Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Personal branding video voor jouw website

Een personal branding video geeft bezoekers een inkijkje in jouw bedrijf en in jou als persoon. Doordat mensen jouw gezicht zien en je stem horen, creëert video extra vertrouwen onder je bezoekers. Ook maakt het jouw website persoonlijker.

Ik, Mandy, maak graag een prachtige video en foto’s van jou en jouw onderneming. Perfect voor je website en social media.

Video en foto’s voor je website laten maken:

 • Personal branding video van 1-2 minuten
 • 40 nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit
 • Meerdere settings en outfits
 • Ondertiteling en rechtenvrije muziek
 • Zet in op jouw website én social media

Personal branding vertelt jouw verhaal. Je geeft bezoekers een bijzonder inkijkje in jouw bedrijf en in wie jij bent als persoon en als ondernemer. Dit versterkt jouw merk.

Mandy Brander, fotograaf en videograaf

Wat zijn de voordelen van video op je website?

Potentiële klanten willen weten: ‘Krijg ik een goed gevoel bij iemand? Is deze persoon te vertrouwen?’ Met video kun je veel van jezelf laten zien. In 1 a 2 minuten geef je mensen een beeld van wat ze kunnen verwachten.

Video helpt om vertrouwen te creëeren bij je bezoekers, doordat ze een gezicht zien en jouw stem horen.

Daarnaast is video een krachtig middel om informatie over te dragen zonder veel van iemands spanningsboog te vragen in dit drukke digitale tijdperk.

Een branding video is dus geschikt voor elke ondernemer die zichzelf wil laten zien.

Branding video laten maken

Benieuwd naar mijn werk?

Video met interview & figurant

Jeanine Oost is fotograaf. In deze branding video maken potentiële klanten kennis met Jeanine en tonen we haar werkwijze door een fotoshoot met model in scène te zetten.

Video met interview & figurant

Myrthe is stijlcoach. In deze branding video maken potentiële klanten kennis met haar bedrijf Bloom Stijlcoach en tonen we haar werkwijze door een stijltraject in scène te zetten.

Video met interview

PodWorkz maakt creatieve podcasts. In deze branding video krijg je een kijkje in hun keuken en leer je wat PodWorkz kenmerkt.

Sfeervideo

Sfeerbeelden van kunstatelier meets hotel Atelier Whisper Aloud. Dit soort korte sfeervideo’s zijn o.a. handig voor Instagram reels.

“Mandy is een fantastische fotografe. Waarom? Ze is niet alleen een heel leuk mens maar ook super professioneel. Ze neemt je mee in het proces en stelt je op je gemak. Voor de lens staan kan best voor onzekerheid zorgen maar met haar erbij heb je hier nauwelijks last van. Mandy laat je zien zoals je echt bent. En dat is precies wat je wil voor branding foto’s.” – Myrthe

bloomstijlcoach.nl | Google review

Personal Branding Video

De branding video is alleen te boeken in combinatie met fotografie.

Audio & Interview

Je kan ervoor kiezen om met of zonder tekst te werken voor de video. Twijfel je? We kijken samen welke vorm het beste voor jou werkt en wat bij je past.

Wil je met tekst? Je kunt alleen iets inspreken (waaronder we dan sfeerbeelden monteren), een vooraf ingestudeerd verhaal vertellen op beeld, of onze voorkeur: een interview.

Hoe werkt zo’n interview? Vooraf hebben we samen globaal doorgenomen welke informatie moet terugkomen. Tijdens het filmen stelt Mandy jou vragen, waardoor je een journalistieke manier van vertellen krijgt dat veel minder geregisseerd klinkt. Daarna pikken we de mooiste zinnen eruit voor de video. Je hoeft dus niet alles in 1x perfect te vertellen.

Sfeerbeelden

Tijdens de fotoshoot zal Mandy ook videobeelden maken voor mooie sfeerbeelden. Naast beelden van jouzelf, kun je ook jouw werkwijze op beeld laten zetten, bijvoorbeeld met een figurant.

Door de video te combineren met de fotoshoot, zullen jouw foto’s en video perfect op elkaar aansluiten.

Muziek

Muziek geeft sfeer aan een video. Ik werk met rechtenvrije audio. Zo kan je de video overal plaatsen. Ik zoek passende audio uit, maar er is altijd ruimte voor feedback.

“Ik ben heel blij met Mandy en haar deskundigheid, ze levert dat beetje extra! Ontzettend bedankt, ik klop in de toekomst graag weer bij je aan!” – Willemijn

Atelier Whisper Aloud

Hoe verloopt de shoot?

De branding video is alleen te boeken in combinatie met fotografie.

Voor de shoot

Vooraf bespreken we je wensen en wat je wil uitstralen. We bepalen een passende locatie en hoe de shoot verder vorm gegeven moet worden.

Tijdens de shoot

Mandy begeleidt je door het proces heen en vertelt je wanneer we bezig zijn met fotografie en wanneer met video. Want dit vraagt soms net om andere beelden of settings.

Tijdens de shoot kiezen we een moment voor de eventuele audio. Je kan je verhaal vertellen op beeld of we nemen alleen de audio op en monteren hier de sfeerbeelden onder. 

