Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Linsey en Mandy van Brander & Brander
VOOR ONDERNEMERS

Website op maat laten maken

Een website die werkt. Een website die voor je werkt. Gemaakt door twee zussen met liefde voor en ervaring in het vak. Een totaalpakket waarbij jouw verhaal op een professionele én mooie manier verteld wordt. Vanaf €4150.

WordPress website op maat

 • Een mooi en overzichtelijk webdesign
 • Wij schrijven de webteksten voor je
 • Fotografie & Video
 • Een website die technisch klopt
 • Aandacht voor SEO

Tijd voor een professionele website?

Meer dan alleen design

Wij geloven dat een website meer is dan alleen design. Het is de plek waar jij jezelf zo kan presenteren dat dit helemaal in lijn is met jouw ideale klant. Het maakt duidelijk voor wie jij de perfecte match bent en waarom.

Een goede website helpt jouw klant om voor jou te kiezen. Want een website gaat natuurlijk over jou, maar eigenlijk… eigenlijk gaat een effectieve website vooral ook over de klant.

Daarom pakken we het holistisch aan. Techniek, design, copywriting en fotografie brengen we samen tot een aantrekkelijke website die prettig werkt, bezoekers vasthoudt en ze vertrouwen in jou geeft.

Is een website op maat iets voor jou?

 • Voelt je huidige website niet meer goed genoeg voor de kwaliteit die jij biedt en wilt uitstralen?
 • Wil jij een ontspannen ervaring waarin je ontzorgd wordt in plaats van zelf te moeten aanmodderen?
 • Heb je jouw aanbod helder, maar sta je open voor advies over hoe je dit het beste naar een effectieve website kan vertalen?
webdesign

“Wauw! Wat ben ik extreem blij met mijn website! Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Mandy en Linsey zijn een topteam.

Mandy weet je precies zo vast te leggen als je bent. Ze luistert goed en stelt je op je gemak. Je krijgt de mooiste foto’s. Vervolgens interviewt ze je over je missie en bedrijf voor de teksten. Het was heel relaxed en leuk, maar brengt wel alles op gang. Het hele tekstschrijven voelde als teamwork. Heb er echt van genoten!

En daarna kwam het design en het meer technische proces met Linsey op gang. Zij is ook zo kundig in haar vakgebied! En niet alleen kundig, ook heel rustig, geordend en geduldig. Hoeveel vragen je ook hebt.”

— Myrthe Frederix | bloomstijlcoach.nl

Waarom juist bij ons een website laten maken?

Laat jezelf ontzorgen

Snel en effectief werken is our middle name. We zijn nuchter, houden van doorpakken en het kan dus zomaar zijn dat jouw nieuwe website al na een paar weken in de lucht is.

We nemen zoveel mogelijk voor je uit handen. Want een nieuwe website laten maken hoort ook gewoon een leuke en ontspannen ervaring te zijn!

Alle kennis in huis

We vullen elkaar perfect aan dankzij onze verschillende vakgebieden. Webdeveloper en designer Linsey combineert haar liefde voor programmeren met het creatieve van design.

Fotograaf en copywriter Mandy kan haar interesse in verhalen en mensen kwijt in het schrijven van teksten en in het maken van foto’s en video.

Mandy en Linsey van Brander & Brander

Aandacht voor inhoud én beeld

Onze stijlen matchen perfect met elkaar. Wanneer we de teksten, foto’s en het webdesign mogen verzorgen, komt de magie om de hoek kijken.

Alles klopt en valt samen tot een professionele website met een warme, betrouwbare uitstraling die de juiste informatie bevat voor jouw klanten.

Wij zijn twee kennissponzen met een hoge lat voor kwaliteit zonder te verzanden in irrelevante details.

Website Portfolio

Wie gingen je voor? Bekijk hieronder een greep uit de websites die we recent gemaakt hebben.

Personal branding fotografie met figurant

Prachtige foto’s & video voor je website

Professionele beelden helpen je een betrouwbare en warme indruk achter te laten op bezoekers.

Fotografie kan een website maken of breken. Dus stellen wij er hoge eisen aan. Gelukkig hebben we dit zelf in huis met huisfotograaf Mandy voor prachtige beelden die naadloos aansluiten op Linsey haar webdesign. 

Wij staan voor websites die persoonlijk zijn en geloven niet in kille, zakelijke websites.

“Linsey en Mandy hebben niet alleen voor een super mooie website gezorgd, het is ook echt een feest om met ze samen te werken. Ze denken met je mee, staan voor je klaar en zijn ontzettend vriendelijk en professioneel.”

