Onze visie

Wij geloven dat een goede website duidelijkheid geeft.

We zijn niet van de wollige teksten of drukke designs. We doen aan effectief schrijven en ontwerpen. Jouw website is een marketing tool: niet fancy woordgrapjes, maar duidelijke taal levert klanten op. Ons doel is jouw bezoekers in actie zetten: contact opnemen, een call plannen, iets bestellen, etc.   

Dat gezegd hebbende, besteden we ook veel aandacht aan fotografie en design. Voor een sterke eerste indruk. Voor een website die kwaliteit en zelfverzekerheid ademt en daarmee positieve verwachtingen zet. Een goede website geeft jouw bezoeker het vertrouwen: ik ben hier in goede handen.

Linsey en Mandy van Brander & Brander
Alle kennis in huis

Je werkt met Linsey en Mandy, twee zussen. De één webdeveloper en designer, de ander fotograaf.

Onze klanten waarderen onze praktische insteek en duidelijke communicatie. We combineren ons gevoel voor esthetiek en taal met een sterke technische basis.

website, webdesign voorbeeld

Een website laten maken in 8 stappen

We willen jou op je allerbeste neerzetten, in een ontspannen proces waarin wij zoveel mogelijk voor je uit handen nemen. Jouw enige grote taken zijn een uurtje vragen beantwoorden, opdagen voor de fotoshoot, en feedback geven. 

Stap 1. Kennismaken & offerte

We beginnen met een vrijblijvende videocall (± 15-30 min) om te horen wat jouw wensen zijn en om te zien of we een goede match voor elkaar zijn.

Natuurlijk kun jij dan ook de vragen stellen die je misschien nog hebt. Als we een match zijn, ontvang je een vrijblijvende offerte van ons. 

Stap 2. Planning

Akkoord met de offerte? Dan prikken we snel een datum voor het interview voor de webteksten en maken we een globale planning op. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en houden we het tempo erin. 

Linsey Brander, webdeveloper

Stap 3. Interview

Om een website te kunnen maken die helemaal bij jou en je klant past, moeten we natuurlijk eerst alles weten over jou en je bedrijf. In dit interview (1-1.5 uur videobellen) gaan we je dus veel vragen stellen – over je ideale klant, over je aanpak en de visie daarachter, en meer.

We zullen ook veel doorvragen: “Wat bedoel je precies? Oke, geef eens een voorbeeld.” Om zo tot een duidelijke website te komen waarop je bezoeker zichzelf niet meer zulke vragen hoeft te stellen.

Stap 4. Webteksten

Na het interview gaat Linsey de teksten uitwerken. Wanneer ze klaar is, ontvang je ze in een Google Drive document, begeleid met een video waarin ze haar keuzes toelicht, zodat je goed snapt waarom wat waar staat.

Binnen dit document kun je makkelijk opmerkingen toevoegen en bewerkingen voorstellen. Deze feedback verwerkt Linsey weer om samen tot een tekst te komen waarmee jij helemaal tevreden bent.

Mandy Brander, fotograaf

Stap 5. Fotoshoot

Terwijl Linsey met de webteksten bezig is, ga je bij Mandy op de foto.

Nu we na het interview een goed beeld van jou en je bedrijf hebben, ga je met Mandy de fotoshoot verder inkleuren: moodboard, locatie, wel of geen figuranten, etc. Voor foto’s die helemaal passen bij wat jij wilt uitstralen. 

Stap 6. Huisstijl

De laatste stap voordat Linsey begint met het werkelijk maken van de website, is de stijl bepalen. In een videocall (15-30 min) loopt ze een paar voorbeelden met je door – wat vind je mooi en wat juist niet? – en geeft ze advies over wat wel en niet past bij de sfeer die je zegt te willen neerzetten tegenover je bezoeker.

Heb je al een complete branding of huisstijl klaarliggen die nog steeds goed past bij waar je nu staat en bij wat je wilt uitstralen? Top, dan bouwen we daar op verder. Heb je nog geen vaste kleuren of lettertypes? Dan zal Linsey een aantal lettertype- en kleurcombinaties voor je maken om uit te kiezen.

Stap 7. Webdesign & Bouw

Oké, alle input is binnen! Nu de teksten, foto’s en huisstijl bepaald zijn, gaat Linsey aan de slag met een eerste opzet (meestal 1 of 2 pagina’s), waarop jij weer feedback kan geven. Zo weten we zeker dat we in de goede richting zijn voordat we verdergaan.

Ben je tevreden? Dan gaat Linsey de rest van de website vullen. Dit proces gaat snel door het grondige voorwerk dat we gedaan hebben. Je krijgt per pagina minimaal één feedbackronde.

