Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Mandy Brander, personal branding fotograaf
WEBSITE FOTOGRAFIE

Personal Branding Fotoshoot

Fotografie voor je website

Goede fotografie is onmisbaar voor een professionele, warme en betrouwbare uitstraling op een website. Wij gaan voor kwaliteit in ons webdesign en daarbij hoort passende fotografie.

Ik, Mandy, maak graag prachtige foto’s van jou en jouw onderneming. In combinatie met Linsey haar webdesign zorgt dit voor een website die écht klopt.

Jouw onderneming op beeld

 • 40 nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit
 • Meerdere outfits en settings
 • Advies over kleding, poses en meer
 • Zet in op jouw website én social media
 • Optioneel: Branding video

Personal Branding fotografie
voor jouw website

Wat is Personal Branding fotografie?

Met personal branding vertel je jouw verhaal als ondernemer. Tijdens de fotoshoot zetten we dit verhaal op beeld. Zie het als jouw persoonlijke merk op de foto. De foto’s laten zien wie jij bent als persoon en als ondernemer.

Wat voor foto’s krijg je? Naast prachtige portretten, kun je ook jouw werkwijze op de foto laten zetten. Zo kan je als coach een sessie in scène zetten of bijvoorbeeld als stijlcoach laten zien hoe een kleuranalyse in zijn werk gaat.

Een personal branding fotoshoot is dus geschikt voor elke ondernemer die zichzelf wil laten zien.

Wat zijn de voordelen voor je website?

Foto’s zijn een groot onderdeel van online aanwezigheid. Goede fotografie helpt je een professionele, betrouwbare en toegankelijke indruk achter te laten op bezoekers.

Vrijwel elke klant wil wel weten: ‘Wie zit er achter het bedrijf? Krijg ik een goed gevoel bij iemand? Is hij of zij te vertrouwen?’ Foto’s die speciaal van en voor jou gemaakt zijn, maken jouw website persoonlijker en stelt bezoekers gerust.

Waarbij een website vol stockfoto’s wantrouwen kan opwekken, zendt professionele fotografie de boodschap uit dat jij jouw werk en de bezoeker serieus neemt.

Mandy weet je precies zo vast te leggen als je bent. Ze luistert goed en stelt je op je gemak.”

Myrthe Frederix
bloomstijlcoach.nl
personal branding foto

Ik ga voor kwaliteit en tegelijkertijd krijg je dankzij mijn snelle werkwijze veel diverse foto’s.

Je krijgt foto’s van hoge kwaliteit met gevoel voor esthetiek die veelzijdig inzetbaar zijn. Niet alleen voor jouw nieuwe website, maar ook voor jouw social media en brochures, bijvoorbeeld.

We gaan voor diversiteit. Je kunt tijdens de fotoshoot meerdere outfit-wissels doen en we creëren verschillende settings. Voor een duurzaam resultaat die jouw website echt gaat versterken.

Hoe werkt de fotoshoot?

Ik probeer je zoveel mogelijk te ontzorgen zodat jij een ontspannen en fijne ervaring krijgt. Want een fotoshoot is gewoon ontzettend leuk!

Voor de fotoshoot

Vooraf hebben we al een brainstorm gehad over jouw website. Daarna plannen we zo snel mogelijk de fotoshoot in, zodat we de foto’s kunnen meenemen in ons webdesign.

Ik denk met je mee over de locatie, kleding en styling. Ook ontvang je vooraf mijn Personal Branding Fotoshoot gids vol met handige tips.

Tijdens de fotoshoot

In maximaal een halve dag maak ik prachtige foto’s van jou op locatie. Ik werk snel dus we kunnen zeker meerdere outfits en settings op de foto krijgen.

Ik werk met natuurlijk licht. Dit maakt de fotoshoot ook een stuk relaxter – je bent vrij om te bewegen. Ik vind het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de shoot.

personal branding fotografie

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot kan je in een online privé gallery zelf een selectie van jouw favoriete foto’s maken (of laat mij kiezen). Daarna ga ik de gekozen foto’s bewerken en ontvang je de beelden in hoge kwaliteit.

Sfeervolle en rustige foto’s die jou op je best laten uitkomen, daar hou ik van. Daarom gebruik ik ook geen extreme filters in mijn nabewerking.

