Personal branding video
voor jouw website

Wil een personal branding video laten maken voor jouw onderneming? Geef mensen een inkijkje in jouw onderneming en jou als persoon.

Alleen beschikbaar als onderdeel van ons website & fotografie pakket.

Personal branding video

Wat is personal branding?

Personal branding vertelt jouw verhaal. Je geeft bezoekers een bijzonder inkijkje in jouw bedrijf en in wie jij bent als persoon en als ondernemer. Dit versterkt jouw merk.

Wat voor video krijg je?

De video wordt zo’n 1-2 minuten. Je kan ervoor kiezen om met of zonder tekst te werken. Twijfel je? Dan kijken we samen wat het beste werkt voor jouw doel met de video.

Wil je mét tekst? Je kunt iets inspreken waaronder we dan sfeerbeelden monteren, een vooraf ingestudeerd verhaal vertellen op beeld of onze voorkeur: een interview.

Dan stel ik je vragen tijdens het filmen waardoor je een journalistieke, ongeregiseerde manier van vertellen krijgt. Daarna pikken we de mooiste zinnen eruit voor de video. Je hoeft dan dus niet alles in 1x perfect te vertellen.

Branding video laten maken

Benieuwd naar mijn werk?

Video met interview, sfeerbeelden en werkwijze in beeld met klant.

In deze branding video vertelt fotograaf Charlene van Stijlvol in Beeld over haar werkwijze, visie en meerwaarde. Ondersteund door sfeerbeelden die laten zien hoe een fotoshoot bij haar in zijn werk gaat.

Sfeerbeelden met muziek.

Sfeerbeelden van de kunstatelier meets hotel Atelier Whisper Aloud van Willemijn. Dit soort korte sfeervideo’s zijn bijvoorbeeld handig voor Instagram reels en Youtube shorts.

Video met interview, sfeerbeelden en in beeld met klant.

PodWorkz maakt creatieve podcasts. In deze branding video krijg je een kijkje in hun keuken en vertellen Ivo en Rebecca over wat PodWorkz kenmerkt en hoe ze werken.

Video met interview, sfeerbeelden en werkwijze in beeld met model.

In deze branding video maak je kennis met fotograaf Jeanine Oost. Het interview waarin ze vertelt over haar visie en werkwijze hebben we ondersteund door een fotoshoot met model in scène te zetten.

Wat zijn de voordelen van video op je website?

Potentiële klanten willen weten: ‘Krijg ik een goed gevoel bij iemand? Is deze persoon te vertrouwen?’ Met video kun je veel van jezelf laten zien. In 1 a 2 minuten geef je mensen een beeld van wat ze kunnen verwachten.

Video helpt om vertrouwen te creëeren bij je bezoekers, doordat ze een gezicht zien en jouw stem horen.

Daarnaast is video een krachtig middel om informatie over te dragen zonder veel van iemands spanningsboog te vragen in dit drukke digitale tijdperk.

“Ik ben heel blij met Mandy en haar deskundigheid, ze levert dat beetje extra! Ontzettend bedankt, ik klop in de toekomst graag weer bij je aan!” – Willemijn

Atelier Whisper Aloud

Hoe verloopt de shoot?

Voor de shoot

Vooraf bespreken we je wensen en wat je wil uitstralen. We bepalen een passende locatie en hoe de shoot verder vorm gegeven moet worden.

Tijdens de shoot

Mandy begeleidt je door het proces heen en vertelt je wanneer we bezig zijn met fotografie en wanneer met video. Want dit vraagt soms net om andere beelden of settings.

Tijdens de shoot kiezen we een moment voor de eventuele audio. Je kan je verhaal vertellen op beeld of we nemen alleen de audio op en monteren hier de sfeerbeelden onder. 

Na de shoot

Na de shoot kan je in een online privé gallery zelf een selectie van jouw favoriete foto’s maken (of laat mij kiezen). Daarna ga ik de gekozen foto’s bewerken en ontvang je de beelden in hoge kwaliteit.

Daarnaast ga ik aan de slag met de video. Je ontvangt binnen drie weken een eerste versie waarop jij feedback kunt geven. Daarna ontvang je de definitieve video, met en zonder ondertiteling.

Je krijgt een sfeervolle video en prachtige foto’s die een mooie plek op je website verdienen, maar ook goed inzetbaar zijn op andere kanalen.

Fotograaf Mandy Brander van Brander & Brander
Video- en fotograaf

Mandy Brander

Ik fotograaf al bijna 15 jaar en heb me sinds een paar jaar in video verdiept. Het zijn twee verschillende disciplines met dezelfde principes: techniek, kijken naar licht en een verhaal vertellen.

Waar in de fotografie elk losstaand beeld op zichzelf moet kunnen staan, kun je met bewegend beeld nog veel dieper in iemands verhaal duiken.

Daarnaast probeer ik je zoveel mogelijk te ontzorgen zodat jij een fijne en ontspannen ervaring krijgt. Want een shoot is gewoon ontzettend leuk!

Investering | Wat kost het?

Video is momenteel alleen mogelijk bij ons in combinatie met een website op maat. Je krijgt er dan ook fotografie bij.

