Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Linsey & Mandy van Brander & Brander

Website voor coaches

Krijg een WordPress website die jouw potentiële klanten bereikt, aanspreekt én omzet tot klant! Een sterke basis van jouw coaching.

Een professionele coaching website die klanten trekt.

Opvallen in een wereld vol coaches

Als coach in een wereld vol coaches is het belangrijk om jouw unieke verhaal te vertellen. Jij bent er om mensen te helpen en wij helpen jou om dit waar te maken. Een goede website is hiervoor onmisbaar. Het laat zien wie jij bent, wat jij te bieden hebt en welk probleem jij kan oplossen.

Het is niet altijd makkelijk om jouw unieke talent te vertalen naar een goede website. Je bent goed in wat je doet, maar dit verwoorden en uitstralen op een website is nog niet zo makkelijk.

Na meerdere website voor coaches te hebben gemaakt, hebben wij een strategie ontwikkeld om een sterke coach website neer te zetten. Want mooie vormgeving en een paar zinnetjes zijn niet genoeg. Daar ga je jezelf niet mee onderscheiden!

Wij bieden het totaalpakket aan. Je krijgt niet alleen een website, maar we denken ook actief mee over de vorm én over de inhoud.

Herkenbaar?

 • Je twijfelt waar je überhaupt moet beginnen.
 • Je loopt vast met het maken van teksten en mist een strategie.
 • Je weet niet veel van SEO.
 • Je zou graag met iemand willen sparren over de inhoud van je website.
 • Je weet niet goed hoe je jouw ideale klant kan bereiken.
Linsey & Mandy van Brander & Brander

Alle kennis in huis

We hebben al meerdere coaches geholpen een succesvolle website neer te zetten. Wij willen jouw onderneming echt leren kennen en vertalen naar een goed verhaal!

Ondernemer & fotograaf Mandy

Mandy is ervaren fotograaf en komt al met meerdere pagina’s op nummer 1 in Google. Als doorgewinterde ondernemer weet ze wat een website nodig heeft om jouw bedrijf verder te brengen. En als fotograaf is ze goed in beelden neerzetten die jouw verhaal ondersteunen. Meteen handig voor social media!

Webdeveloper Linsey

Dankzij Linsey haar technische kennis krijg jij een snelle website die op rolletjes loopt. Ze weet ook alles van SEO, design en gebruiksgemak af. Zodat je niet alleen meer bezoekers trekt, maar ze ook vasthoudt.

Bekijk ons werk

Wie gingen je voor? Bekijk een aantal websites die we recent gemaakt hebben.

coach

Demo Website

Website voor Thomas Groen Coaching
millennial coach

Thomas Groen

rene van huis, coach website
IntuÏtief coach

Rene van Huis

HR Expert & Coach

Willemijn Boskma

Carla Couture website
trouwjurk maker

Carla Couture

diverse fotografie

Mandy Brander

lifestyle fotografie

Maud Dekkers

Naar de volgende slide
Naar de vorige slide

Onze website strategie

Veel websitebouwers zullen je helpen bij het ontwerpen van een mooi design en stoppen daar. Ons design heeft ook altijd een strategie erachter. We hebben veel onderzoek gedaan naar Google en hoe mensen denken en keuzes maken. Dit passen we toe in ons werk. We kijken echt naar jouw bedrijf én jouw doelgroep. 

Deze strategie werkt ook door in de teksten en de inhoud van de website. Maar ook fotografie kunnen wij verzorgen, om zo een sterke website neer te zetten.

Zo krijg je een website die jouw potentiële klanten bereikt, aanspreekt én omzet tot klant! Een sterke basis van jouw coaching.

Wil jij ook?

 • Een mooie én inhoudelijk sterke website?
 • Een website die gevonden gaat worden door jouw potentiële klant?
 • Een website die echt laat zien wie jij bent als coach?
 • Een website die jouw talenten en kwaliteit ondersteunt?
 • Een plek hebben waar je vragen altijd welkom zijn?

Wat ons apart zet…

Wij helpen je met teksten!

Loop je vast met het schrijven van goede teksten? Wij kunnen je helpen met de richting, het finetunen of een complete tekst verzorgen!

De juiste bezoekers aanspreken

Het overbrengen van jouw doelgroep en überhaupt het bepalen ervan kan soms best lastig zijn. Wij helpen hierbij. Door hier aandacht aan te besteden zal je meer bezoekers trekken, aanspreken en dus uiteindelijk meer klanten krijgen.