Mijn doel is altijd een natuurlijk ogende en tijdloze foto waarmee jij gelukkig blijft.

Je kunt de foto’s, naast op de website, ook perfect inzetten op social media of in een brochure.

personal branding fotografie

“Mandy zorgde tijdens de fotoshoot ervoor dat ik helemaal mezelf kon zijn, waardoor ik straal op de foto’s en ze mijn sterke kanten benadrukken.”

Fiona Chandler
bestcasescenario.info

Jouw fotoshoot naar
een hoger niveau tillen

De juiste locatie

Locatie is een belangrijk onderdeel voor een goed eindresultaat. Want een high-end look op een rommelige, slecht belichte locatie? Dat is moeilijk te rijmen met elkaar.

De juiste locatie vinden is daarom een belangrijke stap waarbij ik je help. Ik heb een lijst van favoriete locaties en indien nodig zoeken we een nieuwe plek.

Goed om te weten: De meeste locaties werken met tarieven. Vaak startend vanaf €200 en oplopend tot wel €1.500, afhankelijk van de exclusiviteit en potentie. Natuurlijk zoeken we naar een balans tussen jouw budget en wensen.

Haar, visagie & styling

Wil je de fotoshoot compleet maken? Haar en visagie door een professional kan van toegevoegde waarde zijn. Jezelf op de foto, maar dan nog mooier. Ik werk met professionals die weten hoe ik werk en daar goed bij aansluiten.

Ik denk graag mee met kleding, maar vind je dit echt een lastig onderdeel of wil je lekker uitpakken? Dan kan ik het werken met een kledingstylist aanbevelen.

Vooraf aan de fotoshoot plannen we een online meeting om je wensen door te spreken. Goede voorbereiding is belangrijk voor een tijdloos resultaat dat je veelzijdig kan inzetten.

personal branding fotografie met figurant, stijlcoach

Werken met figuranten

Figuranten helpen bij het visueel maken van hoe jij werkt. Zo kun je als coach een sessie in scène zetten of als stijlcoach een persoonlijke kleuranalyse laten zien. Een kijkje in jouw keuken, zeg maar.

Dit ondersteunt jouw webteksten en maakt in één oogopslag duidelijk wat jij doet. Zo krijgt de bezoeker letterlijk een beeld van wat hij of zij kan verwachten en dit kan geruststellend werken.

De figurant hoeft trouwens geen professioneel model te zijn, je kunt ook prima een vriend of klant vragen.

personal branding fotografie, portret

Investering

Interesse in video? Boek een personal branding video erbij.

Fotografie

Los te boeken vanaf €850 of bespaar €450 dankzij onze beeld + website combo.

 • 40 beelden bewerkt in hoge resolutie
 • Foto’s in kleur & zwart/wit
 • 5-7 outfit wissels
 • Privé online gallery
 • Branding Guide met tips
 • Bespreking vooraf

Fotografie + Video

Los te boeken vanaf €1800 of bespaar €555 dankzij onze beeld + website combo.

 • Fotografie
 • Branding video van 1.5 – 2 minuten
 • Filmen & editing
 • Audio en rechtenvrije muziek
 • Ondertiteling
 • Script

Prijzen zijn exclusief btw, reiskosten (€0,35 p/km) en eventuele locatiekosten.

Mandy Brander

Fotograaf Mandy

Ik fotografeer al bijna 15 jaar en ik heb dan ook al veel ondernemers mogen vastleggen. Goede communicatie en een fijne samenwerking zijn voor mij belangrijk. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt.

Ik hou van sfeervolle en rustige foto’s die jou op je best laten uitkomen. 

Ik werk vrijwel altijd met natuurlijk licht. Dit maakt een portret ook veel relaxter omdat jij vrij kunt bewegen. Daarnaast gebruik ik geen extreme filters, want mijn doel is een natuurlijk ogende, tijdloze foto.

Veelgestelde vragen

Kan ik meer dan 40 foto’s afnemen?

Ja, dat kan. Na de fotoshoot ontvang je eerst toegang tot een online gallery met de onbewerkte foto’s. Hier kun je aanklikken welke foto’s je bewerkt wilt hebben. Als je op meer dan 40 foto’s uitkomt, bewerk ik deze tegen een meerprijs voor je.

Wat kost het?

