Fotograaf Mandy Brander van Brander & Brander

Professionele fotografie voor jouw website

Wil je foto’s voor je website laten maken van jou of je bedrijf? Goede fotografie is onmisbaar voor een professionele, warme en betrouwbare uitstraling. Voor een website die écht klopt.

Ik ga voor kwaliteit en tegelijkertijd krijg je dankzij mijn snelle werkwijze veel verschillende foto’s.

Je krijgt foto’s van hoge kwaliteit met gevoel voor esthetiek die veelzijdig inzetbaar zijn. Niet alleen voor op jouw website, maar ook op social media en in brochures, bijvoorbeeld.

Ik hou van sfeervolle en creatieve foto’s die vooral ook passen bij het doel van mijn klant. Ik denk daarom actief mee over hoe we de fotoshoot het beste vorm kunnen geven.

Voor een duurzaam resultaat dat jouw website en bedrijf écht gaat versterken.

Personal Branding fotografie

Wat is personal branding?

Personal branding vertelt jouw verhaal als ondernemer. Zie het dus als jouw merk op de foto. De foto’s laten zien wie jij bent als persoon en als ondernemer.

Wat voor foto’s krijg je?

Naast mooie portretten met een verhaal, kun je ook jouw werkwijze op de foto laten zetten. Zo kun een stylist bijvoorbeeld laten zien hoe een kleuranalyse in zijn werk gaat. Dit helpt de bezoeker visualiseren.

Wat zijn de voordelen voor je website?

Foto’s zijn een heel groot onderdeel van jouw online aanwezigheid. Goede foto’s helpen je om een betrouwbare, professionele en toegankelijke indruk achter te laten.

Professionele fotografie zendt de boodschap uit dat jij jouw werk en de bezoeker serieus neemt.

Bedrijfsfotografie

Ook voor bedrijven wordt eigen fotografie steeds belangrijk. Branding foto’s brengen de identiteit van je onderneming in beeld. Want vrijwel elke klant wil weten: “Wie zit er achter het bedrijf? Krijg ik een goed gevoel bij deze mensen?”

Foto’s die speciaal voor jou gemaakt zijn, maken jouw website persoonlijker en stellen bezoekers gerust. Geen onpersoonlijke stockfoto’s, maar een eigen beeldbank die breed inzetbaar is.

Ervaring met grote en kleine concepten

Ik heb voor verschillende soorten bedrijven mogen fotograferen. Grote concepten in samenwerking met een reclamebureau, maar ook kleinere concepten voor het MKB. Denk aan een klantreis in beeld brengen of een kijkje binnen het bedrijf en het team.

Foto’s voor je website laten maken

Hoe werkt de fotoshoot?

Voor de fotoshoot

Vooraf hebben we al een brainstorm gehad. Welke fotografie is er nodig voor de website? Daarna plannen we zo snel mogelijk de fotoshoot in.

Ik denk met je mee over de locatie, kleding, styling en mogelijke figuranten. Ook ontvang je vooraf mijn Branding Guide vol met handige tips voor de fotoshoot.

Tijdens de fotoshoot

Voor een personal branding shoot zijn we ongeveer een halve dag bezig. Bedrijfsfotografie verschilt.

Ik werk vooral met natuurlijk licht, maar kan licht creëren indien nodig. Ik vind het heel belangrijk dat jij, de modellen en/of het team zich op hun gemak voelen tijdens de shoot. Met authentieke foto’s als resultaat.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot kan je in een online privé gallery zelf een selectie van jouw favoriete foto’s maken (of laat mij kiezen). Daarna ga ik de gekozen foto’s bewerken en ontvang je de beelden in hoge kwaliteit.

Sfeervolle en rustige foto’s die jou op jou en je bedrijf op z’n best laten uitkomen, daar hou ik van. Daarom gebruik ik geen extreme filters in mijn nabewerking.

Mijn doel is altijd een natuurlijk ogende en tijdloze foto die echt passen bij jouw verhaal. Foto’s die de identiteit van het bedrijf visueel maken. 

Daarnaast is de samenwerking en de ervaring voor mij belangrijk. Want een fotoshoot is gewoon ontzettend leuk, en plezier draagt bij aan het eindresultaat. 

Brander & Brander

Expertise in website fotografie

Naast mijn werk als fotograaf, maak ik samen met webdeveloper Linsey Brander, websites op maat voor ondernemers. Ik snap dus wat website fotografie nodig heeft om echt bij te kunnen dragen aan een website.

Want fotografie kan een website maken of breken. Website fotografie gaat verder dan een paar mooie portretten. Het vraagt om een passend concept en om de juiste kennis van webdesign en branding. 

Fotograaf Mandy Brander van Brander & Brander
Fotograaf Mandy Brander

Creatieve concepten

Ik fotografeer al bijna 15 jaar en ik heb dan ook al veel ondernemers en bedrijven mogen vastleggen.

