Of bekijk op Youtube
Onze visie

Wij geloven dat een goede website uitnodigend en overzichtelijk is.

We zijn niet van de drukke designs of fancy animaties. Wel van overzicht. Want je website is geen passief kunstwerk: hij wordt juist actief gebruikt door bezoekers. En dat moet soepel verlopen om van jouw bezoeker een lead of klant te kunnen maken.

Dat gezegd hebbende, besteden we ook veel aandacht aan fotografie en design voor een warme eerste indruk die positieve verwachtingen zet. Een goede website geeft jouw bezoeker het vertrouwen: ik ben hier in goede handen.

Linsey en Mandy van Brander & Brander

Je werkt met Linsey en Mandy, twee zussen. De één webdeveloper & webdesigner, de ander fotograaf.

Onze klanten waarderen onze praktische insteek en duidelijke communicatie. We combineren ons gevoel voor esthetiek en taal met een sterke technische basis.

website, webdesign voorbeeld

Een website laten maken in 6 stappen

We willen jou op je allerbeste neerzetten, in een ontspannen proces waarin wij zoveel mogelijk voor je uit handen nemen.

Stap 1. Kennismaken & offerte

We beginnen met een vrijblijvende videocall (± 15-30 min) om te horen wat jouw wensen zijn en om te zien of we een goede match voor elkaar zijn.

Natuurlijk kun jij dan ook de vragen stellen die je misschien nog hebt. Als we een match zijn, ontvang je een vrijblijvende offerte van ons. 

Stap 2. Webteksten

Akkoord met de offerte? Dan beginnen we met de webteksten. Want wij kunnen wel een prachtige website neerzetten, maar als de woorden je bezoeker niet raken, worden ze veel minder snel klant.

Omdat veel mensen worstelen met schrijven, werken we samen met een paar ervaren copywriters. Je videobelt een uurtje met ze en zij schrijven daarna de teksten in een schrijfstijl die bij jou past. Hierbij houden ze rekening met marketing principes. Simpeler gezegd: teksten die bezoekers aanzetten tot aankoop.

Heb je al goede teksten of wil je zelf schrijven? Dat kan natuurlijk ook.

Stap 3. Fotoshoot

Terwijl de webteksten geschreven worden, ga je bij Mandy op de foto (tenzij je recent al geweldige foto’s hebt laten maken).

Stap 4. Huisstijl

De laatste stap voordat Linsey begint met het werkelijk maken van de website, is de stijl bepalen.

In een videocall (15-30 min) loopt ze een paar voorbeelden met je door – wat vind je mooi en wat juist niet? – en geeft ze advies over wat wel en niet past bij de sfeer die je zegt te willen neerzetten tegenover je bezoeker.

Heb je al een complete branding of huisstijl klaarliggen die nog steeds goed past bij waar je nu staat en bij wat je wilt uitstralen? Top, dan bouwen we daar op verder.

Heb je nog geen vaste kleuren of lettertypes? Dan kan Linsey een aantal lettertype- en kleurcombinaties voor je maken om uit te kiezen.

Stap 5. Webdesign & Bouw

Oké, alle input is binnen! Nu de teksten, foto’s en huisstijl bepaald zijn, gaat Linsey aan de slag met een eerste opzet (1 of 2 pagina’s), waarop jij feedback kan geven. Zo weten we zeker dat we in de goede richting zitten.

Ben je tevreden? Dan volgt de rest. Dit proces gaat snel door het grondige voorwerk dat we gedaan hebben. Je krijgt per pagina minimaal één feedbackronde.

Stap 6. Livegang

Staan alle puntjes op de i? Dan gaat de website live en kan de wereld jouw gloednieuwe website bewonderen.

Linsey zal de website ook aan Search Console koppelen (en aan Google Analytics, als je dat wilt) en daarmee Google een seintje geven om een kijkje te nemen.

In onze kennisbank leggen we je uit hoe je de website eenvoudig zelf kunt aanpassen. En natuurlijk kun je zulke wijzigingen ook aan ons uitbesteden. 

Vragen? Lees onze FAQ pagina eens door of stuur gerust een berichtje.

