Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Mandy, fotograaf
personal branding fotoshoot

Website Fotografie

Goede fotografie is onmisbaar voor een professionele, betrouwbare en warme uitstraling op een website. Wij gaan voor kwaliteit in ons webdesign en daarbij hoort passende fotografie.

Ik, Mandy, maak graag prachtige foto’s van jou en jouw onderneming. In combinatie met Linsey’s webdesign zorgt dit voor een website die écht klopt.

 • Tijdloze personal branding fotografie
 • Foto’s voor jouw website én social media
 • Diverse foto’s in meerdere outfits & settings
 • Advies over kleding, poses en meer

Personal Branding fotografie

Wat is Personal Branding fotografie?

Jouw verhaal als ondernemer vastgelegd. Een Personal Branding fotoshoot laat het gezicht achter de onderneming zien. Zie het als jouw persoonlijke merk op de foto; de foto’s laten zien wie jij bent als persoon en als ondernemer.

Wat voor foto’s krijg je? Naast prachtige portretten, kun je ook jouw werkwijze op de foto laten zetten. Zo laat je zien wat mensen kunnen verwachten. Zo kan een coach een sessie of workshop in scène zetten, of kan een masseur laten zien hoe ze een massage voorbereidt en uitvoert.

Personal Branding fotografie is dus geschikt voor elke ondernemer die zichzelf wil laten zien.

Waarom professionele website fotografie?

Foto’s zijn een belangrijk onderdeel van jouw online aanwezigheid op jouw website (en social media). Goede fotografie helpt jou een professionele, betrouwbare en warme indruk achter te laten op bezoekers.

Vrijwel elke klant wil immers weten: Wie zit er achter het bedrijf? Krijg ik een goed gevoel bij iemand? Is hij of zij te vertrouwen? Foto’s die speciaal van en voor jou gemaakt zijn maken jouw website persoonlijker.

Waarbij een website vol stockfoto’s wantrouwen kan opwekken, zendt professionele fotografie de boodschap uit dat jij jouw werk en de bezoeker serieus neemt.

werkwijze

Prachtige foto’s voor jouw website en social media

Ik ga voor kwaliteit en tegelijkertijd krijg je dankzij mijn snelle werkwijze en ervaring ook veel foto’s.

Je krijgt foto’s van hoge kwaliteit met gevoel voor esthetiek die veelzijdig inzetbaar zijn. Niet alleen voor jouw nieuwe website, maar ook voor jouw social media en brochures, bijvoorbeeld.

We gaan voor diversiteit: je kunt tijdens de fotoshoot meerdere outfit wissels doen en we creëren verschillende settings. Voor een duurzaam resultaat die jouw website echt gaat versterken.

“Niet alleen krijg je de mooiste beelden die bijdrage aan een online personal brand, je krijgt ook een positieve boost. Na het bekijken van de foto’s wil je niet meer anders dan met Mandy een fotoshoot. Ik krijg ontzetten veel complimenten op mijn foto’s. Ik kan me hiermee online goed onderscheiden en wordt gezien.”

Dainahara | Explore Utrecht

Hoe werkt de fotoshoot?

Voor de fotoshoot

Vooraf hebben we al een brainstorm gehad over jouw website. Daarna plannen we zo snel mogelijk de fotoshoot in, zodat we de foto’s kunnen meenemen in ons webdesign.

Ik denk met je mee over kleding en styling, en je ontvangt vooraf mijn Personal Branding Fotoshoot gids vol met tips.

Tijdens de fotoshoot

In zo’n 1,5 uur maak ik prachtige foto’s van jou op locatie. Ik werk snel dus we kunnen zeker meerdere outfits en settings op de foto krijgen.

Ik werk met natuurlijk licht. Dit maakt de fotoshoot ook een stuk relaxter – je bent vrij om te bewegen. Ik vind het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de shoot.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot kan je in een online privé gallery zelf een selectie van jouw favoriete foto’s maken (of laat mij kiezen). Daarna ga ik de gekozen foto’s bewerken en ontvang je de beelden in hoge kwaliteit.