Creativiteit is wat mij, naast dat ik nieuwsgierig in de mensen en het leven om mij heen ben, drijft. Ik denk daarom graag mee met het concept. Wat is er nodig en hoe brengen we dit visueel tot uiting?

Door mijn ervaring in zowel de commerciële- als de modewereld én mijn liefde voor reizen en kunst, heb ik altijd creatieve ideeën en begint mijn brein al te borrelen bij het eerste contact.

Ik sta dus ook open voor de meer creatieve en experimentele ideeën en fotoshoot. Maar werk hierin ook graag samen met branddesigners, reclame bureaus, artdirectors en andere creatieve creators, wanneer een project groter is en meer mankracht vereist.

Jouw fotoshoot naar
een hoger niveau tillen

De juiste locatie

Locatie is een belangrijk onderdeel voor een goed eindresultaat. Want een high-end look op een rommelige, slecht belichte locatie? Dat is moeilijk te rijmen met elkaar.

De juiste locatie vinden is daarom een belangrijke stap waarbij ik je help. Ik heb een lijst van favoriete locaties en indien nodig zoeken we een nieuwe plek.

Goed om te weten: De meeste locaties werken met tarieven. Vaak startend vanaf €200 en oplopend tot wel €1.500, afhankelijk van de exclusiviteit en potentie. Natuurlijk zoeken we naar een balans tussen jouw budget en wensen.

Haar, visagie & styling

Professionele haar en visagie kan van toegevoegde waarde zijn. Als jezelf op de foto, maar nog mooier. Of een mooie look voor je bedrijfscampagne. Ik werk met professionals die weten hoe ik werk en daar goed bij aansluiten.

Ik denk graag mee met kleding, maar vind je dit echt een lastig onderdeel of wil je lekker uitpakken? Dan kan ik het werken met een kledingstylist aanbevelen.

Vooraf aan de fotoshoot plannen we een online meeting om de wensen door te spreken. Want goede voorbereiding is belangrijk voor een tijdloos en veelzijdig inzetbaar resultaat.

Werken met figuranten

Figuranten en modellen helpen bij het visueel maken van hoe jij werkt. Bijvoorbeeld als stijlcoach een kleuranalyse laten zien. Een kijkje in jouw keuken.

Dit ondersteunt jouw webteksten en maakt in één oogopslag duidelijk wat jij doet. Zo krijgt de bezoeker letterlijk een beeld van wat hij of zij kan verwachten en dit kan geruststellend werken.

Wil je een beeldbank creëren voor je bedrijf? Dan kunnen we werken met professionele modellen of bijvoorbeeld met echte klanten en medewerkers om de bedrijfsidentiteit in beeld te brengen.

Het aansturen van mensen, of het nou professionele modellen of mensen zonder ervaring zijn, is iets waar ik veel aandacht aan besteed. Voor een ontspannen en veilige setting die het beste uit mensen haalt.

Je kunt de foto’s, naast op de website, ook perfect inzetten op social media of in een brochure.

Investering: Wat kost het?

Personal Branding Fotografie

Ben jij het gezicht van jouw onderneming? Laat prachtige en sfeervolle foto’s voor jouw website en social media maken. 

Vanaf €1125 krijg je:

 • 40 beelden bewerkt in hoge resolutie
 • Foto’s in kleur & zwart/wit
 • 5-7 outfit wissels
 • Privé online gallery
 • Branding Guide met tips
 • Bespreking vooraf

Bedrijfsfotografie

Jullie bedrijf in beeld op een persoonlijke en authentieke manier. Voor een campagne of beeldbank die breed inzetbaar is, online en offline.

Mogelijk vanaf €1395 (offerte op maat)

 • Vanaf 40 beelden bewerkt in hoge resolutie
 • Foto’s in kleur & zwart/wit
 • Mogelijk hulp in concept & uitwerking
 • Privé online gallery
 • Branding Guide met tips
 • Bespreking vooraf

Prijzen zijn exclusief btw, reiskosten (€0,35 p/km) en eventuele locatiekosten.

Ook een nieuwe website nodig? Bespaar 325 euro op de fotoshoot via ons website + beeld pakket

Veelgestelde vragen

Kan ik meer foto’s afnemen?

Ja, dat kan. Na de fotoshoot ontvang je eerst toegang tot een online gallery met de onbewerkte foto’s. Hier kun je aanklikken welke foto’s je bewerkt wilt hebben. Als je op meer foto’s uitkomt dan afgesproken, bewerk ik deze tegen een meerprijs voor je.

Wat kost het?

Je vindt hier mijn tarieven voor een fotoshoot. Wil je ook een nieuwe website laten maken? Dan bespaar je op de shoot via onze beeld + website combo.

Waar vindt de fotoshoot plaats?