Je vindt hier mijn tarieven voor een fotoshoot. Wil je ook een nieuwe website laten maken? Bespaar €450 dankzij onze beeld + website combo.

Waar vindt de fotoshoot plaats?

Ik heb expres geen eigen studio. We zoeken samen naar een locatie die past bij jouw onderneming en bij wat jij wilt uitstralen. Voor de ene persoon is dit een stijlvol herenhuis, voor de ander een lichte kas.

Ik heb een aantal favoriete locaties en indien nodig zoeken we een nieuwe plek.

Kun je ook video verzorgen?

Ja, ik kan ook een personal branding video voor je maken. Lees hier meer informatie over mijn werkwijze en tarieven.

Hoe werkt het na de fotoshoot?

Na de fotoshoot ontvang je eerst toegang tot een online gallery met nog onbewerkte foto’s. Hier kun je aanklikken welke foto’s je bewerkt wilt hebben. Na het kiezen ga ik aan de slag met de foto’s en upload ik de bewerkte foto’s weer naar de online gallery.

Je ontvangt de foto’s in kleur en in zwart/wit. De online gallery is beveiligd met een wachtwoord en kan gedeeld worden met anderen. Via deze gallery kan je alle foto’s in hoge resolutie downloaden. De foto’s blijven lang online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Ik twijfel of ik fotogeniek genoeg ben…

Als je nog nooit op de foto bent geweest kan het spannend zijn. “Welke poses moet ik aannemen? Kan ik het wel? Ben ik wel fotogeniek?” Ik help je! En ja, iedereen kan mooi op de foto staan, echt waar.

Ik help je met poses en houdingen en ik begeleid je door de fotoshoot heen. Het kan soms voelen alsof je vaak dezelfde poses aanneemt, maar door af te wisselen met kleding, standpunten, licht en plekken worden het toch allemaal diverse foto’s.

Heb je bepaalde ideeën of wil je helemaal los gaan? Go for it! Ik vind niet snel iets gek of raar. Het is juist fijn als je dingen probeert en je op je gemak voelt.

Ik heb interesse in visagie & haar, hoe werkt dat?

Ik werk samen met twee ervaren make-up & hair artists, die jou laten stralen. Ben je zelf niet handig met haar en visagie en wil je een keer uitpakken? Dan is dit perfect! Het kan net dat beetje extra bieden op de foto.

Natuurlijk blijf je wel gewoon jezelf en kun je vooraf jouw wensen aangeven. Overigens mag je natuurlijk ook zelf een visagist of haarstylist regelen.

Kun je meer vertellen over werken met figuranten?

Jouw werkwijze op beeld zetten kan op verschillende manieren. Het kan al iets simpels zijn als een gesprek uitbeelden. Die extra persoon erbij maakt dat je een echt gesprek kan voeren en zo een andere dynamiek in de foto’s krijgt. 

En de figurant? Dat kan gewoon een kennis, vriend of vriendin zijn. Die persoon krijgt ook niet alle aandacht in de foto’s, de focus blijft liggen op jou, want jij bent de hoofdpersoon in jouw verhaal. 

Vaak is het fijn als het iemand is die je kent, dan ben je meer ontspannen. En ja, soms is het een beetje ongemakkelijk, maar daar begeleid ik jullie door heen en zo kan ik ook juist echte interactie vastleggen. 

Is het lastig om mensen te vinden? Ik help je graag en het is altijd een optie om met professionele modellen te werken als dit nodig is of beter werkt voor jouw doeleinden. Vooraf aan de fotoshoot bespreken we de mogelijkheden. 

Kan ik de foto’s vrij gebruiken?

Je bent vrij om de foto’s te gebruiken. Als je de foto’s op social media plaatst, vind ik het natuurlijk leuk als je een keertje mijn bedrijfsnaam of mijn Instagram, Facebook of LinkedIn pagina noemt.

Worden de foto’s gepubliceerd, bijvoorbeeld bij een artikel? Dan is naamsvermelding verplicht. Het doorverkopen van foto’s is in overleg met mij.

Nabewerking van de foto’s (behalve uitsnijden) is niet toegestaan. Ik besteed hier veel tijd en liefde aan, dus mocht je bepaalde wensen hebben, neem dan contact op met mij.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

Wil jij ook een website laten maken mét professionele fotografie?