Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Mandy en Linsey van Brander & Brander
Over ons

Brander & Brander

Als zussen vormen we samen Brander & Brander. Linsey is webdeveloper en weet alles over SEO. Mandy is fotograaf en een doorgewinterde ondernemer.

We willen ondernemers helpen hun verhaal online te vertellen.

Ontstaan

Het idee van Brander & Brander ontstond in oktober 2019. Het afgelopen decennium hebben we ons eigen pad gevolgd. Mandy als zelfstandig ondernemer en fotograaf en Linsey als webdeveloper.

We waren beiden op zoek naar meer betekenis in ons werk. We waren veel aan het uitvoeren, maar weinig aan het creëren en helpen. Terwijl verbeteren en innoveren ons juist energie geeft!

Mandy merkte in haar gesprekken met andere ondernemers dat velen worstelen met de dingen waar wij kennis van hebben: slimmer ondernemen online. Daarom besloten we onze krachten te bundelen. We willen ondernemers helpen hun mooie en unieke verhalen te vertellen.

Het beste van 2 werelden

Waarom werken we zo goed samen? We delen dezelfde positieve kijk op het leven, maar voor de rest zijn we totaal andere types.

Mandy is de oudste en altijd vol nieuwe ideeën. Ze leert door eropuit te gaan en dingen gewoon te proberen. Linsey bekijkt toch liever eerst een Youtube tutorial. Als Mandy een stroom aan ideeën heeft, pikt zij de beste eruit en werkt het uit tot iets concreets.

Zo vullen we elkaar aan.

Mandy van Brander & Brander

Mandy Brander

Linsey over Mandy:

“Mandy’s kracht is zien wat iemand nodig heeft en welke kansen er voor het grijpen liggen. Ze snapt hoe het ondernemen werkt en vindt het spel leuk.

Ze heeft na haar studie Communicatie in Zwolle Windesheim het roer omgegooid en is gaan fotograferen. Daarin blijft ze zich constant ontwikkelen.

In 2014 besloot ze met de motor de wijde wereld in te trekken. Ik ben trots op hoe het haar gelukt is om haar jaarlijkse reizen te combineren met een goedlopende onderneming.

Ze heeft veel van de wereld gezien en dat merk je in haar omgang met anderen. Mensen zijn snel op hun gemak bij haar en ze is oprecht geïnteresseerd. Bovendien is ze een ontzettend goede fotograaf!”

Volg Mandy

Website | Instagram | LinkedIn

fotograaf icon

Ervaren fotograaf

Mandy is al 10+ jaar fotograaf. Van bruidsfotografie en fotoshoots tot zakelijke fotografie. Elke zomer is ze weer volgeboekt.

motor icon

Wereldreiziger

Mandy is ooit in 3 maanden met de motor naar Mongolië gereden. Een start van nog vele reizen als We Want Adventure.

medaille icon

110% service

Mandy houdt ervan om erachter te komen waar kansen liggen en om zo mensen een duwtje in de goede richting te geven.

Linsey van Brander & Brander

Linsey Brander

Mandy over Linsey:

“De snelheid waarmee Linsey nieuwe dingen leert blijft me verbazen. Na het gymnasium is ze cum laude afgestudeerd in Japanse Taal & Cultuur met een master in East Asian Studies aan Leiden Universiteit. Ze is een doener en altijd aan het leren.

Binnen no-time heeft ze zichzelf alle aspecten van het website bouwen aangeleerd en ook hier begrijpt ze de ’taal’ van de webwereld perfect. Het verbaasde me dan ook niks dat ze al snel aan de slag kon als webdeveloper.

Haar oog voor taal, design én techniek maakt dat ze in mijn ogen een unieke combinatie in handen heeft. Zij heeft oog voor wat werkt en wat niet. Sinds ze mijn websites maakt, merk ik dat mensen mij sneller boeken en ik meer professionaliteit uitstraal.”

Volg Linsey

Website | Instagram | LinkedIn

desktop icon

Ervaren developer

Linsey codeert en ontwerpt websites al meer dan 10 jaar. Ze weet alles over de techniek en over wat een goede website nodig heeft.

tempel icon

Konnichiwa

Voordat Linsey het roer totaal omgooide, studeerde ze af in Japans en heeft ze 3 maanden in Japan gewoond en gewerkt.

verfroller icon

Goed, beter, best

Het kan altijd beter. Linsey houdt ervan om dingen beter te maken en blijft daarom ook continu sleutelen aan ons WordPress thema.