Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Linsey & Mandy van Brander & Brander

Website voor fotografen

Krijg een WordPress website die niet alleen jouw portfolio doet stralen, maar ook je onderneming een boost geeft.

Een professionele fotografie website die klanten trekt.

Onze visie op websites

Als fotograaf is het belangrijk dat jouw website niet alleen jouw portfolio laat zien en visueel aantrekkelijk is, maar ook laat zien waarom mensen bij jóu moeten zijn.

Wat maakt jou uniek als fotograaf en hoe help jij jouw klant? Dit zijn belangrijke vragen die niet zomaar beantwoord zijn. Wij helpen je hierbij!

Of je nou net begonnen bent of al een goede business hebt staan, wij denken mee hoe je jouw bedrijf een stap verder brengt. Want met alleen een mooi design ben je er niet. We werken volgens een strategie die ervoor gaat zorgen dat jouw website de basis van jouw onderneming wordt.

Herkenbaar?

 • Je twijfelt waar je überhaupt moet beginnen.
 • Je loopt vast met het maken van teksten en mist een strategie.
 • Je wilt een plek waar je foto’s het beste uitkomen.
 • Je zou graag met iemand willen sparren over de inhoud en foto’s op je website.
 • Je weet niet goed hoe je jouw ideale klant kan bereiken.
Linsey & Mandy van Brander & Brander

Alle kennis in huis

Inmiddels hebben we al veel fotografen mogen helpen en jarenlang kennis opgedaan dankzij de succesvolle fotografie websites van Mandy.

Fotograaf Mandy

Mandy is al meer dan 10 jaar fotograaf en komt met meerdere pagina’s op nummer 1 in Google. Als ervaren fotograaf weet Mandy precies wat jouw fotografie website nodig heeft. Ook kan ze je helpen met vragen over ondernemen.

Webdeveloper Linsey

Dankzij Linsey haar technische kennis krijg jij een snelle website die op rolletjes loopt. Ze weet ook alles van SEO, design en gebruiksgemak af. Zodat je niet alleen meer bezoekers trekt, maar ze ook vasthoudt.

Bekijk ons werk

Wie gingen je voor? Bekijk een aantal websites die we recent gemaakt hebben.

Trouwfotografie

Demo Website

lifestyle fotografie

Maud Dekkers

trouwfotografie

Mandy Aileen

Oh Belle Fotografie website
trouwfotografie

Oh Belle Fotografie

diverse fotografie

Mandy Brander

Trouwen met Thomas website
trouwfotografie

Trouwen met Thomas

Trouwen Met Thomas website
trouwfotografie

Arma Fotografie

Naar de volgende slide
Naar de vorige slide

Een sterke indruk achterlaten

Bij fotografie is het extra belangrijk dat de eerste indruk goed is. De keuze voor een fotograaf is vaak persoonlijk en subjectief. Het gaat om het gevoel, de stijl moet aanspreken en betrouwbaarheid is heel belangrijk. En zit dat eenmaal goed? Dan kan jouw website ontzettend veel werk voor je uit handen nemen.

Een goede website is een investering die jouw bedrijf die professionele boost geeft. Wij zien het bij onszelf maar ook bij onze klanten: een betere website zorgt voor meer klanten en bespaart je tijd. 

Wil jij ook?

 • Een mooie én inhoudelijk sterke website?
 • Een website die gevonden gaat worden door jouw potentiële klant?
 • Een website die echt laat zien wie jij bent als fotograaf?
 • Een website die jouw foto’s ondersteunt en laat shinen?
 • Een plek hebben waar je vragen altijd welkom zijn?
 • Ondersteuning door een ervaren fotograaf?

Wat ons apart zet…

Wij helpen je met teksten!

Als fotograaf ben je goed in wat je doet: mooie beelden maken. Maar misschien vind je het lastig om teksten te schrijven. Wij kunnen je helpen met de richting, het finetunen of een complete tekst verzorgen!

Gespecialiseerd in fotografie websites

Met Mandy’s kennis als fotograaf en Linsey’s technische kennis kunnen wij jou van A tot Z helpen en begeleiden. We zorgen voor een passend design die jouw foto’s doet leven. Maar we kijken ook naar de inhoud: Hoe zorg je voor meer bezoekers en hoe zet je ze om tot klant?