Sfeervolle en rustige foto’s die jou op je best laten uitkomen, daar hou ik van. Daarom gebruik ik ook geen extreme filters in mijn nabewerking. Mijn doel is altijd een natuurlijk ogende en tijdloze foto waarmee jij blij blijft.

Je kunt de foto’s, naast op de website, ook perfect inzetten op social media of in een brochure.

Investering & Pakketten

Alle prijzen zijn exclusief btw. Betaling in meerdere termijnen is mogelijk.

Website + Fotografie

Basispakket

Dit pakket is exclusief locatie. Handig als de fotoshoot bijvoorbeeld bij jou thuis, op jouw werkplek of buiten kan plaatsvinden.

Het is wel fijn als er verschillende settings en hoekjes mogelijk zijn, zodat we zo veel mogelijk uit de fotoshoot kunnen halen.

Vanaf €4150, inclusief:

 • Website op maat (info);
 • Personal Branding fotoshoot;
 • 1,5 uur fotografie;
 • 40 nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit;
 • Mogelijkheid tot het wisselen van outfits;
 • Advies over kleding, poses en meer.

Exclusief eventuele locatie- en reiskosten.

All-in pakket

Wil jij echt een high-end resultaat en het regelwerk van een locatie uit handen geven? Haar & make-up door een professional laten verzorgen?

In het all-in pakket regel ik de locatie. Een locatie met een high-end uitstraling en de zekerheid van prachtig, natuurlijk licht voor de mooiste foto’s.

Voor haar & make-up werk ik met een team van professionals die jou laten stralen, zonder dat je niet meer jezelf bent. Wil je ook met een stylist werken? Daarvoor maak ik een prijs op maat. 

Vanaf €4950, inclusief:

 • Alles van het basispakket;
 • Visagie door hair & make-up artist;
 • Prachtige locatie;
 • Reiskosten.

Fotograaf Mandy

Ik fotografeer al meer dan 13 jaar en ik heb dan ook al veel ondernemers mogen vastleggen. Goede communicatie en een fijne samenwerking zijn voor mij belangrijk. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt.

Ik hou van sfeervolle en rustige foto’s die jou op je best laten uitkomen. 

Ik werk vrijwel altijd met natuurlijk licht. Dit maakt een portret ook veel relaxter omdat jij vrij kunt bewegen. Daarnaast gebruik ik geen extreme filters, want mijn doel is een natuurlijk ogende, tijdloze foto.

Favoriete locaties

Ik zal met je meedenken over welke locatie past bij jouw situatie, maar hieronder vind je alvast een aantal van mijn favoriete locaties:

 • The White Door Studio | Amsterdam
  De studio heeft 3 ruimtes. De grootste heeft prachtige groene muren en een keuken die mooi is als je iets met voeding doet. Daarnaast zijn er nog 2 witte, lichte ruimtes, met een tafel, mooi barretje en bankje. Genoeg opties om veel verschillende settings te creëren. Meer info & foto’s
 • Stories.Space | Amsterdam & Haarlem
  We hebben het hele pand voor onszelf. De locatie heeft een echte high-end feel met veel aandacht voor styling. Hou je van lichte en frisse foto’s met een luxe feel? Dan is dit de perfecte locatie. Meer info & foto’s
 • Suits & Sundays | Utrecht
  Een prachtig grachtenpand met een luxe, warme uitstraling. Hoge plafonds, mooie deuren en een prachtige lichte hal met marmeren vloer. Perfect voor warmere, iets donkere foto’s met een tijdloze look. Meer info & foto’s
 • De Wintertuin | Baarn
  Het is een grote kas, dat dienst doet als restaurant. Midden in de kas staat een gigantische palmboom en door al het glas is er heel veel licht. Perfect voor frisse, lichte foto’s met veel groen. Meer info & foto’s

Wil jij ook een website laten maken mét professionele fotografie?