Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

recent werk

Website Portfolio

Wie gingen je voor? Bekijk hieronder een greep uit de websites (inclusief fotoshoot) die we recent gemaakt hebben.

Personal branding

Genuine Image Coaching

Bezoek de website van Best Case Scenario
Business coach

Best Case Scenario

Bezoek de website van Mrs. Lake Weddings
Wedding planner

Mrs. Lake Weddings

Fiona, klant review

“Linsey en Mandy hebben niet alleen voor een super mooie website gezorgd, het is ook echt een feest om met hen samen te werken.

Mandy zorgt er tijdens een shoot voor dat ik helemaal mezelf kan zijn, waardoor ik straal op de foto’s en ze mijn sterke kanten benadrukken. En Linsey weet dat wat ik wil uitstralen exact te vertalen in een prachtige website.

Ze denken met je mee, staan voor je klaar en zijn ontzettend vriendelijk en professioneel. Superblij met het eindresultaat, dankjewel Mandy en Linsey!”

— Fiona Chandler | bestcasescenario.info

Bezoek de website van Bloom Stijlcoach
Stijladvies

Bloom Stijlcoach

Bezoek de website van Mandy Aileen Photography
Trouwfotograaf

Mandy Aileen

Bezoek de website van Carla Couture
Trouwjurken op maat

Carla Couture

Myrthe, klant review

“Wauw! Wat ben ik extreem blij met mijn website! Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Mandy en Linsey zijn een topteam.

Mandy weet je precies zo vast te leggen als je bent. Ze luistert goed en stelt je op je gemak. Je krijgt de mooiste foto’s. Vervolgens interviewt ze je over je missie en bedrijf voor de teksten. Het was heel relaxed en leuk, maar brengt wel alles op gang. Het hele tekstschrijven voelde als teamwork. Heb er echt van genoten!

En daarna kwam het design en het meer technische proces met Linsey op gang. Zij is ook zo kundig in haar vakgebied! En niet alleen kundig, ook heel rustig, geordend en geduldig. Hoeveel vragen je ook hebt.”

— Myrthe Frederix | bloomstijlcoach.nl

Bezoek de website van Blooming Spaces
Verhuisadvies

Bloom Spaces

Bezoek de website van Willemijn Boskma
HR coach

Willemijn Boskma

Bezoek de website van Maud Dekkers Photography
Lifestyle fotograaf

Maud Dekkers

Enyo

“Wat is de website gaaf geworden! Ik laat mijn website nu met trots zien. Het is nu echt een weerspiegeling van wie ik ben en wat ik doe.”

Mijn website werd steeds meer een zorgenkindje. De templates die ik zelf in elkaar zette, sloten niet meer aan bij waar mijn bedrijf naar gegroeid was.

Mandy en Linsey begrepen waar ik naartoe wilde en vertaalden mijn wensen snel in een prachtig design. Ze vullen elkaar enorm goed aan; mijn website zit nu zowel visueel als technisch goed in elkaar.

Het gehele proces verliep prettig en snel. Al mijn vragen werden meer dan beantwoord. Kortom, ik ben erg tevreden en kan beide dames van harte aanbevelen.”

— Enyo Lake | mrslake.nl

Wil jij ook een professionele website laten maken?

Webdesign