Linsey en Mandy van Brander & Brander

Website & SEO adviesgesprek

Behoefte aan advies op maat over jouw website of SEO? Stel al jouw vragen aan ons, twee website & branding experts, en krijg advies over hoe je jouw website kunt verbeteren.

Website van een trouwfotograaf

Wat krijg je?

  • Website & SEO advies op maat
  • Een online videogesprek (± 1 uur) met ons beiden
  • Wij scannen vooraf jouw website vanuit onze verschillende expertises. Ons advies ontvang je ook als pdf zodat je het er altijd bij kan pakken.
  • Voor €350 exclusief btw.

Wat kun je verwachten?

Eerlijk en realistisch advies

Verwacht eerlijke feedback. Natuurlijk met liefde gegeven, maar we willen je wel echt verder helpen. We beloven geen gouden bergen. Wel ga je snappen wat wel en niet werkt, zodat je gericht en stap voor stap jouw website kunt gaan verbeteren.

Aandacht voor Google én bezoekers

Aan de ene kant wil je doorgaans meer mensen naar je website trekken en aan de andere kant moeten die nieuwe bezoekers dan ook overtuigd worden. Daarom kijken we naar jouw website als geheel: Hoe maak jij Google én potentiële topklanten blij?  

Mandy en Linsey van Brander & Brander

Wie zijn wij?

Wij zijn zussen en maken samen websites voor ondernemers. Linsey is al meer dan 10 jaar webdeveloper en designer. Zij weet alles over hoe een goede website opgebouwd is. Ook kan ze al jouw SEO vragen beantwoorden. 

En Mandy is personal branding fotograaf en weet hoe je de juiste uitstraling achterlaat op jouw doelgroep. Ze zit altijd vol ideeën en denkt met je mee over hoe jij creatief je website kan inzetten. 

Zij gingen je voor

“Super waardevol! Ze nemen je gehele website onder de loep en geven aan wat goed werkt om je SEO te verbeteren. Ik weet nu dus wat er al goed staat, maar ook wat ik nog kan doen om te verbeteren. Geen enkele vraag is ze te gek.”

– Lidia de Jong

“Mandy en Linsey weten waarover ze het hebben, dat merk je direct uit hun verhaal. Zij delen hun kennis met je op een laagdrempelige wijze. Beredeneerd vanuit de klant. Hoe kan je die zo goed mogelijk bedienen. Dat is waar je het voor doet!”

– Josine Breukink

“Wat was het goed! Puntje voor puntje hebben ze mij uitgelegd wat ik kan doen om mijn website nog beter te maken. De ideeën stroomden bij me binnen tijdens ons gesprek. Deze dames weten waar ze het over hebben en vullen elkaar erg goed aan.”

– Hanneke Meier
Linsey en Mandy van Brander & Brander

Zie ons als jouw persoonlijke website-mentor. Zodat jij concrete stappen kunt gaan zetten met je website voor je onderneming.

Veelgestelde Vragen

Wanneer is dit niet geschikt?

Wil je heel diep ingaan op technische vragen? Daar is deze sessie niet voor bedoelt. Wij zien een website als een holistisch geheel en kijken echt naar hoe jij je website slimmer kan inzetten voor jouw onderneming. Natuurlijk kunnen we kijken of je website goed geïndexeerd wordt en kijken we bijvoorbeeld naar je laadsnelheid. Maar we doen zelf geen technische aanpassingen. 

Kunnen jullie ook aanpassingen doorvoeren op mijn website?

Nee, we geven in dit geval alleen advies. We doen geen aanpassingen op websites die niet door ons gemaakt zijn.

Ik heb meerdere websites, kan ik daarover in één gesprek advies krijgen?

Ja, maar dan rekenen we wel een meerprijs, omdat dit meer tijd vereist om te scannen vooraf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat is SEO? Hoe kijken jullie tegen SEO aan?

SEO staat voor Search Engine Optimization en is eigenlijk alles wat je doet om hoger met je website in de onbetaalde resultaten van zoekmachines (zoals Google) te verschijnen. Om zo meer bezoekers aan te trekken. 

Wil jij weten hoe jouw website er SEO-wise voorstaat? Wij kunnen je hierbij helpen. We kijken naar de technische kant, maar SEO is zoveel meer dan dat. Want zonder goed antwoord op de zoekvraag ga je alsnog niet ranken. En Google kijkt bijvoorbeeld ook naar jouw online reputatie: wat zeggen anderen over jou en ben je te vertrouwen?

We kijken dus naar het totaalplaatje. En op basis daarvan geven we je advies. Maar je bent natuurlijk ook welkom met specifieke vragen. 

Kom ik hierna gelijk hoger in Google?

Dat kunnen wij niet garanderen. Je ranking in Google is niet alleen afhankelijk van je eigen website, maar ook van jouw online reputatie. Meerdere factoren komen hierbij kijken en het ligt er ook aan hoe actief je met onze tips aan de slag gaat.

Krijg ik hierna een nieuwe website aangesmeerd?

Nee, dit is geen verkapte sales techniek, je gaat hierna geen marketing mailtjes van ons ontvangen 😉 We willen hiermee gewoon onze kennis met meer ondernemers kunnen delen. Want niet iedereen past binnen onze tarieven en doelgroep voor een website op maat. 

En misschien ben je heel happy met je huidige designer, maar wil je feedback op de inhoud. Of misschien vind je het super leuk om zelf aan de slag te gaan, maar wil wat feedback van een professional. Daar helpen we graag bij.

Wat als hierna wel nieuwe website wil laten maken?

Leuk! Je vindt hier meer informatie en we beginnen met een intakegesprek. Natuurlijk krijg je dan de prijs van het adviesgesprek van ons cadeau! 

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Linsey en Mandy van Brander & Brander

Wil jij ook advies op maat voor jouw website?

  • Een online videogesprek (± 1 uur) met ons beiden
  • Wij scannen vooraf jouw website vanuit onze verschillende expertises. Ons advies ontvang je ook als pdf zodat je het er altijd bij kan pakken.
  • Voor €350 exclusief btw. We zijn vooral beschikbaar op maandagen en dinsdagen.