Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Krijg een website die jouw onderneming succesvoller maakt.

Professionele website op maat vanaf €1595

Onze websites zijn mooi en technisch sterk, maar we gaan veel verder dan dat. We helpen je met de juiste content, conversie en hoger ranken in Google.

Ga direct naar

Het maximale uit je website halen voor jouw onderneming

Een goede website is meer dan alleen een mooie website. Je wilt ermee verkopen, overtuigen en informeren. Meer conversie krijgen. Het succesvoller maken van jouw onderneming is het einddoel van een goede website.

Daarom besteden wij – naast een prachtig ontwerp en ijzersterke techniek – ook veel aandacht aan de uitstraling, content en opbouw van je website.

Zodat jouw website fijn om te gebruiken is, hoger rankt in Google en van bezoekers sneller klanten maakt.

Jouw pluspunten benadrukken

In een intakegesprek bespreken we wat jouw onderneming moet uitstralen en welke doelen jij wilt bereiken met je website.

Wij denken met je mee over welke pagina’s je nodig hebt en wat er op elke pagina moet staan. Zo zorgen we samen voor een website die alle juiste informatie biedt en jouw pluspunten benadrukt. Met een gebalanceerd ontwerp voor een optimale gebruikerservaring op elk device. 

Een website die zichzelf terugverdient

Je krijgt een robuuste bedrijfswebsite die doet wat het moet doen: verkopen, overtuigen en informeren. Ons doel is dat jouw onderneming (nog) succesvoller wordt en zo verdien je je investering uiteindelijk gewoon weer terug! 

Dit complete pakket krijg je dankzij onze samenwerking. Linsey weet als ervaren programmeur en designer alles over websites; techniek, SEO, gebruiksgemak, you name it. Mandy weet als succesvol ondernemer en fotograaf hoe jij je bedrijf het beste laat uitkomen op je website.

Advies & kwaliteit

We werken met ons eigen ontwikkelde WordPress thema. Die techniek staat als een huis; snel, veilig en flexibel.

Daarnaast helpen we je bepalen welke content je nodig hebt en hoe je je doelgroep beter aantrekt.

Bespaar tijd

We communiceren helder en werken snel. We zijn doorpakkers! Binnen 3 weken kun jij al een nieuwe website in handen hebben.

Ook na oplevering kun je altijd bij ons aankloppen voor vragen. We blijven je ondersteunen.

Met plezier aan de slag

Gebruiksgemak vinden wij super belangrijk. Voor jouw bezoekers en voor jouzelf.

Je krijgt een gevulde website, maar je kunt makkelijk blijven uitbreiden dankzij de intuïtieve WordPress blokeditor en onze how-to video’s.

Linsey & Mandy, website op maat laten maken
Over ons

Jarenlange ervaring
& focus op service

Wij zijn 2 zussen die elkaar perfect aanvullen. Linsey programmeert en ontwerpt al jaren websites en weet alles over SEO. Mandy is professioneel fotograaf en runt al meer dan 10 jaar een succesvolle onderneming.

We vinden het belangrijk dat je een fijne ervaring bij ons hebt. Zo vaak horen we horrorverhalen over developers die plotseling spoorloos zijn wanneer je ze nodig hebt. Wij houden juist van snelle en heldere communicatie. Doorpakken! 

Ook na oplevering blijven we je ondersteunen met technische updates en nieuwe features. En je kunt altijd bij ons terecht voor vragen.

“Van het begin tot het einde, doen Brander & Brander wat ze beloven. Een verademing na meerdere slechte ervaringen. Zij overbruggen de kloof tussen creatief/techneut. Leveren zeer hoge kwaliteit maar blijven betaalbaar. Ik ben heel blij met mijn site en beveel de beide dames bij iedereen aan die het maar wil horen. En dan heb ik het nog niet over de geweldige extra’s die ze bieden. Mandy is ook fotograaf en kan voor prachtige foto’s en video zorgen, daar waar je die mist.”

Carla Pannen

Carla Couture

Demo Websites

We hebben een aantal demo websites gemaakt zodat je kunt zien hoe veelzijdig onze WordPress websites zijn. Alles werkt dus klik gerust rond!

demo preview iris

Trouwfotograaf

demo preview daniel

Copywriter

demo preview jenna

Bakkerij & Recepten

demo preview flow

Interieur Adviesbureau

demo preview ilja

Lifestyle Coach

Wil je meer opties zien?

Je hebt de keuze uit meer dan 50 blokken en 6 templates.

Afgeleverde Websites

Wie gingen je voor? Bekijk een aantal websites die we recent gemaakt hebben.

HR Expert

Willemijn Boskma

Trouwjurk maker

Carla Couture

Mandy Aileen website
fotograaf

Mandy Aileen

Oh Belle Fotografie website
fotograaf

Oh Belle Fotografie

fotograaf

Arma Fotografie

Wil jij ook een gloednieuwe website?