Ik heb expres geen eigen studio. We zoeken samen naar een locatie die past het doel. Dat kan zijn een stijlvol herenhuis, een industrieel pand of op jouw eigen locatie.

Ik heb een aantal favoriete locaties en indien nodig zoeken we iets nieuws.

Kun je ook video verzorgen?

Ja, ik kan ook een personal branding video voor je maken. Op dit moment bied ik dit alleen aan in combinatie met het complete website pakket. Lees hier meer informatie over video.

Wil je als bedrijf een grotere videoproductie laten filmen? Ik kan mensen uit mijn netwerken aanbevelen. 

Hoe werkt het na de fotoshoot?

Na de fotoshoot ontvang je eerst toegang tot een online gallery met nog onbewerkte foto’s. Hier kun je aanklikken welke foto’s je bewerkt wilt hebben. Na het kiezen ga ik aan de slag met de foto’s en upload ik de bewerkte foto’s weer naar de online gallery.

Je ontvangt de foto’s in kleur en in zwart/wit. De online gallery is beveiligd met een wachtwoord en kan gedeeld worden met anderen. Via deze gallery kan je alle foto’s in hoge resolutie downloaden. De foto’s blijven lang online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Indien gewenst kan ik de foto’s ook in website resolutie aanleveren, zodat je deze gelijk online kan inzetten.

Ik twijfel of ik fotogeniek genoeg ben…

Als je nog nooit op de foto bent geweest kan het spannend zijn. “Welke poses moet ik aannemen? Kan ik het wel? Ben ik wel fotogeniek?” Ik help je! En ja, iedereen kan mooi op de foto staan, echt waar.

Ik help je met poses en houdingen en ik begeleid je door de fotoshoot heen. Het kan soms voelen alsof je vaak dezelfde poses aanneemt, maar door af te wisselen met kleding, standpunten, licht en plekken worden het toch allemaal diverse foto’s.

Heb je bepaalde ideeën of wil je helemaal los gaan? Go for it! Ik vind niet snel iets gek of raar. Het is juist fijn als je dingen probeert en je op je gemak voelt.

Ik wil ook visagie & haar, hoe werkt dat?

Ik werk samen met twee ervaren make-up & hair artists, die jou laten stralen. Ben je zelf niet handig met haar en visagie en wil je een keer uitpakken? Dan is dit perfect! Het kan net dat beetje extra bieden op de foto.

Natuurlijk blijf je wel gewoon jezelf en kun je vooraf jouw wensen aangeven. Overigens mag je natuurlijk ook zelf een visagist of haarstylist regelen.

Kun je vertellen over werken met figuranten?

Personal Branding fotografie: Jouw werkwijze op beeld zetten kan op verschillende manieren. Het kan al iets simpels zijn als een gesprek uitbeelden. Die extra persoon erbij maakt dat je een echt gesprek kan voeren en zo een andere dynamiek in de foto’s krijgt.

En de figurant? Dat kan gewoon een kennis, vriend of vriendin zijn. Die persoon krijgt ook niet alle aandacht in de foto’s, de focus blijft liggen op jou, want jij bent de hoofdpersoon in jouw verhaal.

Bedrijfsfotografie: Wil je als bedrijf een campagne of beeldbank creëren voor jullie (online) communicatie?

Dan kan er gewerkt worden met bijvoorbeeld medewerkers of echte klanten. Ik help je graag en het is altijd een optie om met professionele modellen te werken als dit nodig is of beter werkt voor jouw doeleinden. Vooraf aan de fotoshoot bespreken we de mogelijkheden.

Kan ik de foto’s vrij gebruiken?

Personal Branding fotografie: Ja, je bent vrij om de foto’s te gebruiken. Als je de foto’s op social media plaatst, vind ik het natuurlijk leuk als je een keertje mijn bedrijfsnaam of mijn Instagram, Facebook of LinkedIn pagina noemt.

Worden de foto’s gepubliceerd, bijvoorbeeld bij een artikel? Dan is naamsvermelding verplicht. Het doorverkopen van foto’s is in overleg met mij.

Bedrijfsfotografie: Voor grote campagnes wordt er mogelijk gewerkt met een extra fee voor gebruik, indien dit gaat om groot landelijk of internationaal gebruik. Dit wordt altijd vooraf aangegeven in de offerte.

In elk geval is nabewerking van de foto’s (behalve uitsnijden of tekst erover plaatsen) is niet toegestaan. Ik besteed hier veel tijd en liefde aan, dus mocht je bepaalde wensen hebben, neem dan contact op met mij.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

Mandy en Linsey van Brander & Brander
Website laten maken

Laat je nieuwe foto’s stralen op een professionele website.

Pak het gelijk goed aan. Wij vertalen jouw bedrijf graag naar een website die je met trots aan jouw klanten zal willen tonen. Inclusief fotografie en webteksten.