Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Mandy Brander, personal branding fotograaf

Professionele fotografie voor jouw website

Goede fotografie is onmisbaar voor een professionele, warme en betrouwbare uitstraling op je website. Wij gaan voor kwaliteit in ons webdesign en daarbij horen mooie foto’s.

Ik, Mandy, maak graag prachtige foto’s van jou en jouw onderneming. Voor een website die écht klopt.

Foto’s voor je website laten maken:

 • Personal Branding fotoshoot
 • 40 nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit
 • Foto’s in meerdere outfits en settings
 • Advies over locatie, kleding, poses en meer
 • Zet in op jouw website én social media
 • Optioneel: Branding video laten maken

“Mandy weet je precies zo vast te leggen als je bent. Ze luistert goed en stelt je op je gemak.” – Myrthe

bloomstijlcoach.nl | Google review

Ik ga voor kwaliteit en tegelijkertijd krijg je dankzij mijn snelle werkwijze veel diverse foto’s.

Je krijgt foto’s van hoge kwaliteit met gevoel voor esthetiek die veelzijdig inzetbaar zijn. Niet alleen voor jouw nieuwe website, maar ook op social media en in brochures, bijvoorbeeld.

We gaan voor diversiteit. Je kunt tijdens de fotoshoot meerdere outfitwissels doen en we creëren verschillende settings. Voor een duurzaam resultaat dat jouw website echt gaat versterken.

Personal Branding fotografie

Wat is personal branding?

Personal branding vertelt jouw verhaal als ondernemer. Zie het dus als jouw merk op de foto. De foto’s laten zien wie jij bent als persoon en als ondernemer.

Wat voor foto’s krijg je?

Naast mooie portretten, kun je ook jouw werkwijze op de foto laten zetten. Zo kan je als coach een sessie in scène zetten of als stijlcoach laten zien hoe een kleuranalyse in zijn werk gaat. Dit helpt de bezoeker visualiseren.

Wat zijn de voordelen voor je website?

Foto’s zijn een heel groot onderdeel van jouw online aanwezigheid. Goede foto’s helpen je om een betrouwbare, professionele en toegankelijke indruk achter te laten.

Waarom niet stockfoto’s gebruiken?

Kan, maar vrijwel elke klant wil weten: “Wie zit er achter het bedrijf? Krijg ik een goed gevoel bij deze persoon?” Foto’s die speciaal van en voor jou gemaakt zijn, maken jouw website persoonlijker en stellen bezoekers gerust.

Professionele fotografie zendt de boodschap uit dat jij jouw werk en de bezoeker serieus neemt.

Foto’s voor je website laten maken

Hoe werkt de fotoshoot?

Voor de fotoshoot

Vooraf hebben we al een brainstorm gehad over jouw website. Daarna plannen we zo snel mogelijk de fotoshoot in, zodat we de foto’s kunnen meenemen in je webdesign.

Ik denk met je mee over de locatie, kleding, styling en mogelijke figuranten. Ook ontvang je vooraf mijn Branding Guide vol met handige tips voor de fotoshoot.

Tijdens de fotoshoot

In maximaal een halve dag maak ik prachtige foto’s van jou op locatie. Ik werk snel dus we kunnen zeker meerdere outfits en settings op de foto krijgen.

Ik werk vooral met natuurlijk licht. Dit maakt de fotoshoot ook een stuk relaxter – je bent vrij om te bewegen. Ik vind het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de shoot.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot kan je in een online privé gallery zelf een selectie van jouw favoriete foto’s maken (of laat mij kiezen). Daarna ga ik de gekozen foto’s bewerken en ontvang je de beelden in hoge kwaliteit.

Sfeervolle en rustige foto’s die jou op je best laten uitkomen, daar hou ik van. Daarom gebruik ik ook geen extreme filters in mijn nabewerking.

Mijn doel is altijd een natuurlijk ogende en tijdloze foto waarmee jij gelukkig blijft.

Ik zal je zoveel mogelijk ontzorgen zodat jij een ontspannen en fijne ervaring hebt. Want een fotoshoot is gewoon ontzettend leuk!

“Mandy zorgde tijdens de fotoshoot ervoor dat ik helemaal mezelf kon zijn, waardoor ik straal op de foto’s en ze mijn sterke kanten benadrukken.” – Fiona

bestcasescenario.info | Google review

Jouw fotoshoot naar
een hoger niveau tillen

De juiste locatie

Locatie is een belangrijk onderdeel voor een goed eindresultaat. Want een high-end look op een rommelige, slecht belichte locatie? Dat is moeilijk te rijmen met elkaar.