— Fiona Chandler | bestcasescenario.info
Linsey en Mandy van Brander & Brander, websites op maat

Investering

Betaling in meerdere termijnen is mogelijk.

startpakket

Website met fotografie

Krijg een professionele website op maat plus personal branding fotoshoot voor jouw onderneming.

Vanaf €4150, inclusief:

WordPress website op maat
 • Incl. 7 pagina’s met 1 correctieronde per pagina
 • Webteksten & interview
 • Professioneel webdesign
 • Aandacht voor SEO
 • WordPress instructievideo’s
 • Blog-functionaliteit
 • Google Analytics & Tag Manager
 • Formulieren via Gravity Forms t.w.v. €240 p/j
 • Backups via UpdraftPlus t.w.v. €147 p/j
 • 1 jaar gratis onderhoudsabonnement
Fotografie
 • Fotografie t.w.v. €925 voor €400
 • 40 foto’s in meerdere settings & outfits
 • Branding Guide met tips
deluxe pakket

Website met fotografie & video

Krijg naast fotografie ook een branding video bij jouw nieuwe website op maat.

Waarom video? Met een branding video geef je potentiële klanten een inkijkje in jouw bedrijf en in jou als persoon. Doordat mensen jouw gezicht zien en je stem horen, creëert video meer vertrouwen onder nieuwe bezoekers en maakt het jouw website persoonlijker.

Je krijgt een sfeervolle video en prachtige foto’s die een mooie plek op je website verdienen, maar ook goed inzetbaar zijn op social media en andere kanalen.

Vanaf €4995, inclusief:

WordPress website op maat

Je krijgt alles van het startpakket.

Fotografie & video
 • Fotografie en video t.w.v. €1800 voor €1245
 • 40 foto’s in meerdere settings & outfits
 • Branding Guide met tips
 • Branding video van 1-2 minuten
 • Audio, rechtenvrije muziek en ondertiteling
 • Visagie & haar

Prijzen zijn exclusief btw en eventuele locatiekosten of reiskosten (€0,35 p/km).

“Wat is de website gaaf geworden! Ik laat mijn website nu met trots zien. Het is nu echt een weerspiegeling van wie ik ben en wat ik doe.”

Mijn website werd steeds meer een zorgenkindje. De templates die ik zelf in elkaar zette, sloten niet meer aan bij waar mijn bedrijf naar gegroeid was.

Mandy en Linsey begrepen waar ik naartoe wilde en vertaalden mijn wensen snel in een prachtig design. Ze vullen elkaar enorm goed aan; mijn website zit nu zowel visueel als technisch goed in elkaar.

Het gehele proces verliep prettig en snel. Al mijn vragen werden meer dan beantwoord. Kortom, ik ben erg tevreden en kan beide dames van harte aanbevelen.”

— Enyo Lake | mrslake.nl

Veelgestelde vragen

Kosten & Werkwijze

Wat is de gemiddelde levertijd?

Het hele proces kost gemiddeld 7-9 weken.

Meestal kost het voorwerk (interview, fotoshoot, teksten en feedback) zo’n 4-5 weken, en de bouw van de website zo’n 3-4 weken. Hoe sneller jij feedback kan leveren, hoe sneller wij kunnen werken.

Kan ik in meerdere termijnen betalen?

Ja, standaard hanteren we 3 maandelijkse termijnen, waarvan eentje als aanbetaling na akkoord op de offerte.

Maar in 4 of 5 maandelijkse termijnen betalen is ook prima. Zo kan het startpakket van €4150 bijvoorbeeld in 5 termijnen van €830 opgesplitst worden.

Je vindt hier onze starttarieven.

Ik vind het eigenlijk best duur…

Sommige websitebouwers vragen €500, anderen vragen €5500. Waarom zit er zoveel prijsverschil tussen verschillende websitebouwers? Hoe goedkoper, hoe meer je zelf moet doen en weten. Hoe duurder, hoe meer jij wordt ontzorgd.

Een goede website bestaat uit veel verschillende onderdelen: code, webdesign, gebruikerservaring, vindbaarheid (SEO), webteksten, logische indeling, foto’s en video, enzovoorts. Als één stukje niet goed zit, begint de hele puzzel te wringen.

De persoon of het bureau dat jouw website maakt, heeft dus veel vakjes om aan te vinken. Je betaalt voor kennis en kunde die je zelf niet hebt. 

Als jij alle input (teksten, beeld, huisstijl, indeling) kant-en-klaar aanlevert en alleen iemand betaalt om WordPress te installeren en om alles in een vaste layout onder elkaar te zetten, kan €500 een realistisch bedrag zijn. Want deze bouwer neemt maar een paar van de puzzelstukjes voor zijn rekening.

Wij zitten een stuk hoger, omdat we alle puzzelstukjes oppakken. 

