Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Linsey en Mandy van Brander & Brander
Werkwijze

Een nieuwe website
in 7 stappen

Ben je benieuwd hoe het laten maken van een website bij ons in zijn werk gaat? Op deze pagina beschrijven we onze stappen.

Stap 1. Intake fase

Denk je eraan om jouw nieuwe website door ons te laten maken? Je kunt ons intakeformulier invullen en daarna plannen we een online videogesprek om te kijken of er een match is. Zo ja, bepalen we gelijk welke pagina’s de website (globaal) moet bevatten en maken we een offerte voor je op.

  • Online kennismaken via videocall
  • Ontvang een vrijblijvende offerte
Mandy Brander, fotograaf en videograaf
Mandy interviewt je en zet jou op de foto.

Stap 2. Webteksten

Omdat veel mensen worstelen met schrijven of niet weten wat er allemaal op een website hoort te staan (wat logisch is), schrijven wij de webteksten voor je.

Je gaat eerst een middagje met Mandy zitten; het liefst live, maar online mag natuurlijk ook. Ze loopt samen met jou door een aantal vragen (die ontvang je ook van te voren) om zo een goed beeld van jouw onderneming, doelgroep, aanbod en de gewenste toon te krijgen.

Daarna gaat Mandy de teksten uitwerken. Zij schrijft de eerste opzet, waarna Linsey vanuit haar website expertise de teksten structureert en aanscherpt. En jij mag natuurlijk feedback geven.

Zo bevat jouw website straks de juiste informatie, houden we het tempo erin en ben jij er grotendeels in één middagje vanaf. 

Stap 3. Fotoshoot & Video

Naast tekst is goed beeld ook essentieel voor een professionele website met de juiste uitstraling. Daarom krijg je bij ons ook een fotoshoot (en video is ook mogelijk). Je zoekt met Mandy een geschikte datum uit en ze denkt met je mee over een geschikte locatie. Verder kan ze je o.a. adviseren over kleding, poses en het werken met figuranten. Voor een geslaagde, high-end shoot.

Goede fotografie helpt je een professionele en betrouwbare indruk achter te laten op bezoekers. Naast prachtige portretten, kun je ook jouw werkwijze op de foto of video laten zetten.

Website van een business coach, gemaakt door Brander & Brander

Stap 4. Eerste opzet

Zodra alle input (tekst en beeld) binnen is, zal je met Linsey videobellen over het webdesign. Ze loopt o.a. een paar voorbeelden met je door om zo een beter beeld van jouw smaak en gewenste uitstraling te krijgen.

Want we willen tot een webdesign komen die jij mooi vindt én die tegelijkertijd ook goed matcht met de indruk die je wilt achterlaten op jouw publiek.

Na dit gesprek gaat Linsey aan de slag met een eerste pagina waarop jij feedback kunt geven.

Deze eerste pagina gebruiken we als springplank voor de rest van de website.

Ben je tevreden met het ontwerp? Straalt de pagina uit wat jij wilt uitstralen? Je kunt feedback geven via de mail of we videobellen nog een keertje.

Stap 5. Alle pagina’s vullen

Is de eerste opzet helemaal naar wens? Dan gaat Linsey verder met het vullen van de rest van de website. Dit proces gaat meestal snel dankzij al het voorwerk dat we gedaan hebben. Je krijgt per pagina weer minimaal één feedbackronde. En we kunnen natuurlijk tussendoor weer eventjes (video)bellen.

Linsey Brander, webdeveloper
Linsey regelt het design en de technische zaken.

Stap 6. Website livegang

Zijn alle pagina’s akkoord? Dan kan de website gelanceerd worden. Maar als je het fijn vindt, kun je zelf nog laatste wijzigingen doorvoeren, zoals kleine tekstaanpassingen. Dit doen wij natuurlijk ook met liefde voor je, maar sommige klanten vinden het fijn om dit zelf te doen.

Staan alle puntjes op de i? Dan gaat de website live en kan de hele wereld jouw gloednieuwe website bewonderen!

Linsey zal de website ook aan Search Console koppelen en Google een seintje geven om een kijkje te nemen.

Stap 7. Ondersteuning & Onderhoud

Dankzij ons onderhoudsabonnement regelen wij de WordPress updates voor je, heb je altijd de nieuwste versie van ons thema én kun jij ons altijd vragen stellen.

En in onze kennisbank leggen we je uit hoe je de website eenvoudig zelf kunt aanpassen of bijvoorbeeld kunt gaan bloggen. Maar je kunt nieuwe pagina’s natuurlijk ook aan ons uitbesteden.

Vragen?

Dat waren onze stappen. Heb je toch nog vragen? Lees onze FAQ sectie eens door of stuur ons gerust een bericht.

Linsey en Mandy van Brander & Brander

Wil jij ook jouw nieuwe website laten maken door professionals?