Na de shoot

Na de fotoshoot kan je in een online privé gallery zelf een selectie van jouw favoriete foto’s maken (of laat mij kiezen). Daarna ga ik de gekozen foto’s bewerken en ontvang je de beelden in hoge kwaliteit.

Tevens ga ik aan de slag met de video. Je ontvangt binnen twee weken een eerste versie waarop jij feedback kunt geven. Daarna ontvang je de definitieve video, met en zonder ondertiteling.

Je krijgt een sfeervolle video en prachtige foto’s die een mooie plek op je website verdienen, maar ook goed inzetbaar zijn op andere kanalen.

Jouw personal branding video naar een hoger niveau tillen

De juiste locatie

Locatie is een belangrijk onderdeel voor een goed eindresultaat. Want een high-end look op een rommelige, slecht belichte locatie? Dat is moeilijk te rijmen met elkaar.

De juiste locatie vinden is daarom een belangrijke stap waarbij ik je help. Ik heb een lijst van favoriete locaties, en indien nodig zoeken we een nieuwe plek.

Goed om te weten: De meeste locaties werken met tarieven. Vaak startend vanaf €200 en oplopend tot wel €1.500, afhankelijk van de exclusiviteit en potentie. Natuurlijk zoeken we naar een balans tussen jouw budget en wensen.

Haar, visagie & styling

Wil je de video compleet maken? Haar en visagie door een professional kan van toegevoegde waarde zijn. Jezelf op de foto, maar dan nog mooier. Ik werk met professionals die weten hoe ik werk en daar goed bij aansluiten.

Ik denk graag mee met kleding, maar vind je dit echt een lastig onderdeel of wil je lekker uitpakken? Dan kan ik het werken met een kledingstylist aanbevelen.

Vooraf aan de fotoshoot plannen we een online meeting om je wensen door te spreken. Goede voorbereiding is belangrijk voor een tijdloos resultaat dat je veelzijdig kan inzetten.

Werken met figuranten

Figuranten helpen bij het visueel maken van hoe jij werkt. Zo kun je als coach een sessie in scène zetten of als stijlcoach een persoonlijke kleuranalyse laten zien. Een kijkje in jouw keuken, zeg maar.

Dit ondersteunt jouw webteksten en maakt in één oogopslag duidelijk wat jij doet. Zo krijgt de bezoeker letterlijk een beeld van wat hij of zij kan verwachten en dit kan geruststellend werken.

De figurant hoeft trouwens geen professioneel model te zijn, je kunt ook prima een vriend of klant vragen.

Investering | Wat kost het?

Je krijgt video & fotografie vanaf €2725. Heb je ook een website nodig? Bespaar €725 op de shoot via ons website + beeld pakket.

Video

 • Branding video van 1.5 – 2 minuten
 • Filmen & editing
 • Audio en rechtenvrije muziek
 • Ondertiteling
 • Script
 • Bespreking vooraf

Fotografie

 • 40 beelden bewerkt in hoge resolutie
 • Foto’s in kleur & zwart/wit
 • 5-7 outfit wissels
 • Privé online gallery
 • Branding Guide met tips

Lees hier meer over de fotoshoot.

Prijzen zijn exclusief btw, reiskosten (€0,35 p/km) en eventuele locatiekosten.

Mandy Brander, fotograaf en videograaf

Videograaf Mandy Brander

Ik fotograaf al bijna 15 jaar en heb me sinds een paar jaar in video verdiept. Het zijn twee verschillende disciplines met dezelfde principes: techniek, kijken naar licht en een verhaal vertellen.

Waar in de fotografie elk losstaand beeld op zichzelf moet kunnen staan, kun je met bewegend beeld nog veel dieper in iemands verhaal duiken.

Ik zie film als een manier om mijn fotografie nog meer tot leven te kunnen brengen. Voor mij is die combinatie ideaal. Zo kan ik, in combinatie met copywriting en Linsey’s prachtige webdesign, nog beter jouw verhaal naar voren laten komen op jouw website.

Ik probeer je zoveel mogelijk te ontzorgen zodat jij een fijne, ontspannen ervaring krijgt. Want een shoot is gewoon ontzettend leuk!

Veelgestelde vragen

Waar vindt de shoot plaats?

Ik heb expres geen eigen studio. We zoeken samen naar een locatie die past bij jouw onderneming en bij wat jij wilt uitstralen. Voor de ene persoon is dit een stijlvol herenhuis, voor de ander een industrieel pand.

Ik heb een aantal favoriete locaties en indien nodig zoeken we een nieuwe plek.

Wat kost het?

Je vindt hier mijn tarieven voor een video plus fotoshoot. Wil je ook een nieuwe website laten maken? Bespaar €725 dankzij onze beeld + website combo.

Kan ik ook een video zonder fotografie boeken?

Nee, op dit moment is de video alleen te boeken in combinatie met fotografie. Je kunt wel fotografie los boeken.

Kan ik meer dan 40 foto’s afnemen?