De juiste locatie vinden is daarom een belangrijke stap waarbij ik je help. Ik heb een lijst van favoriete locaties en indien nodig zoeken we een nieuwe plek.

Goed om te weten: De meeste locaties werken met tarieven. Vaak startend vanaf €200 en oplopend tot wel €1.500, afhankelijk van de exclusiviteit en potentie. Natuurlijk zoeken we naar een balans tussen jouw budget en wensen.

Haar, visagie & styling

Wil je de fotoshoot compleet maken? Haar en visagie door een professional kan van toegevoegde waarde zijn. Als jezelf op de foto, maar dan nog mooier. Ik werk met professionals die weten hoe ik werk en daar goed bij aansluiten.

Ik denk graag mee met kleding, maar vind je dit echt een lastig onderdeel of wil je lekker uitpakken? Dan kan ik het werken met een kledingstylist aanbevelen.

Vooraf aan de fotoshoot plannen we een online meeting om je wensen door te spreken. Goede voorbereiding is belangrijk voor een tijdloos resultaat dat je veelzijdig kan inzetten.

Werken met figuranten

Figuranten helpen bij het visueel maken van hoe jij werkt. Zo kun je als coach een sessie in scène zetten of als stijlcoach een persoonlijke kleuranalyse laten zien. Een kijkje in jouw keuken, zeg maar.

Dit ondersteunt jouw webteksten en maakt in één oogopslag duidelijk wat jij doet. Zo krijgt de bezoeker letterlijk een beeld van wat hij of zij kan verwachten en dit kan geruststellend werken.

De figurant hoeft trouwens geen professioneel model te zijn, je kunt ook prima een vriend of klant vragen.

Je kunt de foto’s, naast op de website, ook perfect inzetten op social media of in een brochure.

Investering: Wat kost het?

Fotografie

Laat prachtige foto’s voor je website (en social media) maken. Vanaf €925 krijg je:

 • 40 beelden bewerkt in hoge resolutie
 • Foto’s in kleur & zwart/wit
 • 5-7 outfit wissels
 • Privé online gallery
 • Branding Guide met tips
 • Bespreking vooraf

Website nodig? Bespaar €325 op de shoot via ons website + beeld pakket.

Fotografie + Video

Wil je naast foto’s ook een mooie video laten maken? Vanaf €2725 krijg je:

 • Professionele fotografie
 • Branding video van 1.5 – 2 minuten
 • Filmen & editing
 • Audio en rechtenvrije muziek
 • Ondertiteling
 • Script

Website nodig? Bespaar €725 op de shoot via ons website + beeld pakket.

Prijzen zijn exclusief btw, reiskosten (€0,35 p/km) en eventuele locatiekosten.

Ik vind het belangrijk dat je jezelf in de foto’s herkent, of misschien zelfs de persoon ziet waar je naartoe aan het werken bent. De werkelijkheid, maar dan net iets mooier.

Mandy Brander, fotograaf en videograaf

Fotograaf Mandy Brander

Ik fotografeer al bijna 15 jaar en ik heb dan ook al veel ondernemers mogen vastleggen. Goede communicatie en een fijne samenwerking zijn voor mij belangrijk. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt.

Ik hou van sfeervolle en rustige foto’s die jou op je best laten uitkomen. 

Ik werk vrijwel altijd met natuurlijk licht. Dit maakt een portret ook veel relaxter omdat jij vrij kunt bewegen. Daarnaast gebruik ik geen extreme filters, want mijn doel is een natuurlijk ogende, tijdloze foto.

Veelgestelde vragen

Kan ik meer dan 40 foto’s afnemen?

Ja, dat kan. Na de fotoshoot ontvang je eerst toegang tot een online gallery met de onbewerkte foto’s. Hier kun je aanklikken welke foto’s je bewerkt wilt hebben. Als je op meer dan 40 foto’s uitkomt, bewerk ik deze tegen een meerprijs voor je.

Wat kost het?

Je vindt hier mijn tarieven voor een fotoshoot. Wil je ook een nieuwe website laten maken? Bespaar €325 dankzij onze beeld + website combo.

Waar vindt de fotoshoot plaats?

Ik heb expres geen eigen studio. We zoeken samen naar een locatie die past bij jouw onderneming en bij wat jij wilt uitstralen. Voor de ene persoon is dit een stijlvol herenhuis, voor de ander een industrieel pand.