Hou zelf de controle

Na oplevering kun je dankzij ons zelf ontwikkelde thema makkelijk zelf aan de slag. We hebben een kennisbank vol met tutorial video’s. Maar kom je er niet uit of wil je even sparren? Dan zijn wij er voor je!

Mandy van Brander & Brander

De kracht van een slim gevulde website…

“Sinds een aantal jaar besteden Linsey en ik veel tijd aan mijn fotografie websites. Ik zie dat mensen mij steeds beter weten te vinden en vaak direct boeken. Ik ben veel minder tijd kwijt aan voorgesprekken, vragen beantwoorden en ik hoef mijn prijzen niet meer te verantwoorden.

Mijn website verkoopt mijn fotografie vanzelf. De tijd en de investering die ik hierin gestopt hebt verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Daarnaast ontvang ik ook nog eens veel complimenten over de look en vormgeving.

In plaats van een ‘moetje’ vind ik het nu leuk om tijd aan mijn website te besteden. Want ik zie dat het het helemaal waard is!”

— Mandy (website)

“Mandy en Linsey hebben in rap tempo een supermooie site voor mij neergezet. Vanaf het eerste contact was er al een goed gevoel. Ze hebben gevoel voor design, wat ik zelf heel belangrijk vind. De website is niet alleen mooi, maar ook duidelijk voor de bezoeker. Ze hebben echt meegedacht over hoe ik het beste mijn business kon profileren. Erg blij met het eindresultaat! Dikke aanrader.”

Maud Dekkers

mauddekkers.com

Investering

website vanaf

€1695

Wil je een website door ons laten maken? Je krijgt:

 • Een aantrekkelijke WordPress website;
 • 7 pagina’s met 1 correctieronde per pagina;
 • Voortgangsgesprekken (online of bellen);
 • WordPress instructievideo’s;
 • Premium plugin Gravity Forms;
 • 1 jaar thema updates (daarna €100 p/j).

website + advies vanaf

€1999

Ben je net begonnen als ondernemer en heb je behoefte aan advies? Misschien vind je het lastig om prijzen of doelgroep te bepalen? Of wil je gewoon even sparren met een doorgewinterde fotograaf?

Als ervaren ondernemer kijkt Mandy mee naar jouw onderneming en beantwoordt al je vragen.

 • Alles van het basispakket;
 • 90 minuten adviesgesprek met Mandy
  (in Zeist of videobellen)
WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

“…dit had ik zelf niet gekund!”

“Na een fijne website check-up kwam ik er achter dat mijn website véél te traag was. Super snel hebben ze de website omgezet, er waren veel contact momenten, ze denken goed mee en elke vraag wordt super snel beantwoord. Ik ben ontzettend blij met de keuze die ik gemaakt heb voor Brander & Brander.”

Corine

ohbelle.nl

“Mijn website is op professionele wijze aangepakt. Alles klopt nu. De service en communicatie van Brander & Brander is uitstekend. Mijn website is nu heel gebruiksvriendelijk, maar wel volledig naar mijn wensen ingedeeld qua design en sfeer. Ik ben enorm tevreden. Bedankt dames!” 

Arma

armafotografie.nl

“Het eerste dat ik deed nadat het af was, was een Google Speed Test: een score in het groen… ongekend. Zelfs nu nog vandaag de dag staan ze voor me klaar. Soms voel je gewoon dat je een bepaalde keuze moet maken en ik ben blij dat ik door Brander & Brander uit de brand ben geholpen. Dit had ik niet zelf gekund.”

Thomas

trouwenmetthomas.nl

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de betaling?

Wanneer de offerte akkoord is factureren we de helft van het bedrag. Nadat de website opgeleverd is factureren we het resterende bedrag.

Wat houdt het abonnement in?

We werken met een abonnement. Dat zijn de enige doorlopende kosten die je bij ons hebt.

Het basis abonnement is €100 per jaar. Hieronder valt:

 • Je ontvangt technische thema updates. Dit betekent dat het thema altijd met de nieuwste WordPress versie zal werken. Ook ontvang je alle nieuwe blokken en features die Linsey blijft ontwikkelen.
 • Een jaarlijks contactmoment waarin we kijken hoe het gaat en je tips geven waar nodig.
 • Toegang tot onze kennisbank, vol met video’s over hoe WordPress en ons thema werkt. En hoe je WordPress core updates* uitvoert.