Investering

Je krijgt een professionele WordPress website op maat plus een personal branding fotoshoot voor jouw onderneming.

Website incl. fotografie

Heb je al webteksten of wil je ze zelf schrijven?


Vanaf €3950 krijg je:

 • Professioneel webdesign
 • High-end fotografie (40 foto’s, bewerkt in kleur & zwart/wit, meerdere outfitwissels)
 • Snelle en moderne WordPress website
 • Volgens de laatste SEO/Google richtlijnen
 • Blog-functionaliteit
 • Uitgebreide formulieren via Gravity Forms
 • Automatische backups via UpdraftPlus
 • Search Console & Google Analytics
 • 1 jaar gratis onderhoudsabonnement

Website incl. fotografie & teksten

Wil je je webteksten laten schrijven?


Vanaf €5500 krijg je:

 • Alles van het startpakket
 • Webteksten door een ervaren copywriter

Omdat veel mensen worstelen met schrijven, werken we samen met een paar ervaren copywriters.

Want wij kunnen wel een prachtige website neerzetten, maar als de woorden je bezoeker niet raken, laat je kansen liggen.

Je krijgt webteksten die lekker weglezen en je doelgroep aanspreken. Op een toon die bij jou past. Geschreven vanuit een marketing oogpunt om van bezoekers klanten te maken.

Prijzen zijn exclusief btw en eventuele locatiekosten voor de fotoshoot.
Betaling in meerdere termijnen is mogelijk.


QUICK FAQ

Hoeveel pagina’s krijg ik binnen de startprijs?

De ene pagina is meer werk dan de ander. We noemen expres geen X aantal pagina’s in ons startpakket, omdat het veel verschil maakt of iemand 8 pagina’s wil waarvan er 4 simpele pagina’s zijn versus 4 uitgebreide dienstpagina’s.

Daarom bespreken we de pagina’s tijdens het intakegesprek en maken we daarna een offerte. Wat je binnen de startprijs sowieso krijgt:

 • Homepage, over-mij pagina, contactpagina en 2 dienstpagina’s.
 • Plus, indien relevant: FAQ, portfolio en privacyverklaring pagina.
 • Simpele pagina’s zoals een podcast of nieuwspagina pagina zijn ook inclusief.

Bied je veel diensten aan die allemaal hun eigen (uitgebreide) pagina verdienen? Dan komt er meestal meerwerk bij. Daarvoor maken we een offerte op maat.

En heb je nog geen idee welke/hoeveel pagina’s je nodig hebt? Dan denken we natuurlijk graag met je mee vanuit onze expertise. Daar zijn we voor.

Kan ik de website straks zelf aanpassen?

Ja, we bouwen de website in WordPress en daardoor kan je ook makkelijk zelf aan de slag. We hebben een kennisbank vol met instructievideo’s. Hier leer je o.a. hoe je een pagina maakt en hoe je zelf aanpassingen kan doen. En kom je er niet uit of wil je even sparren? Dan zijn wij er voor je.

Heb je juist geen zin om zelf dingen aan te passen? Dan kun je het werk ook aan ons uitbesteden.

Wat als ik geen fotografie erbij nodig heb?

Heb je recent al bij Mandy of een andere fotograaf professionele foto’s laten maken? Of ben je zelf fotograaf? Dan bespreken we tijdens het intakegesprek of we de fotoshoot achterwege kunnen laten en maken we een offerte op maat.

Waarom hameren we op professionele fotografie? Zelfs met de beste teksten en het mooiste webdesign, zorgt slechte fotografie voor een onprofessionele en onbetrouwbare indruk. Het doet afbreuk de effectiviteit van de website. Om de hoge kwaliteit te kunnen bieden die we willen bieden, zijn professionele foto’s dus een must in onze ogen. Je leest hier meer over de fotoshoot en de voordelen.

Meer vragen? Lees onze volledige FAQ.

Wil jij je nieuwe website professioneel aanpakken?

We beginnen graag met een vrijblijvend gesprek (videobellen). Dan weet jij vrijwel direct wat er mogelijk is, hoe snel en wat het gaat kosten.