Ik heb een aantal favoriete locaties en indien nodig zoeken we een nieuwe plek.

Kun je ook video verzorgen?

Ja, ik kan ook een personal branding video voor je maken. Lees hier meer informatie over mijn werkwijze en tarieven.

Hoe werkt het na de fotoshoot?

Na de fotoshoot ontvang je eerst toegang tot een online gallery met nog onbewerkte foto’s. Hier kun je aanklikken welke foto’s je bewerkt wilt hebben. Na het kiezen ga ik aan de slag met de foto’s en upload ik de bewerkte foto’s weer naar de online gallery.

Je ontvangt de foto’s in kleur en in zwart/wit. De online gallery is beveiligd met een wachtwoord en kan gedeeld worden met anderen. Via deze gallery kan je alle foto’s in hoge resolutie downloaden. De foto’s blijven lang online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Ik twijfel of ik fotogeniek genoeg ben…

Als je nog nooit op de foto bent geweest kan het spannend zijn. “Welke poses moet ik aannemen? Kan ik het wel? Ben ik wel fotogeniek?” Ik help je! En ja, iedereen kan mooi op de foto staan, echt waar.

Ik help je met poses en houdingen en ik begeleid je door de fotoshoot heen. Het kan soms voelen alsof je vaak dezelfde poses aanneemt, maar door af te wisselen met kleding, standpunten, licht en plekken worden het toch allemaal diverse foto’s.

Heb je bepaalde ideeën of wil je helemaal los gaan? Go for it! Ik vind niet snel iets gek of raar. Het is juist fijn als je dingen probeert en je op je gemak voelt.

Ik heb interesse in visagie & haar, hoe werkt dat?

Ik werk samen met twee ervaren make-up & hair artists, die jou laten stralen. Ben je zelf niet handig met haar en visagie en wil je een keer uitpakken? Dan is dit perfect! Het kan net dat beetje extra bieden op de foto.

Natuurlijk blijf je wel gewoon jezelf en kun je vooraf jouw wensen aangeven. Overigens mag je natuurlijk ook zelf een visagist of haarstylist regelen.

Kun je meer vertellen over werken met figuranten?

Jouw werkwijze op beeld zetten kan op verschillende manieren. Het kan al iets simpels zijn als een gesprek uitbeelden. Die extra persoon erbij maakt dat je een echt gesprek kan voeren en zo een andere dynamiek in de foto’s krijgt. 

En de figurant? Dat kan gewoon een kennis, vriend of vriendin zijn. Die persoon krijgt ook niet alle aandacht in de foto’s, de focus blijft liggen op jou, want jij bent de hoofdpersoon in jouw verhaal. 

Vaak is het fijn als het iemand is die je kent, dan ben je meer ontspannen. En ja, soms is het een beetje ongemakkelijk, maar daar begeleid ik jullie door heen en zo kan ik ook juist echte interactie vastleggen. 

Is het lastig om mensen te vinden? Ik help je graag en het is altijd een optie om met professionele modellen te werken als dit nodig is of beter werkt voor jouw doeleinden. Vooraf aan de fotoshoot bespreken we de mogelijkheden. 

Kan ik de foto’s vrij gebruiken?

Je bent vrij om de foto’s te gebruiken. Als je de foto’s op social media plaatst, vind ik het natuurlijk leuk als je een keertje mijn bedrijfsnaam of mijn Instagram, Facebook of LinkedIn pagina noemt.

Worden de foto’s gepubliceerd, bijvoorbeeld bij een artikel? Dan is naamsvermelding verplicht. Het doorverkopen van foto’s is in overleg met mij.

Nabewerking van de foto’s (behalve uitsnijden) is niet toegestaan. Ik besteed hier veel tijd en liefde aan, dus mocht je bepaalde wensen hebben, neem dan contact op met mij.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

Linsey en Mandy van Brander & Brander

Laat jouw foto’s schitteren op een professionele website.

Naast mijn werk als fotograaf, maak ik websites op maat voor ondernemers, met mijn zus & webdeveloper Linsey.

Ons doel is een website die niet alleen duidelijk maakt wat je doet en voor wie, maar ook waarom deze mensen juist bij jou moeten wezen. Zodat ze na een websitebezoek al grotendeels overtuigd zijn voordat ze op een call met je springen.

Om deze kwaliteit te kunnen leveren, bieden we een totaalpakket:

Je krijgt een professionele website met prachtige foto’s, pakkende teksten en een aantrekkelijk webdesign.