Vooraf aan de fotoshoot

Vooraf bespreken we wat je met de foto’s wilt bereiken: Wat moeten de foto’s voor jou en je marketing gaan doen? Wat wil je uitstralen? Van daaruit kan ik je adviseren over de invulling en praktische kanten van de fotoshoot, zoals de locatie, kleding, attributen en eventuele figuranten of modellen.

Ook ontvang je van tevoren mijn uitgebreide Branding Shoot Gids vol met tips over dingen zoals poses, kleding en meer. 

En wil je extra uitpakken met haar & visagie en/of een kledingstylist? Ik kan dit voor je regelen; ik heb een netwerk van professionals die goed werk leveren.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot kan je in een online privé gallery zelf een selectie van jouw favoriete foto’s maken (of laat mij kiezen). Daarna ga ik de gekozen foto’s bewerken en ontvang je de beelden in hoge kwaliteit en in webresolutie.

Je kunt de foto’s, naast op je website, ook perfect inzetten op social media of in een brochure.

Professionele fotografie zendt de boodschap uit dat jij jouw werk en de bezoeker serieus neemt.

Personal Branding fotografie

Wat is personal branding?

Personal branding vertelt jouw verhaal als ondernemer. Zie het als jouw merk op de foto. De foto’s laten zien wie jij bent als persoon en als ondernemer. Ze laten jou zien als de expert die jij bent. 

Wat voor foto’s krijg je?

Naast mooie portretten met een verhaal, kun je ook jouw werkwijze op de foto laten zetten. Zo kan een stylist bijvoorbeeld laten zien hoe een kleuranalyse in zijn werk gaat. Dit helpt bezoekers om de samenwerking met jou nog beter voor zich te zien.

Wat zijn de voordelen voor je website?

Goede fotografie versterkt je communicatie naar je doelgroep en zorgt ervoor dat je zelfverzekerd zichtbaar kan zijn. Het helpt je om een professionele en betrouwbare indruk achter te laten op je bezoekers.

Bedrijfsfotografie

Ook voor bedrijven wordt eigen fotografie steeds belangrijk. Branding foto’s brengen de identiteit van je onderneming in beeld. Want vrijwel elke klant wil weten: “Wie zit er achter het bedrijf? Krijg ik een goed gevoel bij deze mensen?”

Foto’s die speciaal voor jou gemaakt zijn, maken jouw website persoonlijker en stellen bezoekers gerust. Geen onpersoonlijke stockfoto’s, maar een eigen beeldbank die breed inzetbaar is.

Ervaring met grote en kleine concepten

Ik heb ervaring met fotoshoots voor verschillende soorten bedrijven. Van kleinere concepten voor het MKB tot grote concepten in samenwerking met een reclamebureau. Denk aan een klantreis in beeld brengen of een kijkje binnen het bedrijf en jullie team geven.

Fotograaf Mandy Brander

Na 15 jaar is fotografie nog steeds wat ik het allerliefste doe. Ik mag creatief bezig zijn, creëren én veel nieuwe mensen leren kennen. Mijn brein begint bij het eerste gesprek altijd al snel te borrelen met creatieve ideeën. 

Als ervaren fotograaf is het voor mij een gegeven dat op elke foto de techniek, het licht en de details allemaal kloppen, voor een professioneel en high-end resultaat.

Daarnaast ontzorg ik mijn klanten zo veel mogelijk. Ik wil je een fijne en ontspannen belevenis geven, zodat jij tijdens de shoot jezelf kan zijn en op je best kan zijn, en ik dit kan vastleggen. Voor authentieke foto’s waarin je jezelf herkent – misschien wel mooier en echter dan je jezelf ooit op beeld gezien hebt. 

Expertise in websites

Naast mijn werk als fotograaf, maak ik websites voor ondernemers met mijn zus en webdeveloper Linsey. Ik snap dus goed wat fotografie nodig heeft om echt bij te kunnen dragen aan een website.

Investering

Prijzen zijn exclusief btw, reiskosten (€0,35 p/km) en eventuele locatiekosten.

Personal Branding Fotografie

Ben jij het gezicht van jouw onderneming? Laat prachtige en sfeervolle foto’s voor jouw website en social media maken. 

Voor €1500 krijg je:

 • Conceptbespreking vooraf
 • 40 beelden bewerkt in hoge resolutie
 • Foto’s in kleur & zwart/wit
 • Meerdere outfitwissels (gem. 5 tot 7)
 • Privé online gallery
 • Branding Shoot Gids met tips

Bedrijfsfotografie

Jullie bedrijf in beeld op een persoonlijke en authentieke manier. Voor een campagne of beeldbank die breed inzetbaar is, online en offline.

Mogelijk vanaf €1750 (offerte op maat)

 • ⁠Bespreking & kennismaking vooraf
 • ⁠⁠Hulp bij conceptontwikkeling & uitwerking
 • Fotografie (het aantal foto’s is op maat)
 • Hoge kwaliteit nabewerking & retouch
 • Privé online gallery
 • Oplevering in meerdere resoluties

Ook een nieuwe website nodig? Bespaar 375 euro op de fotoshoot via ons website + fotografie pakket

Veelgestelde Vragen

Heb je toch nog vragen? Bijvoorbeeld over werken met figuranten? Neem een kijkje op onze FAQ of stuur gerust een bericht.

Website laten maken

Laat je nieuwe foto’s stralen op een professionele website.

Pak het gelijk goed aan. Wij vertalen jouw bedrijf naar een website die je met trots wilt tonen. Voor een website die jou neerzet als de expert die jij bent.