Hou zelf de controle

Na oplevering kun je dankzij ons zelf ontwikkelde thema makkelijk zelf aan de slag. We hebben een kennisbank vol met tutorial video’s. Maar kom je er niet uit of wil je even sparren? Dan zijn wij er voor je!

“Elke keer als ik naar mijn website kijk, word ik even stil van trots.”

“Ik wilde een website laten maken. Eerlijk gezegd zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik ging in gesprek met een aantal mensen en kwam erachter dat er zó veel dingen waren om rekening mee te houden. Zaken waar ik mij niet in wilde verdiepen. Expertise is expertise en daar maak ik graag gebruik van.

Lang verhaal kort: Ik besloot contact op te nemen met Mandy & Linsey. En WAT een goede beslissing was dit! Linsey weet alles wat er te weten valt over websites en SEO. Mandy weet alles over ondernemen & fotografie. Een fantastische combinatie.

Ze hielpen mij ook bij mijn niche statement en aanbod. Elke keer als ik naar mijn website kijk, word ik even stil van trots. Ik heb al mega veel complimenten gehad over mijn website én de foto’s.

Als je op zoek bent om je branding én foto’s neer te zetten: stop maar met zoeken. Neem Linsey & Mandy in dienst. They have it all.”

— Thomas van Thomas Groen Coaching

“Brander & Brander hebben mij geholpen met het maken van een prachtige en professionele website. Linsey en Mandy denken echt met je mee, ontzorgen en houden de communicatie over technische zaken. Een erg fijne samenwerking met een resultaat waar ik super tevreden mee ben!”

Willemijn

willemijnboskma.nl

Investering

website vanaf

€1695

Wil je een website door ons laten maken? Je krijgt:

 • Een aantrekkelijke WordPress website;
 • 7 pagina’s met 1 correctieronde per pagina;
 • Voortgangsgesprekken (online of bellen);
 • WordPress instructievideo’s;
 • Premium plugin Gravity Forms;
 • 1 jaar thema updates (daarna €100 p/j).

website + fotografie vanaf

€1999

Heb je nog geen professionele foto’s? Goede foto’s zijn van grote waarde voor een website. Laat Mandy prachtige foto’s van jou en je onderneming maken!

 • Alles van het basispakket;
 • Personal Branding fotoshoot;
 • 1,5 uur fotografie op locatie;
 • 40 nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit;
 • Mogelijkheid tot het wisselen van outfits.
WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

“…dikke aanrader!”

“Van het begin tot het einde, doen ze wat ze beloven. Een verademing na meerdere slechte ervaringen. Ik merk dat mijn website bezoekers nu veel meer aanspreekt. Zo was er iemand die mij boekte uit Rotterdam. Helemaal niet uit mijn regio, maar ze vertelde mij dat mijn website haar meteen aansprak. Mijn website alleen trok haar al over de streep!”

Carla

carlacouture.nl

“Mijn website is op professionele wijze aangepakt. Alles klopt nu. De service en communicatie van Brander & Brander is uitstekend. Mijn website is nu heel gebruiksvriendelijk, maar wel volledig naar mijn wensen ingedeeld qua design en sfeer. Ik ben enorm tevreden. Bedankt dames!”

Arma

armafotografie.nl

“Mandy en Linsey hebben in rap tempo een supermooie site neergezet. Vanaf het eerste contact was er al een goed gevoel. Ze hebben gevoel voor design, wat ik zelf heel belangrijk vind. De website is niet alleen mooi, maar ook duidelijk voor de bezoeker. Ze hebben echt meegedacht over hoe ik het beste mijn business kon profileren. Erg blij met het eindresultaat! Dikke aanrader.”

Maud

mauddekkers.com

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de betaling?

Wanneer de offerte akkoord is factureren we de helft van het bedrag. Nadat de website opgeleverd is factureren we het resterende bedrag.

Wat houdt het abonnement in?

We werken met een abonnement. Dat zijn de enige doorlopende kosten die je bij ons hebt.

Het basis abonnement is €100 per jaar. Hieronder valt:

 • Je ontvangt technische thema updates. Dit betekent dat het thema altijd met de nieuwste WordPress versie zal werken. Ook ontvang je alle nieuwe blokken en features die Linsey blijft ontwikkelen.
 • Een jaarlijks contactmoment waarin we kijken hoe het gaat en je tips geven waar nodig.
 • Toegang tot onze kennisbank, vol met video’s over hoe WordPress en ons thema werkt. En hoe je WordPress core updates* uitvoert.

