Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Linsey & Mandy van Brander & Brander

SEO adviesgesprek

Behoeft aan SEO advies op maat? Wij reviewen je website grondig op o.a. techniek, opbouw, content en gebruikerservaring. 

Daarna krijg je in een online gesprek onze gerichte en praktische adviezen. Ook kun je dan al jouw vragen stellen.

Krijg gericht SEO advies voor jouw website en onderneming.

Je kent het vast wel, je neemt je al tijden voor om eens echt goed voor je website te gaan zitten. Je eens te verdiepen in SEO of bloggen. Maar ondertussen word je tijd opgeslokt door je de dagelijkse bezigheden. Het liefst zou je snel in een uurtje gericht advies krijgen in plaats van alles zelf te moeten uitzoeken.

Herken je je in dit verhaal? Dan is ons SEO adviesgesprek iets voor jou.

Wij bieden je een snelle stok achter de deur. Met een paar simpele verbeteringen is er vaak al veel winst te behalen! Wij reviewen jouw website en maken hier een verslag van. Daarna gaan wij via een online gesprek samen door onze adviezen en is er volop ruimte voor vragen.

Daarnaast ontvang je van ons een handig stappenplan om blogs te schrijven die gevonden gaan worden in Google!

Naar het complete plaatje kijken

Met SEO probeer je hoger in Google te komen. Waarom? Om meer bezoekers te krijgen. Waarom? Omdat jouw website een doel heeft. Je wilt ermee verkopen, overtuigen en informeren.

Daarom gaan we voorbij een simpel checklijstje. Hoewel we zeker een blik leggen op de techniek (indexatie, laadsnelheid, etc.), is een goede website veel meer dan dat. Het is een samenspel van allerlei onderdelen; opbouw, gebruiksgemak, beeld, teksten… noem maar op. Wij kijken naar het complete plaatje.

Het antwoord op SEO vraagstukken geldt immers bijna altijd, “it depends”. Daarom kijken we echt naar jóúw situatie.

Wij geven onderbouwde informatie

Zoekmachines worden slimmer en slimmer. Waar je vroeger kon scoren met 25x hetzelfde zoekwoord herhalen, vraagt hoger ranken nu (gelukkig) steeds meer om finesse en kwaliteit.

Maar wist je dat Google eigenlijk heel open is over wat zij kwaliteit beschouwen? Zo hebben ze de Search Quality Evaluator guidelines. 168 pagina’s waarin precies uitgelegd staat wat ze wel en niet graag zien. Gewoon openbaar.

Zoals Google zelf zegt, “Want your website to show up higher on search? Read the guidelines. Seriously.”

En Linsey heeft deze richtlijnen helemaal doorgespit. Samen met Google’s overige documentatie en video’s. Want wij vinden het belangrijk om ons te baseren op onderbouwde informatie. Vanuit de bron, Google, zelf.

Wij hebben alles dus al voor je uitgezocht! Bespaar jezelf tijd en krijg in een uurtje nuttig en gericht SEO advies over jouw website.

Techniek

Je kunt moeilijk hoog in Google komen als Google problemen met je website heeft. Linsey kijkt naar technische zaken zoals indexatie en laadsnelheid.

Content & Kwaliteit

Content is king. Google overtuigen van jouw kunde speelt daarbij een cruciale rol. We geven je tips over waar het beter kan en wat nog mist op je website.

Stel al jouw vragen

Niet iedereen is thuis in de online wereld. En dat is helemaal niet erg. Bij ons kun je alle vragen stellen die je misschien nooit hebt durven stellen.

“Wat een top advies heb ik gekregen! Mandy en Linsey hebben echt goed mee gekeken om te zien wat anders kan om mijn website te verbeteren. Ze zijn ieder in hun vakgebied goed onderlegd en komen met inhoudelijke adviezen.”

Eveline de Rooij

Licht & Fijn

Hoe werkt het?

Wij bieden je een stok achter de deur om stappen te zetten met jouw website. Met een paar simpele verbeteringen is er vaak al veel winst te behalen!

Voor het gesprek

Je vult een paar vragen in zodat we een beter idee van jouw bedrijf en doelgroep krijgen. Daarna reviewen wij tweeën jouw website en maken hier een verslag van.

We doorlopen jouw hele website. Ook werpen we een blik op jouw blogs. Hierbij kijken we naar wat bij jouw onderneming en doelgroep past!

