Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Gratis Training: Meer klanten met je website!
Menu
Linsey & Mandy van Brander & Brander

Brander & Brander

Wij zijn 2 ondernemende zussen en samen vormen we Brander & Brander.

Linsey is een ervaren webdeveloper en weet alles over SEO. Mandy is professioneel fotograaf en succesvol ondernemer.

Het beste van 2 werelden

We delen dezelfde positieve kijk op het leven, maar voor de rest zijn we totaal andere types.

Mandy is de oudste en altijd vol nieuwe ideeën. Ze leert door eropuit te gaan en dingen gewoon te proberen. Linsey bekijkt toch liever eerst een Youtube tutorial. Als Mandy een stroom aan ideeën heeft, pikt zij de beste eruit en werkt het uit tot iets concreets.

Zo vullen we elkaar aan.

We willen ondernemers helpen hun verhaal online te vertellen.

Het idee van Brander & Brander ontstond in oktober 2019. Het afgelopen decennium hebben we ons eigen pad gevolgd. Mandy als zelfstandig ondernemer en fotograaf en Linsey als webdeveloper.

We waren beiden op zoek naar meer betekenis in ons werk. We waren veel aan het uitvoeren, maar weinig aan het creëren en helpen. Terwijl verbeteren en innoveren ons juist energie geeft!

Mandy merkte in haar gesprekken met andere ondernemers dat velen worstelen met de dingen waar wij kennis van hebben: slimmer ondernemen online. Daarom besloten we onze krachten te bundelen. We willen ondernemers helpen hun mooie en unieke verhalen te vertellen.

Mandy van Brander & Brander

Mandy Brander

Linsey over Mandy:

“Mandy’s kracht is zien wat iemand nodig heeft en welke kansen er voor het grijpen liggen. Ze snapt hoe het ondernemen werkt en vindt het spel leuk.

Ze heeft na haar studie Communicatie in Zwolle Windesheim het roer omgegooid en is gaan fotograferen. Daarin blijft ze zich constant ontwikkelen.

In 2014 besloot ze met de motor de wijde wereld in te trekken. Ik ben trots op hoe het haar gelukt is om haar jaarlijkse reizen te combineren met een goedlopende onderneming.

Ze heeft veel van de wereld gezien en dat merk je in haar omgang met anderen. Mensen zijn snel op hun gemak bij haar en ze is oprecht geïnteresseerd. Bovendien is ze een ontzettend goede fotograaf!”

Volg Mandy

Website | Instagram | LinkedIn

Ervaren fotograaf

Mandy is al 10+ jaar fotograaf. Van bruidsfotografie en fotoshoots tot zakelijke fotografie. Elke zomer is ze weer volgeboekt.

Wereldreiziger

Mandy heeft ooit alles opgezegd om met de motor naar Mongolië te rijden. Een start van nog vele andere reizen onder We Want Adventure.

110% service

Het eerst contact zul je met Mandy hebben. Zij houdt ervan om erachter te komen waar kansen liggen en om mensen te helpen.

Linsey van Brander & Brander

Linsey Brander

Mandy over Linsey:

“De snelheid waarmee Linsey nieuwe dingen leert blijft me verbazen. Na het gymnasium is ze cum laude afgestudeerd in Japanse Taal & Cultuur met een master in East Asian Studies aan Leiden Universiteit. Ze is een doener en altijd aan het leren.

Binnen no-time heeft ze zichzelf alle aspecten van het website bouwen aangeleerd en ook hier begrijpt ze de ’taal’ van de webwereld perfect. Het verbaasde me dan ook niks dat ze al snel aan de slag kon.

Haar oog voor taal, design én techniek maakt dat ze in mijn ogen een unieke combinatie in handen heeft. Zij heeft oog voor wat werkt en wat niet. Sinds ze mijn websites maakt, merk ik dat mensen mij sneller boeken en ik meer professionaliteit uitstraal.”

Volg Linsey

Website | Blogs | LinkedIn

Ervaren developer

Linsey codeert en ontwerpt websites al meer dan 10 jaar. Ze weet alles over de techniek en over wat een goede website nodig heeft.

Konnichiwa

Voordat Linsey het roer totaal omgooide, studeerde ze af in Japans en heeft ze 3 maanden in Japan gewoond en gewerkt.

Goed, beter, best

Het kan altijd beter. Linsey houdt ervan om dingen beter te maken en blijft daarom ook continu sleutelen aan ons WordPress thema.

Linsey & Mandy, website op maat laten maken

Wil jij ook een website op maat?

Maak bezoekers en Google blij.