Wat kun je verwachten?

Eerlijk en realistisch advies

Verwacht eerlijke feedback. Want daar heb je uiteindelijk het meeste aan. We beloven geen gouden bergen. Wel ga je snappen wat wel en niet werkt, zodat je gericht en stapje voor stepje je website kunt gaan verbeteren.

Aandacht voor Google én bezoekers

Je hebt weinig aan extra bezoekers vanuit Google (SEO), als je website die nieuwe bezoekers dan niet warm weet te maken. Daarom kijken we naar je website als geheel: Hoe maak jij Google én potentiële topklanten blij?  

Wie zijn wij?

We zijn zussen. Linsey is webdeveloper en webdesigner. Zij weet alles over hoe een goede website opgebouwd is. Ook kan ze al je vragen over SEO beantwoorden. 

En Mandy is personal branding fotograaf en weet hoe je de juiste uitstraling achterlaat op jouw doelgroep.  

Wij maken websites

We zijn gespecialiseerd in websites voor dienstverleners, zoals fotografen en coaches. Voor mensen die een grote rol spelen in wat ze leveren en daarom ook zichzelf goed moeten verkopen.

Je website is de perfecte plek voor duidelijk maken wie jij bent en waarvoor jij staat. Zodat mensen makkelijker voor jou kunnen kiezen in plaats van voor Jan of Janneke om de hoek.

Daarvoor moeten mensen natuurlijk wel eerst op je website belanden. Daarom besteden we ook veel aandacht aan SEO.

Veelgestelde Vragen

Wanneer is dit niet geschikt?

Wil je heel diep ingaan op technische vragen? Daar is deze sessie niet voor bedoelt. Wij zien een website als een holistisch geheel en kijken echt naar hoe jij je website slimmer kan inzetten voor jouw onderneming.

Natuurlijk kunnen we kijken of je website goed geïndexeerd wordt door Google en kijken we bijvoorbeeld naar je laadsnelheid. Maar we doen geen technische aanpassingen voor je (tenzij je website door ons gemaakt is). 

Is dit gesprek met jullie tweeën?

Mandy is momenteel met verlof en gaat vanaf september 2024 weer officieel aan de slag. Dus tot die tijd zijn de gesprekken alleen met Linsey. Wel scant Mandy je website van te voren en neemt Linsey deze adviezen mee in het gesprek.

Kunnen jullie ook aanpassingen doorvoeren op mijn website?

Nee, we geven in dit geval alleen advies. We doen geen aanpassingen op websites die niet door ons gemaakt zijn.

Ik heb meerdere websites, kan ik daarover in één gesprek advies krijgen?

Ja, maar dan rekenen we wel een meerprijs, omdat dit meer tijd vereist om te scannen vooraf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat is SEO? Hoe kijken jullie tegen SEO aan?

SEO staat voor Search Engine Optimization en is eigenlijk alles wat je doet om hoger met je website in de onbetaalde resultaten van zoekmachines (zoals Google) te verschijnen. Om zo meer bezoekers aan te trekken. 

We kijken naar de technische kant, maar SEO is zoveel meer dan dat. Want zonder goed antwoord op de zoekvraag ga je alsnog niet ranken. En Google kijkt ook naar je online reputatie: wat zeggen anderen over jou en ben je te vertrouwen?

We kijken dus naar het totaalplaatje. En op basis daarvan geven we je advies. Maar je bent natuurlijk ook welkom met specifieke vragen. 

Kom ik hierna gelijk hoger in Google?

Dat kunnen wij niet garanderen. Je ranking in Google is niet alleen afhankelijk van je eigen website, maar ook van jouw online reputatie. Meerdere factoren komen hierbij kijken en het ligt er ook aan hoe actief je met onze tips aan de slag gaat.

Krijg ik hierna een nieuwe website aangesmeerd?

Nee, dit is geen verkapte sales techniek, je gaat hierna geen marketing mailtjes van ons ontvangen 😉 We willen hiermee gewoon onze kennis met meer ondernemers kunnen delen. Want niet iedereen past binnen onze tarieven en doelgroep voor een website op maat. 

En misschien ben je heel happy met je huidige designer, maar wil je feedback op de inhoud. Of misschien vind je het super leuk om zelf aan de slag te gaan, maar wil wat feedback van een professional. Daar helpen we graag bij.

Wat als hierna wel nieuwe website wil laten maken?

Leuk! Je vindt hier meer informatie en we beginnen met een intakegesprek. Natuurlijk krijg je dan de prijs van het adviesgesprek van ons cadeau! 

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Linsey en Mandy in gesprek

Boek je website & SEO adviesgesprek

Om je gericht te kunnen helpen, vragen je om alvast een paar vragen te beantwoorden.

Hierna mailen we je om een datum te plannen.

  • Een online videogesprek (± 1 uur)
  • Wij scannen vooraf je website. Dit advies ontvang je ook als pdf zodat je het er altijd bij kan pakken.
  • Voor €350 exclusief btw.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.