Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Sluiten
Brander & Brander website seo scan

Krijg advies over
jouw website

Maak Google én klanten gelukkiger. Site review en adviesgesprek voor €199.

Website & SEO advies op maat

Wil jij meer uit je website halen? Wij reviewen je website op o.a. het gebied van SEO, gebruikerservaring en techniek. In een online gesprek krijg je gerichte praktische adviezen en kun je al je vragen stellen.

Herken jij dit?

 • Je stelt het uit om tijd te besteden aan jouw website;
 • Je ziet zelf niet meer wat er beter zou kunnen en loopt vast;
 • Je zou wel eens met een expert willen praten;
 • Je hebt vragen over wat het beste voor jouw bedrijf zou zijn; 
 • Je wilt graag zelf de regie van jouw site in handen houden.

Wat krijg je?

Wij, Mandy en Linsey, reviewen van tevoren jouw website. Daarna geven we je advies in een gesprek van ± 1 uur. Daarbij mag je ons ook het hemd van het lijf vragen — of dit nou over SEO, bloggen, klanten trekken of ondernemen is.

Na het gesprek krijg je de adviezen als PDF gestuurd. Ook ontvang je ons stappenplan voor zakelijk bloggen. Meer over werkwijze.

Wat is onze meerwaarde?

Hoewel webdeveloper Linsey zeker een blik legt op de techniek (indexatie, laadsnelheid, etc.), is een goede website veel meer dan dat. In SEO geldt bijna altijd “it depends”. Daarom kijken we echt naar jóúw situatie. We gaan niet een simpele checklijst langs, maar geven advies over wat jouw website nodig heeft.

Zodat jouw website jouw onderneming beter ondersteunt.

“Wat een top advies heb ik gekregen! Mandy en Linsey hebben echt goed mee gekeken om te zien wat anders kan om mijn site te verbeteren. Ze zijn ieder in hun vakgebied goed onderlegd en komen met inhoudelijke adviezen.”

Eveline de Rooij

Licht & Fijn

Betere website voor
een betere
onderneming

Een goede website is een samenspel van verschillende onderdelen — techniek, design, SEO, UX, beeld, teksten… noem maar op. Wij reviewen je website kijkend naar het complete plaatje en geven je gericht advies.

Technische SEO

Je kunt niet hoog in Google komen als Google problemen met je website heeft. Linsey kijkt naar technische zaken zoals indexatie en laadsnelheid.

Gebruikerservaring

Je wilt dat bezoekers ook klant worden. Content en design spelen daarbij een cruciale rol. We geven je tips over waar het beter kan of wat nog mist op je website.

Advies op maat

Elke onderneming heeft andere behoeftes en doelgroepen. We kijken naar jouw unieke situatie en geven gerichte tips en aanbevelingen.

Stel al jouw vragen

Niet iedereen is thuis in de online wereld. En dat is helemaal niet erg. Bij ons kun je alle vragen stellen die je misschien nooit hebt durven stellen.

Hoe werkt het?

Wij bieden je een snelle stok achter de deur om stappen te zetten met jouw site. Met een paar simpele veranderingen is er altijd al veel winst te behalen!

Voor het gesprek

Je vult een paar vragen in zodat we een beter idee van jouw bedrijf en doelgroep krijgen. Daarna reviewen wij tweeën jouw site en maken hier een verslag van.

We doorlopen jouw site op het gebied van techniek, SEO, teksten, design en structuur. Ook werpen we een blik op jouw blogs. Hierbij kijken we wat bij jouw onderneming en doelgroep past!

 • Wij, Linsey en Mandy, reviewen jouw site grondig
 • Jij ontvangt ons stappenplan voor zakelijk bloggen

Tijdens het gesprek

Via een Skype of Zoom sessie gaan we samen door jouw site en is er volop ruimte voor vragen. En dit kan van alles zijn! Er bestaan geen domme vragen, wij zijn er voor jou. 

Kom je toch liever op kantoor? Dat kan ook!