Het bonus abonnement is €250 per jaar. Hieronder valt:

 • Alles van het basisabonnement.
 • Linsey voert de WordPress core updates* voor jou uit en maakt daarbij ook een database backup. Je hoeft dus zelf geen updates uit te voeren.

* WordPress brengt elke 3 maanden een grote core update uit (bijv. van 5.5 naar 5.6). Deze moet je handmatig uitvoeren. Minor updates worden automatisch doorgevoerd door WordPress zelf.

Kan ik zelf pagina’s maken en bijwerken?

Ja, met ons WordPress thema kan je zelf ook makkelijk aan de slag! We hebben een kennisbank vol met video’s. Hier leer je hoe je een pagina maakt en hoe je zelf aanpassingen kan doen.

Maar kom je er niet uit of wil je even sparren? Dan zijn wij er voor je!

Hoe verloopt het proces?

We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek. We kijken of er een klik is en wat jouw wensen zijn. Daarna maken we een offerte op maat.

Zodra de offerte akkoord is, ontvang je een aantal vragen zodat we een beter beeld krijgen van jouw onderneming. Meestal maken we daarna een eerste opzet van 1 pagina zodat we het algemene design kunnen bepalen. Als dat akkoord is gaan we verder met de rest.

Afhankelijk van hoeveel ondersteuning je van ons nodig hebt met de teksten, kunnen we nog vaker (video)bellen. Je bent betrokken bij het hele proces.

Heb je nog geen website? Dan kunnen we je ook adviseren over hosting.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Gemiddeld 3 tot 6 weken. Hoe sneller jij content levert en reageert, hoe sneller wij zijn.

Verloopt de webhosting ook via jullie?

Nee, webhosting en domeinnaam moet je zelf apart aanschaffen, maar we kunnen je wel adviseren. Meer over webhosting.

Welke browsers ondersteunen jullie?

Ons thema ondersteunt actief moderne browsers met minimaal 2% gebruikers in Nederland (o.b.v. CanIUse). Dat zijn Chrome, Firefox, Safari en Edge.

Hoe werken jullie met extra plugins?

Het kan zijn dat je zelf nieuwe plugins gaat installeren. Een plugin is een software tool waarmee je extra functies aan je website mee toevoegt, zoals bijvoorbeeld een online agenda. 

Ons thema volgt de richtlijnen van WordPress dus een goed gebouwde plugin zou geen conflict mogen veroorzaken.

We denken graag mee, maar omdat plugins buiten ons gemaakt worden kunnen wij niet garanderen dat een plugin altijd blijft werken.

Welk WordPress thema gebruiken jullie?

Linsey heeft zelf een WordPress thema ontwikkeld. En ze blijft deze ook voortdurend uitbreiden en verbeteren.

Binnen ons thema is er veel vrijheid, zoals je eigen kleuren en Google of Typekit lettertypes kiezen. Je krijgt als ware een website op maat binnen de kaders van ons thema, zodat je al voor minder dan 2 duizend euro een professionele website kunt krijgen. Lees meer over wat er allemaal bij een website komt kijken.

Het thema gebruikt de blokeditor van WordPress zelf, Gutenberg. Daar hebben we ook nieuwe blokken aan toegevoegd. Bekijk alle opties.

Werkt het thema ook als webshop?

Dit ligt aan je eisen.

Heb je alleen een checkout nodig voor een aantal online producten? Dus geen winkelwagen, tracking, enzovoorts? Dan kunnen we dit met de plugin Gravity Forms instellen. Onze academy betaalpagina werkt ook op die wijze. Dit is meestal voldoende als je bijvoorbeeld een online masterclass organiseert of een fotodag met gelimiteerd aantal inschrijfplekken.

Wil je een complete webshop? We ondersteunen geen WooCommerce. We raden je aan om een shop-platform zoals Shopify te gebruiken. Dit werkt veel fijner en uitgebreider. We kunnen je helpen met het instellen van Shopify.

Je kunt dan alleen Shopify nemen of een WordPress site met Shopify ernaast.

Toch nog vragen? Stuur een berichtje of boek een gesprek, geheel vrijblijvend.