Onze meerwaarde zit in weten wat goed werkt op een website, voor bezoekers en voor SEO. We weten welke teksten nodig zijn, welke beelden, wat voor design, etc. Daarom nemen wij ook het input gedeelte voor onze rekening. En aan die extra kennis en dat extra werk, hangt een ander prijskaartje.

Linsey heeft er een blog over geschreven: Waar betaal je voor?

Probeer de prijs in perspectief te zien

Stel, je bent trouwfotograaf en rekent €850 per kleine bruiloft. Een website van €4150 heb je dan met 5 bruiloften terugverdiend. En het doel is dat de website jou nog veel meer klanten gaat opleveren.

Ik wil meer dan 7 pagina’s, kan dat?

Jazeker, we maken dan een offerte op maat. De omvang van een pagina invloed heeft op hoeveel meerwerk het zal zijn, maar de gemiddelde prijs voor een extra dienst- of productpagina is €200.

We rekenen géén extra kosten voor simpele tekstpagina’s zoals een privacyverklaring. Zulke pagina’s zijn inclusief.

Meestal komt het aantal pagina’s uit op: de homepage, contactpagina, over-mij pagina en 1 tot 4 dienst/product pagina’s.

Blog functionaliteit en formulieren zitten al in de prijs inbegrepen.

Kan ik straks zelf de website aanpassen?

Ja, dankzij WordPress kan je ook makkelijk zelf aan de slag. We hebben een kennisbank vol met instructievideo’s. Hier leer je o.a. hoe je een pagina maakt en hoe je zelf aanpassingen kan doen.

Maar kom je er niet uit of wil je even sparren? Dan zijn wij er voor je.

Ik hoef dus niet zelf teksten te schrijven?

Wij schrijven ze voor je. Veel mensen worstelen met schrijven of weten niet welke informatie op een website hoort te staan (wat logisch is), daarom pakken wij het op. Maar als je wel heel graag zelf schrijft, mag het natuurlijk wel.

Hoe werkt het schrijfproces?

Je gaat eerst een middagje met Mandy zitten; het liefst live, maar online mag natuurlijk ook. Daarin loopt ze samen met jou door een aantal vragen (die ontvang je ook van te voren) om zo een volledig beeld van jouw onderneming, doelgroep, aanbod en de gewenste toon te krijgen.

Daarna gaat Mandy de teksten uitwerken. Zij schrijft de eerste opzet, waarna Linsey vanuit haar website-expertise de teksten structureert en aanscherpt. En jij mag natuurlijk feedback geven.

Zo bevat jouw website straks de juiste informatie, houden we het tempo erin en ben jij er grotendeels in één middagje vanaf. 

Wat als ik geen fotografie erbij wil?

Wij bieden in principe alleen websites inclusief fotografie aan. Waarom? Zelfs met de beste teksten en het mooiste webdesign, zorgt slechte fotografie (of alleen stockfoto’s) voor een onprofessionele en onbetrouwbare indruk. Het doet afbreuk aan de de website. Foto’s die speciaal van en voor jou gemaakt zijn, maken jouw website persoonlijker en stimuleren vertrouwen.

Maar heb je al eens bij Mandy foto’s laten maken? Dan is aparte fotografie eventueel niet meer nodig. Dit kunnen we bespreken tijdens de intake.

Of heb je al een professionele fotoshoot gehad bij iemand anders? Dan is het in overleg mogelijk om fotografie achterwege te laten. Maar omdat fotografie zo belangrijk is om onze kwaliteit te waarborgen, kijken we eerst naar de beschikbare foto’s en of ze ook goed werken voor een website.

Je leest hier meer over de fotoshoot en de voordelen.

Hoe werkt het abonnement?

We werken met een abonnement om ervoor te zorgen dat jouw website altijd met de nieuwste WordPress versie werkt. En zodat je bij ons kunt blijven aankloppen met vragen na oplevering van de website.

Het abonnement is het 1e jaar gratis, daarna is het €199 per jaar, inclusief:

 • Altijd de nieuwste thema updates
 • Wij voeren de WordPress core kwartaalupdates voor jou uit. De kleinere thema en plugin updates verlopen automatisch
 • Automatische backups via de premium plugin UpdraftPlus
  (Enterprise licentie t.w.v. €147 p/j)
 • Formulieren via de premium plugin Gravity Forms
  (Elite licentie t.w.v. €240 p/j)
 • Toegang tot onze kennisbank met WordPress instructievideo’s en SEO tips
 • Inclusief 3 uur aan vragen per jaar
“Waarom heb ik eigenlijk thema updates nodig?”

