Wat kun je bij ons verwachten?

Nuchter & praktisch ingesteld

We gaan snel over van idee naar actie. We houden van doorpakken. Onze kracht ligt in goed kunnen luisteren en mensen kunnen zien zoals ze zijn. Dit vertalen we dan weer een website die echt bij jou en je merk past. 

Je weet altijd waar je aan toe bent

Klanten waarderen onze duidelijke communicatie. We werken niet per se met fluwelen handschoentjes – we zeggen het eerlijk als iets geen goed idee is, daar heb je het meeste aan. Wel zorgen we dat je je altijd op je gemak voelt.

Als zussen zijn we goed op elkaar ingespeeld.

We weten precies wat de ander nodig heeft om haar werk goed te kunnen doen. Ook matchen onze stijlen. Zo weet je zeker dat alles straks goed op elkaar aansluit. 

En we besparen je zo ook het gedoe van zelf alle verschillende website-partijen (bouwer, designer, copywriter, fotograaf, etc.) bij elkaar te moeten zoeken.

Linsey Brander, webdeveloper
Webdeveloper & Webdesigner

Over Linsey Brander

Ik ben constant bezig met het totaalplaatje wanneer ik een website maak. Dus niet alleen een mooi ontwerp of pakkend kopje, nee, hoe helpt dit iemands waarde overbrengen op hun ideale klant? Want een professionele website zit hem in het goed samenbrengen van alle losse onderdelen.

En die variatie – het speelse van design, het puzzelen met de teksten en het recht-toe-recht-aan van programmeren – maakt mijn werk zo leuk. 

Naast al 10+ jaar als webdeveloper en designer te werken, heb ik de afgelopen jaren veel geleerd over SEO, online marketing en copywriting. En bij al die dingen staat één punt als een paal boven water: denk aan de bezoeker.

Wat moeten ze weten? Wat maakt dat de ene tekst of layout beter gelezen wordt dan de ander? Hoe kan je met design beïnvloeden hoe een merk overkomt? Zulke dingen vind ik fascinerend om te leren en deze kennis zet ik actief in. 

Linsey Brander, webdeveloper
Branding Fotograaf

Over Mandy Brander

Fotograferen is wat ik het allerliefste doe: ik mag creatief bezig zijn, esthetische beelden creëren én nieuwe mensen ontmoeten. Zelfs na 15 jaar heb ik bij elke shoot de drive: “Deze gaat nóg beter worden dan de vorige!” Ik blijf experimenten en ik hou enorm van spelen met licht. Ik kan mij niet voorstellen dat ik ooit stop met fotograferen en creëren. 

Ik ben van nature nieuwsgierig naar mensen en naar hun verhalen. Ik leg vast wat ik zie en ik zie in iedereen iets moois en bijzonders. Ik denk niet in hokjes; je mag jezelf zijn. Graag zelfs! Want dan kan ik de mooiste beelden van jou schieten. Ik geef tijdens de shoot veel complimenten in mijn enthousiasme en ik zoek altijd naar de beste plekken en poses voor jou.

Ik ben afgestudeerd in Communicatie. Mijn kracht lag daar al in marketing en mijn brein loopt over van de ideeën wanneer ik praat met ondernemers. Concepten op maat bedenken, die authentiek zijn én verkopen, daar zit voor mij de magie.  

Fun Facts

  • We zijn zussen. Mandy is de oudste en we schelen drie jaar. Mensen zeggen vaak hoe leuk ze het vinden dat wij als zussen samenwerken. En dat is het ook! We hebben de grootste lol samen.
  • Mensen denken soms dat we de naam Brander & Brander gekozen hebben als een verwijzing naar branding, maar Brander is onze achternaam. Een leuk toeval. Je spreekt het op z’n Nederlands uit.
  • Konnichiwa! Voordat Linsey koos voor de taal van coderen, is ze afgestudeerd aan Universiteit Leiden in Japanese Studies. Tijdens haar master heeft ze ook 3 maanden stage gelopen in Kyushu, Zuid-Japan. Het plan was om vertaler te worden, maar in 2012 stalen websites haar hart.
  • Mandy is een diehard reisfan. Zeker als het met de motor kan. Zo heeft ze lange motorreizen gemaakt door Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Ook heeft ze een jaar in Nepal gewoond. 
  • De social butterfly en de huismus: Mandy is de netwerker van ons tweeën. Ze leert graag nieuwe mensen kennen en houdt ervan om op pad te zijn. Linsey laat dat graag aan haar over, want zij werkt liever thuis in haar eigen coconnetje.
  • Mandy leert door te proberen. Zij kijkt één video van een cursus, krijgt er allemaal ideeën van en weg is ze. Precies het tegenovergestelde van Linsey: wanneer zij iets nieuws wil leren, verslindt ze eerst een lading informatie erover. Dat werkt goed, want deze combi van praktijkervaring en achtergrondkennis brengt ons ver.