Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Website & SEO adviesgesprek

Behoefte aan advies op maat over jouw website of SEO? Stel al jouw vragen aan ons, twee website & branding experts, en krijg advies over hoe je jouw website kunt verbeteren.

Wat krijg je?

  • Wij scannen vooraf jouw website vanuit onze beide expertises
  • Een online videogesprek van ong. 1 uur met ons beiden
  • Naslagwerk (pdf) zodat je ons advies er altijd bij kan pakken
  • Onze websitegids vol met tips (t.w.v. €34,95)

Kosten: €245 exclusief btw
Beschikbaarheid: Maandagen en dinsdagen

Zie ons als jouw persoonlijke website-mentor. Zodat jij concrete stappen kunt gaan zetten met je website voor je onderneming.

Wat kun je verwachten?

Wat is dat eigenlijk, een “goede” website? Aan de ene kant wil je meer relevante bezoekers naar je website trekken, o.a. met hoger ranken in Google (SEO). Aan de andere kant moeten die nieuwe bezoekers dan wel een professionele uitstraling en betrouwbaar gevoel bij jou krijgen zodat ze blijven plakken, dankzij o.a. jouw teksten, beelden, webdesign en het gebruiksgemak. 

Daarom kijken we naar jouw website als geheel: Hoe maak jij Google én potentiële topklanten blij? Daar zit tegenwoordig meer overlap in dan dat je misschien denkt. 

Ga je met ons in gesprek? Verwacht eerlijke feedback. Met liefde gegeven, maar we willen je echt verder helpen. We beloven geen gouden bergen. Wel ga je snappen wat wel en niet werkt, zodat je gericht je website kunt gaan verbeteren.

“Super waardevol! Ze nemen je gehele website onder de loep en geven aan wat heel goed werkt om o.a. je SEO te verbeteren. Ik weet nu dus wat er al goed staat, maar vooral ook wat ik nog kan doen om te verbeteren. Geen enkele vraag is ze te gek. Top!”

– Lidia de Jong
Linsey en Mandy van Brander & Brander, websites op maat

Wie zijn wij?

Linsey is al meer dan 10 jaar webdeveloper en designer. Zij weet alles over hoe een goede website opgebouwd is. Ook kan ze al jouw SEO vragen beantwoorden. 

Mandy is personal branding fotograaf en weet hoe je de juiste uitstraling achterlaat op jouw doelgroep. Ze zit altijd vol ideeën en denkt met je mee over hoe jij creatief je website kan inzetten. 

We hebben zelf ook gemerkt dat sinds we Mandy haar fotografie website aangepakt hebben, haar agenda voller is dan ooit. Met klanten die ook echt haar ideale klant zijn. Door te laten zien wat haar waarde is en voor wie, fungeert haar website als verlengstuk van haar als ondernemer.

“Super fijn adviesgesprek gehad met Linsey en Mandy. Het was een leuk en fijn gesprek, ze zijn duidelijk in hun uitleg en achteraf krijg je nog een verslag toegestuurd zodat je alles nog rustig kunt nalezen. Zeker een aanrader!”

– Nanine Hoogeveen

Website Adviesgesprek

Behoefte aan advies op maat? Krijg advies op jouw website als geheel en stel al de vragen waarmee je rondloopt. 

Wat krijg je?

  • Wij scannen vooraf jouw website vanuit onze beide expertises
  • Een online videogesprek van ong. 1 uur met ons beiden
  • Naslagwerk (pdf) zodat je ons advies er altijd bij kan pakken
  • Onze websitegids vol met tips (t.w.v. €34,95)

Kosten: €245 exclusief btw
Beschikbaarheid: Maandagen en dinsdagen

Veelgestelde Vragen

Wanneer is een adviesgesprek niet geschikt?

Wil je heel diep ingaan op technische vragen? Daar is deze sessie niet voor bedoelt. Wij zien een website als een holistisch geheel en kijken echt naar hoe jij je website slimmer kan inzetten voor jouw onderneming. Natuurlijk kunnen we kijken of je website goed geïndexeerd wordt en kijken we bijvoorbeeld naar je laadsnelheid. Maar we doen zelf geen technische aanpassingen. 

Kunnen jullie ook aanpassingen doorvoeren op mijn website?

Nee, we geven alleen advies. We doen geen website aanpassingen. We bieden dit alleen aan voor onze vaste klanten die een website bij ons hebben laten maken.

Als ik hierna nog vragen heb, kan ik die aan jullie stellen?

Natuurlijk! Heb je vaker vragen of vind je het fijn om ons als hulplijn te houden? Dan rekenen we hier wel een uurtarief voor. We houden dan de tijd die we bezig zijn met je vragen bij. Vooraf bespreken we de mogelijkheden en het tarief. 

Ik heb meerdere websites, kan ik daarover in één gesprek advies krijgen?

Ja, maar dan rekenen we wel een meerprijs, omdat dit meer tijd vereist. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik wil nog dieper op ons gesprek ingaan, kan dat? 

Zeker! Vervolggesprekken zijn mogelijk. Zie ons dan als jouw persoonlijke website mentor. We denken met je mee, kunnen je motiveren of helpen bijvoorbeeld om in een aantal maanden jouw website en content een boost te geven. 

Wat is SEO? Hoe kijken jullie tegen SEO aan?

SEO staat voor Search Engine Optimization en is eigenlijk alles wat je doet om hoger met je website in de onbetaalde resultaten van zoekmachines (zoals Google) te verschijnen. Om zo meer bezoekers aan te trekken. 

Wil jij weten hoe jouw website er SEO-wise voorstaat? Wij kunnen je hierbij helpen. We kijken naar de technische kant, maar SEO is zoveel meer dan dat. Want zonder goed antwoord op de zoekvraag ga je alsnog niet ranken. En Google kijkt bijvoorbeeld ook naar jouw online reputatie: wat zeggen anderen over jou en ben je te vertrouwen?

We kijken dus naar het totaalplaatje. En op basis daarvan geven we je advies. Maar je bent natuurlijk ook welkom met specifieke vragen. 

Kom ik hierna gelijk hoger in Google?

Dat kunnen wij niet garanderen. Je ranking in Google is niet alleen afhankelijk van je eigen website, maar ook van jouw online reputatie. Meerdere factoren komen hierbij kijken en het ligt er ook aan hoe actief je met onze tips aan de slag gaat.

Krijg ik hierna een nieuwe website aangesmeerd?

Nee, dit is geen verkapte sales techniek, je gaat hierna geen marketing mailtjes van ons ontvangen 😉 We willen hiermee gewoon onze kennis met meer ondernemers kunnen delen. Want niet iedereen past binnen onze doelgroep en onze tarieven voor een website op maat. 

En misschien ben je heel happy met je huidige designer, maar wil je feedback op de inhoud. Of misschien vind je het super leuk om zelf aan de slag te gaan, maar wil wat feedback van een professional. Daar helpen we graag bij.

Wat als hierna wel nieuwe website wil laten maken?

Leuk! Je vindt hier meer informatie en we beginnen met een intakegesprek. Natuurlijk krijg je dan de prijs van het adviesgesprek of de guide van ons cadeau! 

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.