Veelgestelde vragen

Waar vindt de shoot plaats?

Ik heb expres geen eigen studio. We zoeken samen naar een locatie die past bij jouw onderneming en bij wat jij wilt uitstralen. Voor de ene persoon is dit een stijlvol herenhuis, voor de ander een industrieel pand.

Ik heb een aantal favoriete locaties en indien nodig zoeken we iets nieuws.

Wat kost het?

Video is momenteel alleen mogelijk als onderdeel van ons website pakket. Je krijgt er dan ook fotografie bij. Bekijk onze pakketten

Kan ik ook een video los boeken?

Nee, op dit moment is de video alleen te boeken als onderdeel van ons website & fotografie pakket. Voordeel hiervan is jouw foto’s, video en website perfect op elkaar zullen aansluiten.

Je kunt fotografie momenteel wél los boeken.

Film je ook grotere producties?

Deze pagina gaat over personal branding video’s van 1-2 minuten. Wil jij het groter aanpakken met een complete bedrijfsreportage of meerdere video’s? In zulke gevallen werk ik met een offerte op maat.

Het kan voorkomen dat ik een andere goede partij aanraad als jouw wensen voorbij mijn expertise gaan. Eerlijkheid en kwaliteit staat bij ons voorop.

Hoe werkt het na de shoot?

Video: Na de shoot ga ik aan de slag met de beelden. Je ontvangt binnen drie weken een eerste versie waarop jij feedback kan geven. Daarna ontvang je de definitieve video, met en zonder ondertiteling.

Fotografie: Na de fotoshoot ontvang je eerst toegang tot een online gallery met nog onbewerkte foto’s. Hier kun je aanklikken welke foto’s je bewerkt wilt hebben. Na het kiezen ga ik aan de slag met de foto’s en upload ik de bewerkte foto’s weer naar de online gallery.

Je ontvangt de foto’s in kleur en in zwart/wit. De online gallery is beveiligd met een wachtwoord en kan gedeeld worden met anderen. Via deze gallery kan je alle foto’s in hoge resolutie downloaden. De foto’s blijven lang online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Ik twijfel of ik fotogeniek genoeg ben…

Als je nog nooit op de foto of op video bent geweest kan het spannend zijn. “Welke poses moet ik aannemen? Kan ik het wel? Ben ik wel fotogeniek?” Ik help je! En ja, iedereen kan mooi op de foto staan, echt waar.

Ik help je met poses en houdingen en ik begeleid je door de fotoshoot heen. Het kan soms voelen alsof je vaak dezelfde poses aanneemt, maar door af te wisselen met kleding, standpunten, licht en plekken worden het toch allemaal diverse foto’s.

Heb je bepaalde ideeën of wil je helemaal los gaan? Go for it! Ik vind niet snel iets gek of raar. Het is juist fijn als je dingen probeert en je op je gemak voelt.

Ik wil ook visagie & haar, hoe werkt dat?

Ik werk samen met twee ervaren make-up & hair artists, die jou laten stralen. Ben je zelf niet handig met haar en visagie en wil je een keer uitpakken? Dan is dit perfect! Het kan net dat beetje extra bieden op de foto.

Natuurlijk blijf je wel gewoon jezelf en kun je vooraf jouw wensen aangeven. Overigens mag je natuurlijk ook zelf een visagist of haarstylist regelen.

Kan ik ook met figuranten werken?

Ja, dat kan! Figuranten helpen bij het visueel maken van hoe jij werkt. Zo kun je als coach een sessie in scène zetten of als stijlcoach een persoonlijke kleuranalyse laten zien. Een kijkje in jouw keuken, zeg maar.

Dit ondersteunt jouw webteksten en maakt in één oogopslag duidelijk wat jij doet. Zo krijgt de bezoeker letterlijk een beeld van wat hij of zij kan verwachten en dit kan geruststellend werken.

De figurant hoeft trouwens niet per se een professioneel model te zijn. Je kunt ook prima een vriend of klant vragen.

Gebruik je rechtenvrije muziek?

Muziek geeft sfeer aan een video. Ik werk inderdaad met rechtenvrije audio. Zo kan je de video overal plaatsen. Ik zoek passende audio uit, maar er is altijd ruimte voor feedback.

Kan ik de beelden vrij gebruiken?

Je bent vrij om de video en foto’s te gebruiken. Als je ze op social media plaatst, vind ik het natuurlijk leuk als je een keertje mijn bedrijfsnaam of mijn Instagram, Facebook of LinkedIn pagina noemt.

Worden de beelden gepubliceerd, bijvoorbeeld bij een artikel? Dan is naamsvermelding verplicht. Het doorverkopen van foto’s is in overleg met mij.

Nabewerking van de beelden (behalve uitsnijden) is niet toegestaan. Ik besteed hier veel tijd en liefde aan, dus mocht je bepaalde wensen hebben, neem dan contact op met mij.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

Mandy en Linsey van Brander & Brander
Website laten maken

Laat jouw video stralen op een professionele website.

Pak het gelijk goed aan. Wij vertalen jouw bedrijf graag naar een website die je met trots aan jouw klanten zal willen tonen. Inclusief fotografie en webteksten.