 • Wij, Linsey en Mandy, reviewen jouw website grondig;
 • Jij ontvangt ons stappenplan voor zakelijk bloggen.

Tijdens het gesprek

Via een online gesprek (Skype, Zoom, o.i.d.) gaan we samen door jouw website en is er volop ruimte voor vragen. En dit kan van alles zijn! Er bestaan geen domme vragen, wij zijn er voor jou.

 • Gesprek van ± 1 uur;
 • We bespreken de website review en geven je advies;
 • Jij kunt al jouw vragen stellen.

Na het gesprek

We sturen je een PDF document op met onze adviezen zodat je die er altijd weer bij kan pakken.

“Wat was de sessie goed! Heel uitgebreid hebben we een uur gesproken en puntje voor puntje hebben ze mij uitgelegd wat ik nog kan doen om mijn website nog beter te maken. De ideeën stroomden bij me binnen tijdens ons gesprek. Aan de slag dus! Deze 2 dames weten waar ze het over hebben en vullen elkaar erg goed aan. Een aanrader!”

Hanneke Meier

Editing Moments & Lightroom Training

Brander & Brander website seo scan

Krijg SEO advies op maat voor €199

Haal meer uit je website. Bespreek jouw SEO met een website expert en een ervaren ondernemer. 

 • Online gesprek van ± 1 uur;
 • Een grondige website review;
 • Praktische adviezen en concrete voorbeelden;
 • Stel al jouw vragen;
 • Stappenplan voor zakelijk bloggen;
 • Alle adviezen nagestuurd in jouw mailbox;
 • €199 exclusief btw.

Veelgestelde vragen

Kom ik hierna gegarandeerd op nummer 1 in Google?

Nee, we beloven geen magie. SEO vereist tijd en moeite.

Wij geven je adviezen om hoger te ranken, maar je moet het wel zelf doen. Wij bieden een objectieve blik op je website en geven aan wat er mist en/of beter kan. Aan jou de keuze om deze adviezen ook daadwerkelijk door te voeren.

Hoe gaat het precies in zijn werk?

We e-mailen je binnen 2 werkdagen met een voorstel voor een aantal data voor het gesprek.

Daarnaast sturen we je aantal vragen. We willen namelijk graag weten wat jouw belangrijkste doelen zijn en eventueel wat extra informatie over je website en onderneming krijgen. Daarmee kunnen we jouw website beter reviewen.

Ook mailen we je dan de PDF van ons Zakelijk Bloggen stappenplan. 

Wat gebeurt er na de sessie?

Na het gesprek krijg je van ons een document met onze adviezen in jouw mailbox. Zodat je deze nog eens rustig kan nalezen.

We begrijpen dat sommige informatie nog even moet landen en je bent dan ook altijd vrij om ons te mailen als er nog een paar vragen zijn.

Doen jullie dit samen of krijg ik één van jullie te spreken?

We doen de sessies altijd samen. Ook het reviewen van jouw website (vooraf aan de sessie) doen wij samen.

We vullen elkaar namelijk perfect aan. Linsey is onze website expert en Mandy vult haar aan met kennis uit de praktijk in marketing en communicatie.

Wat is het Bloggen Stappenplan?

Zakelijk bloggen helpt je meer bezoekers te trekken. Maar hoe schrijf je een blog die goed scoort op Google? Je moet content maken waar mensen naar zoeken. Makkelijker gezegd dan gedaan.

Daarom heeft Linsey 2 stappenplannen voor je uitgewerkt:

 1. Blog hitlist maken: Leer in 3 stappen blog onderwerpen te vinden waarnaar jouw doelgroep ook daadwerkelijk googelt.
 2. Blog opstellen: Leer in 8 stappen artikelen te schrijven die bovenaan Google eindigen.

Je ontvangt beide stappenplannen als PDF na aankoop van de sessie.

Voeren jullie de adviezen ook door?

Nee, in principe doen wij alleen aanpassingen aan websites die we zelf gemaakt hebben. Maar we denken graag met je mee.

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een berichtje!

Leer hoe je SEO effectiever inzet op jouw website.

Linsey & Mandy van Brander & Brander

“Naast de praktische zaken, zoals crawlbaarheid, hebben ze ook gekeken naar de indeling van mijn website en opbouw van pagina’s. Het is een ontzettend bruikbare review geworden!”

Monique Pulles

Monique Fotografie