Stap 8. Livegang

Staan alle puntjes op de i? Dan gaat de website live en kan de wereld jouw gloednieuwe website bewonderen.

Linsey zal de website ook aan Search Console koppelen (en aan Google Analytics, als je dat wilt) en daarmee Google een seintje geven om een kijkje te nemen.

In onze kennisbank leggen we je uit hoe je de website eenvoudig zelf kunt aanpassen. En natuurlijk kun je zulke wijzigingen ook aan ons uitbesteden. 

Vragen? Lees onze FAQ pagina eens door of stuur gerust een berichtje.

Investering | Startpakket

Je krijgt een professionele WordPress website op maat plus een personal branding fotoshoot voor jouw onderneming.

Vanaf €5500, inclusief:

Professionele Website

 • Wij schrijven de webteksten voor je o.b.v. copywriting & marketing principes
 • Professioneel webdesign
 • Snelle en moderne WordPress website
 • Volgens de laatste SEO/Google richtlijnen
 • Blog-functionaliteit
 • Uitgebreide formulieren via Gravity Forms
 • Automatische backups via UpdraftPlus
 • Google Analytics & Tag Manager
 • 1 jaar gratis onderhoudsabonnement

+

High-end Fotografie

 • Conceptbespreking vooraf
 • 40 foto’s bewerkt in hoge resolutie
 • Foto’s in kleur & zwart/wit
 • Meerdere outfitwissels (gem. 5 tot 7)
 • Privé online gallery
 • Branding Shoot Gids met tips over poses, kleding, attributen en meer.

Je profiteert van €375 pakketkorting. Je krijgt een fotoshoot ter waarde van €1500 voor €1125.

Prijzen zijn exclusief btw en eventuele locatie- of reiskosten (€0,35 p/km).
Betaling in meerdere termijnen is mogelijk.

QUICK FAQ

Hoeveel pagina’s krijg ik binnen de startprijs?

De ene pagina is meer werk dan de ander. We noemen expres geen X aantal pagina’s in ons startpakket, omdat het veel verschil maakt of iemand 8 pagina’s wil waarvan er 4 simpele pagina’s zijn versus 4 uitgebreide dienstpagina’s.

Daarom bespreken we de pagina’s tijdens het intakegesprek en maken we daarna een offerte. Wat je binnen de startprijs sowieso krijgt:

 • Homepage, over-mij pagina, contactpagina en 2x salespagina (voor je diensten of producten).
 • Plus, indien relevant: FAQ, portfolio en privacyverklaring pagina.
 • Simpele pagina’s zoals een podcast of nieuwspagina pagina zijn ook inclusief.

Onze meeste klanten komen met de startprijs uit. Bied je veel verschillende diensten aan die allemaal hun eigen (uitgebreide) pagina verdienen? Dan komt er meestal meerwerk bij. Daarvoor maken we een offerte op maat.

En heb je nog geen idee welke/hoeveel pagina’s je nodig hebt? Dan denken we natuurlijk graag met je mee vanuit onze expertise. Daar zijn we voor.

Kan ik de website straks zelf aanpassen?

Ja, we bouwen de website in WordPress en daardoor kan je ook makkelijk zelf aan de slag. We hebben een kennisbank vol met instructievideo’s. Hier leer je o.a. hoe je een pagina maakt en hoe je zelf aanpassingen kan doen. En kom je er niet uit of wil je even sparren? Dan zijn wij er voor je.

Heb je juist geen zin om zelf dingen aan te passen? Dan kun je het werk ook aan ons uitbesteden.

Wat als ik geen fotografie erbij nodig heb?

Heb je recent al bij Mandy of een andere fotograaf professionele foto’s laten maken? Of ben je zelf fotograaf? Dan bespreken we tijdens het intakegesprek of we de fotoshoot achterwege kunnen laten en maken we een offerte op maat.

Waarom hameren we op professionele fotografie? Zelfs met de beste teksten en het mooiste webdesign, zorgt slechte fotografie voor een onprofessionele en onbetrouwbare indruk. Het doet afbreuk de effectiviteit van de website. Om de hoge kwaliteit te kunnen bieden die we willen bieden, zijn professionele foto’s dus een must in onze ogen. Je leest hier meer over de fotoshoot en de voordelen.

Meer vragen? Lees onze volledige FAQ.

Wil jij je nieuwe website professioneel aanpakken?

We beginnen graag met een vrijblijvend gesprek (videobellen). Dan weet jij vrijwel direct wat er mogelijk is, hoe snel en wat het gaat kosten.