Ja, dat kan. Na de fotoshoot ontvang je eerst toegang tot een online gallery met de onbewerkte foto’s. Hier kun je aanklikken welke foto’s je bewerkt wilt hebben. Als je op meer dan 40 foto’s uitkomt, bewerk ik deze tegen een meerprijs voor je.

Doen jullie ook grotere producties?

Deze pagina gaat over personal branding video’s van 1-2 minuten. Wil jij het veel groter aanpakken met een complete bedrijfsreportage, meerdere video’s of een uitgebreide productie?

In zulke gevallen werken we met een offerte op maat. Het kan voorkomen dat we een andere goede partij aanraden als jouw wensen voorbij onze expertise gaan. Eerlijkheid en kwaliteit staat bij ons voorop.

Hoe werkt het na de shoot?

Video: Na de shoot ga ik aan de slag met de beelden. Je ontvangt binnen twee weken een eerste versie waarop jij feedback kan geven. Daarna ontvang je de definitieve video, met en zonder ondertiteling.

Fotografie: Na de fotoshoot ontvang je eerst toegang tot een online gallery met nog onbewerkte foto’s. Hier kun je aanklikken welke foto’s je bewerkt wilt hebben. Na het kiezen ga ik aan de slag met de foto’s en upload ik de bewerkte foto’s weer naar de online gallery.

Je ontvangt de foto’s in kleur en in zwart/wit. De online gallery is beveiligd met een wachtwoord en kan gedeeld worden met anderen. Via deze gallery kan je alle foto’s in hoge resolutie downloaden. De foto’s blijven lang online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Ik twijfel of ik fotogeniek genoeg ben…

Als je nog nooit op de foto of op video bent geweest kan het spannend zijn. “Welke poses moet ik aannemen? Kan ik het wel? Ben ik wel fotogeniek?” Ik help je! En ja, iedereen kan mooi op de foto staan, echt waar.

Ik help je met poses en houdingen en ik begeleid je door de fotoshoot heen. Het kan soms voelen alsof je vaak dezelfde poses aanneemt, maar door af te wisselen met kleding, standpunten, licht en plekken worden het toch allemaal diverse foto’s.

Heb je bepaalde ideeën of wil je helemaal los gaan? Go for it! Ik vind niet snel iets gek of raar. Het is juist fijn als je dingen probeert en je op je gemak voelt.

Ik heb interesse in visagie & haar, hoe werkt dat?

Ik werk samen met twee ervaren make-up & hair artists, die jou laten stralen. Ben je zelf niet handig met haar en visagie en wil je een keer uitpakken? Dan is dit perfect! Het kan net dat beetje extra bieden op de foto.

Natuurlijk blijf je wel gewoon jezelf en kun je vooraf jouw wensen aangeven. Overigens mag je natuurlijk ook zelf een visagist of haarstylist regelen.

Kun je meer vertellen over werken met figuranten?

Jouw werkwijze op beeld zetten kan op verschillende manieren. Het kan al iets simpels zijn als een gesprek uitbeelden. Die extra persoon erbij maakt dat je een echt gesprek kan voeren en zo een andere dynamiek in de foto’s krijgt. 

En de figurant? Dat kan gewoon een kennis, vriend of vriendin zijn. Die persoon krijgt ook niet alle aandacht in de foto’s en video, de focus blijft liggen op jou, want jij bent de hoofdpersoon in jouw verhaal. 

Vaak is het fijn als het iemand is die je kent, dan ben je meer ontspannen. En ja, soms is het een beetje ongemakkelijk, maar daar begeleid ik jullie door heen en zo kan ik ook juist echte interactie vastleggen. 

Is het lastig om mensen te vinden? Ik help je graag en het is altijd een optie om met professionele modellen te werken als dit nodig is of beter werkt voor jouw doeleinden. Vooraf aan de fotoshoot bespreken we de mogelijkheden. 

Kan ik de beelden vrij gebruiken?

Je bent vrij om de video en foto’s te gebruiken. Als je ze op social media plaatst, vind ik het natuurlijk leuk als je een keertje mijn bedrijfsnaam of mijn Instagram, Facebook of LinkedIn pagina noemt.

Worden de beelden gepubliceerd, bijvoorbeeld bij een artikel? Dan is naamsvermelding verplicht. Het doorverkopen van foto’s is in overleg met mij.

Nabewerking van de beelden (behalve uitsnijden) is niet toegestaan. Ik besteed hier veel tijd en liefde aan, dus mocht je bepaalde wensen hebben, neem dan contact op met mij.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

Linsey en Mandy van Brander & Brander

Laat jouw video schitteren op een professionele website.

Naast mijn werk als fotograaf, maak ik websites op maat voor ondernemers, met mijn zus & webdeveloper Linsey.

Ons doel is een website die niet alleen duidelijk maakt wat je doet en voor wie, maar ook waarom deze mensen juist bij jou moeten wezen. Zodat ze na een websitebezoek al grotendeels overtuigd zijn voordat ze op een call met je springen.

Om deze kwaliteit te kunnen leveren, bieden we een totaalpakket:

Je krijgt een professionele website met prachtige foto’s en video, pakkende teksten en een aantrekkelijk webdesign.