Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Mandy van Brander & Brander, fotograaf

Personal Branding Fotografie voor je website

Goede foto’s zijn van grote waarde voor een website. Ze zetten jouw verhaal extra kracht bij en stralen warmte en persoonlijkheid uit.

Ik, Mandy, maak graag prachtige foto’s van jou en jouw onderneming. In combinatie met Linsey’s webdesign zorgt dit voor een totaalplaatje wat écht klopt.

Hoe werkt een fotoshoot?

In 1,5 uur maak ik prachtige foto’s van jou op locatie. Dat kan zijn bij jou thuis, op kantoor, in de stad of in de natuur. Passend bij jouw wensen. Ik woon in het fijne Zeist, maar reizen is geen probleem.

Ik werk snel dus we kunnen zeker meerdere outfits op de foto krijgen.

Na de fotoshoot kan je in een online privé gallery zelf een selectie van jouw favoriete foto’s maken. Daarna ga ik de gekozen foto’s bewerken en ontvang je de beelden in hoge kwaliteit.

Je kunt de foto’s, naast op de website, ook perfect inzetten op social media.

  • 1,5 uur fotografie op locatie;
  • 40 nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit;
  • Mogelijkheid tot het wisselen van outfits.

Wat is jouw stijl?

Ik werk bijna altijd met natuurlijk licht. Dit maakt de fotoshoot ook een stuk relaxter – je bent vrij om te bewegen. Ik vind het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de shoot.

Sfeervolle en rustige foto’s die jou op je best laten uitkomen, daar hou ik van. Daarom gebruik ik ook geen extreme filters in mijn nabewerking. Mijn doel is altijd een natuurlijk ogende en tijdloze foto waarmee jij blij blijft.

Doe je ook visagie & haar?

Ben je zelf niet handig met haar en visagie en wil je een keertje uitpakken? Ik werk vaak samen met twee ervaren make-up & haar artiesten die jou kunnen laten stralen! Het kan net dat beetje extra bieden op de foto.

Natuurlijk blijf je wel gewoon jezelf, en kan je vooraf jouw wensen aangeven. Overigens kan je natuurlijk ook zelf een visagist of haarstylist regelen. Wist je bijvoorbeeld dat je bij Cosmo Kappers een touch-up kan boeken vanaf €15?

“Heb je foto’s nodig om je online brand te versterken? Dan raad ik zeker een shoot aan met Mandy. Niet alleen heb je dan de mooiste beelden die bijdrage aan een online personal brand, je krijgt ook een positive boost. Na het bekijken van de foto’s wil je niet meer anders dan met Mandy een photoshoot. Ik krijg ontzetten veel complimenten op mijn foto’s. Ik kan me hiermee online goed onderscheiden en wordt gezien. Ben ontzettend tevreden met de foto’s die waren geschoten in Amsterdam.Voor je het weet is de tijd om en heb je genoeg beeld voor maanden.”

Dainahara Polonia

Explore Utrecht

Wat krijg ik?

Wil je fotografie in combinatie met een website op maat? Bij deze Personal Branding fotoshoot krijg je:

  • 1,5 uur fotografie op locatie;
  • 40 nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit;
  • Mogelijkheid tot het wisselen van outfits.