Ben je fotograaf? Volg 28 juni onze webinar 'SEO voor fotografen'. Schrijf je in!

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Linsey & Mandy van Brander & Brander in gesprek met klant

SEO adviesgesprek

Wil je hoger ranken in Google, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij reviewen je website en geven je advies in een online gesprek.

Leer hoe je SEO effectiever inzet op jouw website.

Herkenbaar?

Je kent het vast wel, je neemt je al tijden voor om eens echt goed voor je website te gaan zitten. Om je eens te verdiepen in SEO of bloggen. Maar ondertussen word je tijd opgeslokt door alle dagelijkse bezigheden. Het liefst zou je snel in een uurtje gericht advies krijgen in plaats van alles zelf te moeten uitzoeken.

Herken je je in dit verhaal? Dan is ons SEO adviesgesprek iets voor jou.

Hoe werkt het?

Wij bieden je een snelle stok achter de deur. Met een paar simpele verbeteringen is er vaak al veel winst te behalen!

Wij reviewen van tevoren jouw website en maken een verslag op. Daarna gaan wij in een online gesprek door onze adviezen met jou en is er ruimte voor vragen.

Daarnaast ontvang je van ons een handig stappenplan om blogs te schrijven die gevonden gaan worden in Google!

Advies voor jouw situatie

Met SEO probeer je hoger in Google te komen om meer bezoekers te krijgen. Omdat jouw website een doel heeft: verkopen, overtuigen en informeren.

Bovendien wordt Google steeds slimmer. Waar je vroeger kon scoren met 25x hetzelfde zoekwoord herhalen, vraagt hoog ranken nu om steeds meer finesse.

Daarom gaan we voorbij een simpel checklijstje. Een goede website is een samenspel van opbouw, gebruiksgemak, beeld, teksten en meer… Wij kijken naar het complete plaatje en naar jóúw situatie.

desktop icon

Techniek

Je kunt moeilijk hoog in Google komen als Google problemen met je website heeft. Linsey kijkt naar technische zaken zoals indexatie en laadsnelheid.

webdesign icon

Content & Kwaliteit

Content is king. Google overtuigen van jouw kunde speelt daarbij een cruciale rol. We geven je tips over waar het beter kan en wat nog mist op je website.

vraag en antwoord icon

Stel al jouw vragen

Niet iedereen is thuis in de online wereld. En dat is helemaal niet erg. Bij ons kun je alle vragen stellen die je misschien nooit hebt durven stellen.

Mandy en Linsey van Brander & Brander
Mandy (l) en Linsey (r)

Wie zijn wij?

Vaak wordt SEO nog als iets ingewikkelds gezien. We willen laten zien dat het veel logischer is dan je denkt!

Linsey codeert al jaren websites en weet alles over SEO en gebruiksgemak. Mandy runt al meer dan 10 jaar een succesvolle onderneming als fotograaf. Ze komt inmiddels al met meerdere pagina’s op nummer 1 in Google. Zo vullen we elkaar perfect aan.

Investering

seo advies op maat

€199

Haal meer uit je website. Je krijgt:

  • Online gesprek van ± 45 minuten;
  • Een grondige website review;
  • Praktische adviezen en concrete voorbeelden;
  • Stel al jouw vragen;
  • Stappenplan voor zakelijk bloggen;
  • Alle adviezen nagestuurd in jouw mailbox;
WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

“…de ideeën stroomden bij me binnen!”

“Wat een top advies heb ik gekregen! Mandy en Linsey hebben echt goed meegekeken om te zien wat anders kan om mijn website te verbeteren. Ze zijn ieder goed onderlegd in hun vakgebied en komen met inhoudelijke adviezen.”

Eveline

Licht & Fijn

“Wat was de sessie goed! Heel uitgebreid hebben we gesproken en puntje voor puntje hebben ze mij uitgelegd wat ik kan doen om mijn website nog beter te maken. De ideeën stroomden bij me binnen tijdens ons gesprek. Aan de slag dus! Deze 2 dames weten waar ze het over hebben en vullen elkaar erg goed aan. Een aanrader!”

Hanneke

Editing Moments

“Het is een ontzettend bruikbare review geworden waar ik heel erg mee geholpen ben! Alles wat ik moet weten om van mijn website een succes te maken staat er in! Linsey en Mandy, duizendmaal dank voor jullie uitgebreide en eerlijke review!”

Monique

Monique Fotografie

Veelgestelde vragen

Kom ik hierna gegarandeerd op nummer 1 in Google?

Nee, we beloven geen magie. SEO vereist tijd en moeite.

Wij geven je adviezen om hoger te ranken, maar je moet het wel zelf doen. Wij bieden een objectieve blik op je website en geven aan wat er mist en/of beter kan. Aan jou de keuze om deze adviezen ook daadwerkelijk door te voeren.

Hoe verloopt de sessie?

Voor het gesprek
Je vult een paar vragen in zodat we een beter idee van jouw bedrijf en doelgroep krijgen. Daarna reviewen wij tweeën jouw website en maken hier een verslag van. We doorlopen jouw hele website.

Tijdens het gesprek
Via een online Google Meet gesprek (± 45 min) gaan we samen door jouw website en is er volop ruimte voor vragen. En dit kan van alles zijn! Er bestaan geen domme vragen, wij zijn er voor jou.

Na het gesprek
We mailen je een PDF document met onze adviezen zodat je die er altijd weer bij kan pakken.

We begrijpen dat sommige informatie nog even moet landen en je bent dan ook altijd vrij om ons te mailen als er nog een paar vragen zijn.

Doen jullie dit samen of krijg ik één van jullie te spreken?

We doen de sessies altijd samen. Ook het reviewen van jouw website (vooraf aan de sessie) doen wij samen.

We vullen elkaar namelijk perfect aan. Linsey is onze website expert en Mandy vult haar aan met kennis uit de praktijk in marketing en communicatie.

Wat is het Bloggen Stappenplan?

Zakelijk bloggen helpt je meer bezoekers te trekken. Maar hoe schrijf je een blog die goed scoort op Google? Je moet content maken waar mensen naar zoeken. Makkelijker gezegd dan gedaan.

Daarom heeft Linsey 2 stappenplannen voor je uitgewerkt:

  1. Blog hitlist maken: Leer in 3 stappen blog onderwerpen te vinden waarnaar jouw doelgroep ook daadwerkelijk googelt.
  2. Blog opstellen: Leer in 8 stappen artikelen te schrijven die bovenaan Google eindigen.

Voeren jullie de adviezen ook door?

Nee, in principe doen wij alleen aanpassingen op websites die we zelf gemaakt hebben. Maar we denken graag met je mee.

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een berichtje!