Het bonus abonnement is €250 per jaar. Hieronder valt:

 • Alles van het basisabonnement.
 • Linsey voert de WordPress core updates* voor jou uit en maakt daarbij ook een database backup. Je hoeft dus zelf geen updates uit te voeren.

* WordPress brengt elke 3 maanden een grote core update uit (bijv. van 5.5 naar 5.6). Deze moet je handmatig uitvoeren. Minor updates worden automatisch doorgevoerd door WordPress zelf.

Kan ik zelf pagina’s maken en bijwerken?

Ja, met ons WordPress thema kan je zelf ook makkelijk aan de slag! We hebben een kennisbank vol met video’s. Hier leer je hoe je een pagina maakt en hoe je zelf aanpassingen kan doen.

Maar kom je er niet uit of wil je even sparren? Dan zijn wij er voor je!

Hoe verloopt het proces?

We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek. We kijken of er een klik is en wat jouw wensen zijn. Daarna maken we een offerte op maat.

Zodra de offerte akkoord is, ontvang je een aantal vragen zodat we een beter beeld krijgen van jouw onderneming. Meestal maken we daarna een eerste opzet van 1 pagina zodat we het algemene design kunnen bepalen. Als dat akkoord is gaan we verder met de rest.

Afhankelijk van hoeveel ondersteuning je van ons nodig hebt met de teksten, kunnen we nog vaker (video)bellen. Je bent betrokken bij het hele proces.

Heb je nog geen website? Dan kunnen we je ook adviseren over hosting.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Gemiddeld 3 tot 6 weken. Hoe sneller jij content levert en reageert, hoe sneller wij zijn.

Verloopt de webhosting ook via jullie?

Nee, webhosting en domeinnaam moet je zelf apart aanschaffen, maar we kunnen je wel adviseren. Meer over webhosting.

Welke browsers ondersteunen jullie?

Ons thema ondersteunt actief moderne browsers met minimaal 2% gebruikers in Nederland (o.b.v. CanIUse). Dat zijn Chrome, Firefox, Safari en Edge.

Hoe werken jullie met extra plugins?

Het kan zijn dat je zelf nieuwe plugins gaat installeren. Een plugin is een software tool waarmee je extra functies aan je website mee toevoegt, zoals bijvoorbeeld een online agenda. 

Ons thema volgt de richtlijnen van WordPress dus een goed gebouwde plugin zou geen conflict mogen veroorzaken.

We denken graag mee, maar omdat plugins buiten ons gemaakt worden kunnen wij niet garanderen dat een plugin altijd blijft werken.

Welk WordPress thema gebruiken jullie?

Linsey heeft zelf een WordPress thema ontwikkeld. En ze blijft deze ook voortdurend uitbreiden en verbeteren.

Binnen ons thema is er veel vrijheid, zoals je eigen kleuren en Google of Typekit lettertypes kiezen. Je krijgt als ware een website op maat binnen de kaders van ons thema, zodat je al voor minder dan 2 duizend euro een professionele website kunt krijgen. Lees meer over wat er allemaal bij een website komt kijken.

Het thema gebruikt de blokeditor van WordPress zelf, Gutenberg. Daar hebben we ook nieuwe blokken aan toegevoegd. Bekijk alle opties.

Werkt het thema ook als webshop?

Dit ligt aan je eisen.

Heb je alleen een checkout nodig voor een aantal online producten? Dus geen winkelwagen, tracking, enzovoorts? Dan kunnen we dit met de plugin Gravity Forms instellen. Onze academy betaalpagina werkt ook op die wijze. Dit is meestal voldoende als je bijvoorbeeld een online masterclass organiseert of een fotodag met gelimiteerd aantal inschrijfplekken.

Wil je een complete webshop? We ondersteunen geen WooCommerce. We raden je aan om een shop-platform zoals Shopify te gebruiken. Dit werkt veel fijner en uitgebreider. We kunnen je helpen met het instellen van Shopify.

Je kunt dan alleen Shopify nemen of een WordPress site met Shopify ernaast.

Toch nog vragen? Stuur een berichtje of boek een gesprek, geheel vrijblijvend.