Brander & Brander podcast cover

Brander & Brander Podcast

In onze podcast hebben we het elke 2 weken over alles rondom websites, fotografie en ondernemen.

Afleveringen

#4

Je prijzen bepalen en verhogen als ondernemer (15:60)

Gepubliceerd: 26 sep 2023

In deze aflevering hebben we het over prijzen. Iets wat veel ondernemers bezighoudt. Want hoe bepaal je je prijzen? En wanneer mag je hoger gaan zitten? Wij hebben het samen ook vaak over prijzen, vooral nu Mandy signalen krijgt dat de hare hoger mogen. Dus we besloten er een podcast over op te nemen.

#3

Bestaat er een quick fix? De kracht van doen (13:01)

Gepubliceerd: 12 sep 2023

In deze aflevering hebben we het over de zin en onzin van quick fixes. Want als je social media mag geloven, lijkt het soms alsof je na een weekje ondernemen al 10K maanden hoort te kunnen draaien. In onze ervaring is de realiteit een stuk genuanceerder en vereist dit allemaal veel meer moeite.

#2

Uitstelgedrag aanpakken: Werken aan je website (16:09)

Gepubliceerd: 21 aug 2023

In deze aflevering hebben we het over uitstelgedrag, met name rondom websites. We merken dat mensen het vaak uitstellen om aan hun website te werken. En eerlijk gezegd hadden wij hier de laatste paar weken ook een beetje last van. Waar komt dat toch vandaan? En wat kun je doen dat eeuwige uitstellen tegen te gaan?

#1

Wie zijn wij? (10:00)

Gepubliceerd: 21 aug 2023

De Brander & Brander podcast! Wie zijn wij en waarom deze podcast? Dat gaan we het over hebben in deze introductie aflevering.