Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

ons werk

Website Portfolio

Wie gingen je voor? Bekijk hieronder een greep uit de websites (inclusief fotoshoot) die we recent gemaakt hebben.

stijladvies

Bloom Stijlcoach

business coach

Fiona Chandler

wedding planner

Mrs. Lake Weddings

trouwfotograaf

Mandy Aileen

trouwjurk maker

Carla Couture

HR COACH

Willemijn Boskma

verhuisadvies

Blooming Spaces

lifestyle fotograaf

Maud Dekkers

leiderschapscoach

Liminal Consult

Wil jij ook een professionele website laten maken?

Wij maken professionele websites voor dienstverlenende ondernemers. Plus de optie tot prachtige fotografie. Je krijgt een aantrekkelijke, goedgevulde website die jouw doelgroep aanspreekt en fijn werkt voor bezoekers én Google.

website voorbeeld

“Ik laat mijn website nu met trots zien. Het is nu echt een weerspiegeling van wie ik ben en wat ik doe.”

“Wat ben ik tevreden met de website die Linsey en Mandy voor mij hebben gemaakt. Mijn website werd de afgelopen jaren steeds meer een zorgenkindje: de mobiele website functioneerde niet optimaal en de DIY website templates die ik zelf in elkaar zette, sloten niet meer aan bij waar mijn bedrijf naar gegroeid was.

Vanaf het eerste gesprek was de samenwerking met Brander & Brander erg fijn. Ze begrepen waar ik naartoe wilde en vertaalden mijn wensen snel in een prachtig design. Mandy en Linsey vullen elkaar enorm goed aan; mijn website zit nu zowel visueel als technisch goed in elkaar. Het gehele proces verliep prettig en snel. De communicatie verliep heel vlot en al mijn vragen werden meer dan beantwoord.

Kortom, ik ben erg tevreden en kan iedereen een samenwerking met Linsey en Mandy van harte aanbevelen.”

Enyo Lake | mrslake.nl

“Het is echt een feest om met ze te werken!”

“Linsey en Mandy hebben niet alleen voor een super mooie website gezorgd, het is ook echt een feest om met hen samen te werken.

Mandy zorgt er tijdens een shoot voor dat ik helemaal mezelf kan zijn, waardoor ik straal op de foto’s en ze mijn sterke kanten benadrukken. En Linsey weet dat wat ik wil uitstralen exact te vertalen in een prachtige website.

Ze denken met je mee, staan voor je klaar en zijn ontzettend vriendelijk en professioneel. Superblij met het eindresultaat, dankjewel Mandy en Linsey!”

Fiona Chandler | bestcasescenario.info

Wil jij ook een professionele website laten maken?