Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Over Brander & Brander

Wie zijn wij? Linsey is webdeveloper, designer en seo expert. Mandy is personal branding fotograaf en copywriter. Samen vormen we Brander & Brander en combineren we onze expertises om voor jou een professionele website te creëren.

Wat ons drijft

Jouw onderneming vertalen naar een aantrekkelijk website die jouw doelgroep aanspreekt. Naar een website die je met trots aan de wereld wil laten zien. Dat is kort gezegd wat ons drijft en wat de basis vormt van Brander & Brander.

Visie & Werkwijze

Oog voor kwaliteit, betrouwbaar en nuchter met een snufje humor, dat is waar Brander & Brander voor staat.

Soepele samenwerking

We willen dit proces een ontspannen en fijne ervaring laten zijn. Niet meer zelf aanmodderen en je suf googelen met een ‘net niet’ website als resultaat.

Daarom nemen wij zoveel mogelijk voor je uit handen. Want een nieuwe website laten maken is gewoon ontzettend leuk!

Als zussen werken we efficiënt samen. De technische kennis van Linsey en haar oog voor detail en design, samen met Mandy’s kracht om iemands verhaal naar tekst en beeld om te zetten, maakt dat we een totaalpakket kunnen bieden.

Aandacht voor inhoud én beeld

We werken allebei snel en actiegericht. Onze kracht ligt in de vertaalslag maken van concept naar een bedrijfswebsite die de juiste mensen aanspreekt.

Om jouw ideale klant aan te spreken moet natuurlijk het verhaal kloppen, maar ook het design en de fotografie moeten het juiste gevoel geven.

Binnen secondes bepalen mensen, al dan niet onbewust, of een website “goed voelt”. Daarom besteden we veel aandacht aan zowel de inhoud als design en beeld.

Webdeveloper & Designer

Linsey Brander

Een technisch solide website met een mooi, functioneel design en een duidelijk verhaal. Dat is hoe Linsey werkt als webdeveloper. 

De bezoeker staat constant centraal wanneer Linsey aan het werk is: “Wat werkt fijn? Wat kan duidelijker of simpeler?” Want een professionele uitstraling zit hem juist in de kleine details en in een op rolletjes werkende website. Daar besteedt ze veel tijd en aandacht aan.

Voor een webdesign vol met tierelantijntjes ben je bij Linsey niet aan het juiste adres, voor esthetiek in eenvoud wel.

Door middel van kleur, lettertypes en layout compleet verschillende websites creëren waarvan haar klanten zeggen, “Dit past precies bij mij!” brengt haar veel plezier.

Daarnaast is Linsey recht door zee, eerlijk en doet ze geen valse beloftes. Programmeren, wat heel technisch en concreet is, samen met het speelse van design, is voor haar de perfecte combinatie.

Linsey Brander, webdeveloper en webdesigner

Linsey in het kort

  • Ze heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het coderen en ontwerpen van websites, zowel als zelfstandige als bij een marketingbureau. 
  • Linsey is ons talenwonder. Voordat ze koos voor de taal van coderen, is ze afgestudeerd in Japanese Studies. Tijdens haar master heeft ze ook een paar maanden stage gelopen in Kyushu, Zuid-Japan.
  • Het WordPress thema waarmee we al onze websites bouwen is door Linsey zelf geprogrammeerd. 

“Ik wil mensen een website geven waar ze trots op kunnen zijn.”

Fotograaf & Copywriter

Mandy Brander

Mandy wil verhalen vertellen en de wereld verkennen. Verhalen omzetten naar iets tastbaars, op beeld en in woorden, is haar kracht.

Mandy is afgestudeerd in Communicatie. Haar kracht lag daar al in marketing en sales. En haar creatieve brein draait nog steeds overuren bij het praten met ondernemers. Concepten op maat bedenken, die authentiek zijn maar ook verkopen, dat is waar Mandy energie van krijgt. 

Mandy is nieuwsgierig en graag onder de mensen. Mensen zijn snel op hun gemak bij haar, mede doordat ze niet in hokjes denkt. Iedereen is uniek en dit vertalen naar passende teksten en beelden is waar ze veel plezier uit haalt.

Als fotograaf gaat Mandy voor kwaliteit. Waarbij spelen met licht altijd onderdeel is van haar fotografie. Dankzij haar ervaring en rustgevende aanwezigheid voelt op de foto gaan bij haar als een eitje, maar wel met een high-end resultaat. 

Mandy Brander, fotograaf en copywriter

Mandy in het kort

  • Mandy is al bijna 15 jaar fotograaf. Haar specialisatie en focus ligt op personal branding fotografie.
  • Verhalen vertellen met beeld en tekst is iets waar Mandy energie van krijgt. Mandy legt de creatieve basis, Linsey zorgt ervoor dat alles concreet wordt.
  • Mandy is een diehard reisfan. Zeker als het met de motor kan. Zo heeft ze lange motorreizen gemaakt in Afrika, Zuid-Amerika, India, Centraal-Azië. Ook heeft ze een jaar in Nepal gewoond. 

“Ik vind het belangrijk dat iemand zichzelf in mijn foto’s herkent.”

“Linsey en Mandy hebben niet alleen voor een super mooie website gezorgd, het is ook echt een feest om met ze samen te werken. Ze denken met je mee, staan voor je klaar en zijn ontzettend vriendelijk en professioneel. Superblij met het eindresultaat, dankjewel!”

Fiona Chandler | Business coach
bestcasescenario.info
Linsey en Mandy van Brander & Brander, websites op maat

Het idee van Brander & Brander ontstond eind 2019. We waren beiden op zoek naar meer uitdaging in ons werk en besloten onze krachten te bundelen.

Met z’n tweetjes

We zijn zussen. Mandy is de oudste en we schelen drie jaar. Mensen zeggen vaak hoe leuk ze het vinden dat wij als zussen samenwerken. En dat is het ook! Met niemand anders is het zo fijn samenwerken en we hebben de grootste lol samen.

What’s in a name?

Mensen denken soms dat we de naam Brander & Brander gekozen hebben als een verwijzing naar branding, maar Brander is onze achternaam. Een leuk toeval. Je spreekt het op z’n Nederlands uit.