Houd je website fris & fruitig

Voor vaste klanten

We hebben met veel aandacht jouw website gemaakt, maar als ondernemer sta je niet stil. En een goede website groeit met je mee. Dus zal jouw website van tijd tot tijd een opfrisbeurt of uitbreiding nodig hebben om kloppend te blijven.

We helpen je graag bij die groei. Denk aan nieuwe foto’s, een nieuwe webpagina laten maken, bloggen of gewoon even brainstormen.

Mogelijkheden

Nieuwe pagina’s

Nieuwe pagina laten maken?

Heb je een nieuwe pagina nodig? Bijvoorbeeld omdat je aanbod uitgebreid of veranderd is? We kunnen dit deels of volledig voor je overnemen.

Waarbij kunnen wij helpen?

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kritische blik: Vraag je jezelf wel eens af: “Zijn mijn teksten wel SEO proof? Geef ik genoeg antwoord op de vraag?” Dan kunnen wij een kritische blik werpen op jouw tekst en verbeteringen aanbevelen waar nodig.
  • Redigeren en design: Jij levert de teksten en Linsey plaatst ze in een mooie layout, waarbij ze hier en daar extra kopjes of alinea’s kan toevoegen met oog op scanbaarheid en SEO.
  • Volledig uitbesteden: Geen tijd om zelf de teksten te schrijven? Mandy kan na een online interview voor input, de tekst voor je schrijven, waarna Linsey deze zal redigeren en in een mooie opmaak zal plaatsen.
Wat kost het?

De prijs is afhankelijk van het aantal woorden en hoeveel wij moeten oppakken. We rekenen een uurprijs van €75. Neem contact op voor de mogelijkheden.