De techniek van WordPress staat niet stil. Elke 3 maanden komt er een core update uit die verbeteringen en nieuwe functies toevoegt. Om ervoor te zorgen dat jouw website altijd met de nieuwste WordPress versie werkt, blijft Linsey de code van ons thema bijwerken. Ook voegt ze van tijd tot tijd nieuwe blokken en functies toe, welke dus ook voor jou toegankelijk worden.

Jullie werken met jullie eigen WordPress thema, hoe zit dat?

Wij maken websites met WordPress en een WordPress website heeft altijd één thema actief. Hiervoor gebruiken wij een thema dat Linsey zelf heeft gemaakt (en blijft bijwerken). Dit thema is zo uitgebreid in opties – lettertypes, kleuren, layout, etc. – dat elke website wel zijn eigen look krijgt.

Dankzij dit thema kunnen we websites op maat maken zonder alles vanaf nul te hoeven coderen. Anders praat je al snel over websites die richting de €20.000 gaan. Tegelijkertijd heeft Linsey zo wel de techniek compleet in handen.

Doordat we met een vast WordPress thema werken zijn er wel bepaalde limieten. Zo hebben we een aantal keuzes gemaakt (zoals geen onnodige animaties) omdat we gebruikerservaring belangrijk vinden. Een website moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar vooral ook fijn werken voor bezoekers. We zetten onze kennis op gebied van user experience en SEO dus actief in.

Heb je toch iets extra’s op maat nodig? Dan kan dit tegen een meerprijs in overleg gemaakt worden of we zoeken naar een passende WordPress plugin. Soms is iets zó handig dat we het aan het thema toevoegen. Zo is bijvoorbeeld de WhatsApp chat optie ook ontstaan.

Wat gebeurt er met mijn oude website tijdens de bouw?

Als je al een website hebt die tijdens de bouw draaiende moet blijven, maken we de nieuwe website eerst op een demo-omgeving.

Had je nog geen website? Dan bouwen we de website gelijk op jouw server en verbergen we alles tijdelijk achter een ‘coming soon’ pagina voor niet-ingelogde bezoekers.

Doen jullie ook..?

Regelen jullie ook zaken zoals Google Analytics?

Ja, Linsey kan Google Analytics voor je instellen en op de website installeren. Wil je extra gebeurtenissen bijhouden (zoals call-to-action clicks) of wil je een Facebook Pixel op de website laden? Dan kan Linsey dit ook voor je instellen via Google Tag Manager.

Wij zijn echter geen online marketeers dus we doen geen uitgebreide analyses op basis van de verzamelde data of iets dergelijks.

Kunnen jullie ook een logo of huisstijl maken?

We zijn geen grafisch vormgevers en maken dus geen logo’s. Dat is weer een ander vakgebied. We werken met je huidige logo of maken een tijdelijk simpel logo in één lettertype.

Heb je nog geen kleuren of lettertypes? Hierover kan Linsey actief meedenken en suggesties doen vanuit haar webdesign expertise.

Maar wil je echt een complete huisstijl op maat laten maken? Dan adviseren wij dit uit te besteden en dit stap 1 van het proces te laten zijn, zodat Linsey de huisstijl later kan verweven in het webdesign waardoor alles mooi matcht. We kunnen met je meedenken over wie passend zou zijn bij jouw wensen.

Ik wil een webshop, doen jullie dat ook?

Nee, ons WordPress thema werkt niet als complete webshop waarmee bezoekers een winkelwagen kunnen vullen en een account kunnen maken.

Maar wil je alleen een paar losse producten verkopen? Zoals een ebook of online cursus? Dan kunnen we wel een losse checkout of betaalpagina per product maken via software zoals Plug & Pay (vanaf €15 p/m) of via de Gravity Forms plugin die we al voor formulieren gebruiken.

Lees onze blog om een beter beeld te krijgen van de verschillende opties van betalingen ontvangen online.

Komt mijn website hierna gelijk op #1 in Google?

Nee, zo snel gaat dat helaas niet. Goed ranken draait om het vormen van een fijn en betrouwbaar zoekresultaat. De basis daarvan is het maken van behulpzame pagina’s die de vragen van jouw doelgroep beantwoorden (plus een paar technische zaken). Deze basis zetten wij inderdaad voor je neer.

Maar deze basis is slechts de eerste stap.

Google zoekt ook voorbij jouw eigen website naar positieve signalen over jouw bedrijf. Zo zal een fotograaf met 50 vijf-sterren reviews als betrouwbaarder geschat worden dan eentje zonder en daarom ook voorrang krijgen.

En dat gedeelte — jouw online reputatie — kunnen wij niet voor je oppakken. Wel delen we informatie en tips, natuurlijk.

Mandy en Linsey van Brander & Brander, websites op maat

Wil jij ook jouw nieuwe website laten maken door professionals?