar ervaring en rustgevende aanwezigheid voelt op de foto gaan als een eitje, maar wel met een high-end resultaat. 

Mandy Brander, fotograaf

Bergen ervaring

Mandy is al bijna 15 jaar fotograaf. Haar specialisatie ligt op personal branding & editorial fotografie. Daarnaast fotografeert ze een selectief aantal bruiloften per jaar.

Creatieve verhalenverteller

Verhalen vertellen met beeld en tekst is iets waar Mandy energie van krijgt. Mandy legt de creatieve basis, Linsey zorgt ervoor dat de kern eruit gehaald wordt.

Lange motorreizen

Mandy is een diehard reisfan. Zeker als het met de motor kan. Zo heeft ze lange motorreizen gemaakt in Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Ook heeft ze een jaar in Nepal gewoond. 

“Ik vind het belangrijk dat iemand zichzelf in mijn foto’s herkent.”

Website uit ons portfolio
Mandy en Linsey van Brander & Brander

Het idee van Brander & Brander ontstond eind 2019. We waren beiden op zoek naar meer uitdaging in ons werk en besloten onze krachten te bundelen.

Met z’n tweetjes

We zijn zussen. Mandy is de oudste en we schelen zo’n drie jaar. Mensen zeggen vaak hoe leuk ze het vinden dat wij als zussen samenwerken. En dat is het ook! Met niemand anders is het zo fijn samenwerken en we hebben de grootste lol samen.

What’s in a name?

Mensen denken soms dat we de naam Brander & Brander gekozen hebben als een verwijzing naar branding, maar Brander is onze achternaam. Een leuk toeval. Je spreekt het op z’n Nederlands uit.