 • Gesprek van ± 1 uur
 • We bespreken de site review en geven je advies
 • Jij kunt al jouw vragen stellen

Na het gesprek

We sturen je een PDF document op met onze adviezen zodat je die er altijd weer bij kan pakken.

 • Je ontvangt de adviezen als document per mail
 • Mail ons gerust na met vragen

“Wat was de sessie goed! Heel uitgebreid hebben we een uur gesproken en puntje voor puntje hebben ze mij uitgelegd wat ik nog kan doen om mijn website nog beter te maken. De ideeën stroomden bij me binnen tijdens ons gesprek. Aan de slag dus! Deze twee dames weten waar ze het over hebben en vullen elkaar erg goed aan. Een aanrader!”

Hanneke Meier

Editing Moments & Lightroom Training

Brander & Brander website seo scan

Krijg website advies op maat voor €199

Haal meer uit je website. Bespreek jouw site met een webexpert en een ervaren ondernemer. 

 • Online gesprek van ± 1 uur
 • Een grondige website review
 • Praktische adviezen en concrete voorbeelden
 • Stel al jouw vragen
 • Stappenplan voor zakelijk bloggen
 • Alle adviezen nagestuurd in jouw mailbox
 • €199 exclusief btw

Veelgestelde vragen

Hoe gaat het precies in zijn werk?

We e-mailen je binnen 2 werkdagen met een voorstel voor een aantal data voor het gesprek.

Daarnaast sturen we je aantal vragen. We willen namelijk graag weten wat jouw belangrijkste doelen zijn en eventueel wat extra informatie over je website en onderneming krijgen. Daarmee kunnen we jouw website beter reviewen.

Ook mailen we je dan de PDF van ons Zakelijk Bloggen stappenplan. 

Wat gebeurt er na de sessie?

Na het gesprek krijg je van ons een document met onze adviezen in jouw mailbox. Zodat je deze nog eens rustig kan nalezen.

We begrijpen dat sommige informatie nog even moet landen en je bent dan ook altijd vrij om ons te mailen als er nog een paar vragen zijn.

We zullen je niks proberen te verkopen na het gesprek. Wel ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief in je mailbox met veel extra tips. Daar kan je je altijd makkelijk voor uitschrijven.

Moet het online? Ik spreek liever in het echt af.

Indien Corona regels dit toelaten, kunnen we ook face-to-face afspreken. Dat zal dan in de omgeving van Zeist of Deventer zijn.

Doen jullie dit samen of krijg ik één van jullie te spreken?

Nee, we doen de sessies altijd samen. Ook het reviewen van jouw site (vooraf aan de sessie) doen wij samen.

We vullen elkaar namelijk perfect aan. Linsey is onze webexpert en Mandy vult haar aan met kennis uit de praktijk in marketing en communicatie.

Wat is het bloggen stappenplan?

Zakelijk bloggen helpt je meer bezoekers te trekken. Maar hoe schrijf je een blog die goed scoort op Google? Je moet content maken waar mensen naar zoeken. Makkelijker gezegd dan gedaan.

Daarom heeft Linsey 2 stappenplannen voor je uitgewerkt:

 1. Blog hitlist maken: Leer in 3 stappen blog onderwerpen te vinden waarnaar jouw doelgroep ook daadwerkelijk googelt.
 2. Blog opstellen: Leer in 8 stappen artikelen te schrijven die bovenaan Google eindigen.

Je ontvangt beide stappenplannen als PDF na aankoop van de sessie.

Voeren jullie de adviezen ook door?

Nee, in principe doen wij alleen aanpassingen aan websites die we zelf gemaakt hebben. Maar we denken graag met je mee.

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een berichtje!

“Naast de praktische zaken, zoals SEO en crawlbaarheid, hebben Linsey en Mandy ook gekeken naar de indeling en lay-out van mijn website en opbouw van verschillende pagina’s. Het is een ontzettend bruikbare review geworden waar ik heel erg mee geholpen ben! Linsey en Mandy, duizendmaal dank voor jullie uitgebreide en eerlijke review!”

Monique Pulles

Monique Fotografie