Linsey & Mandy, website op maat laten maken
Werkwijze

Een website die presteert
& waarde biedt

Een goede website biedt waarde aan bezoekers. Het laat duidelijk zien wat je doet en waarom iemand bij jóú moet wezen; op een wijze dat makkelijk te absorberen is. Bijkomend voordeel is dat dit Google ook blij maakt. Je moet Google namelijk wel een reden geven om jou te ranken.

Klinkt simpel, maar is best lastig in de praktijk. Maar daar heb je ons voor! Met gerichte vragen en advies helpen we je de juiste content te schrijven. Die content maken wij dan op logische en scanbare wijze voor je op. Daarbij letten we op gebruiksgemak, SEO en conversie.

Je profiteert dus van onze website expertise. 

“Na een fijne website check-up kwam ik er achter dat mijn website véél te traag was. Er waren al zaken waar ik niet blij mee was, dus toen Linsey en Mandy met hun eigen thema kwamen, in combinatie met een abonnement was ik om.

Super snel hebben ze de site omgezet, er waren veel contact momenten, ze denken goed mee en elke vraag wordt super snel beantwoord. Ik ben ontzettend blij met de keuze die ik gemaakt heb voor Brander & Brander.”

Corine Nap

Oh Belle Fotografie

De stappen

Hoe gaat het in zijn werk?

We maken jouw website binnen ons eigen ontwikkelde WordPress thema. Linsey neemt de techniek volledig voor je uit handen. Je krijgt een compleet gevulde website, die je daarna makkelijk kunt blijven uitbreiden (of aan ons uitbesteden).

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse gekregen? Eerst kun je met ons de mogelijkheden bespreken in een vrijblijvend online intakegesprek.

In 30-60 minuten bespreken we jouw wensen en doelen voor jouw website. Zo merken we gelijk of we een goede match zijn!

Offerte

Ben je enthousiast geworden en mogen we voor je aan de slag? Dan stellen we een offerte op.

Hoewel we werken met een startprijs, heeft elke ondernemer unieke behoeftes. Daarom maken we altijd een offerte op maat.

De look en homepage bepalen

We maken altijd eerst een homepage op. Op basis van jouw wensen en de zoekwoorden waarop je gevonden wordt.

Zo krijg je ook gelijk een beeld van de algemene look en sfeer (kleuren, lettertypes, footer, etc.). Zodra je tevreden bent, gaan we verder!

Compleet voorbeeld

Nu we de juiste richting hebben, gaan we de overige pagina’s opmaken. Heb je nog geen teksten? Dan geven we je per pagina een aantal vragen die je als leidraad kunt gebruiken. Zo zorgen we ervoor dat elke pagina genoeg informatie bevat.

Copywriting en fotografie kun je trouwens ook aan ons uitbesteden.

Website omzetten

Tijd om je nieuwe prachtige website live te zetten! Linsey zet alles over en regelt dus alle techniek voor je. Heb je nog geen website? Dan kunnen we tips geven over hosting.

Ready to go

De website staat! En wij blijven ook voor je klaar staan. In onze kennisbank leer je om te gaan met je WordPress website, maar je kan ook altijd bij ons terecht voor vragen.

Linsey regelt alle WordPress updates en blijft nieuwe features ontwikkelen. Dit abonnement kost €100 per jaar.

WordPress editor

Bepaal eenvoudig zelf de layout van je pagina’s.

De blokeditor van WordPress werkt intuïtief. Zo kun je zelf uitgebreide of juist simpele layouts creëren.

Je krijgt toegang tot onze kennisbank met how-to filmpjes. Naast de tientallen blokken van WordPress zelf, krijg je ook meer dan 20 custom blokken.

“Zelfs nu nog vandaag de dag staan ze voor me klaar. Mede ook door het handige abonnement blijft alles achter de schermen werken. Soms voel je gewoon dat je een bepaalde keuze moet maken en ik ben blij dat ik door Brander & Brander uit de brand ben geholpen. Dit had ik niet zelf gekund.”

Thomas

Trouwen met Thomas

Investering Website

Wat kost een website op maat en wat krijg je?

Bedrijfswebsite vanaf

€1595

Hiervoor krijg je:

 • Een online intakegesprek;
 • Een WordPress website die bij jou past en je doelgroep aanspreekt;
 • 7 gevulde pagina’s met 1 correctieronde per pagina;
 • Goede gebruikerservaring, SEO en techniek;
 • Instructievideo’s waarin je de WordPress editor leert gebruiken;
 • Wij regelen alle WordPress updates;
 • Plugin Gravity Forms voor formulieren, quizes en betalingen;
 • Koppeling met Google Search Console, Tag Manager en Analytics;
 • Vanaf €1595 exclusief btw.

Extra informatie

 • Levertijd: Gemiddeld 3 weken. Hoe sneller jij content levert, hoe sneller wij zijn;
 • Fotografie: Heb je nieuwe foto’s nodig? Mandy is fotograaf en helpt je graag aan nieuwe prachtige beelden! Meer informatie & prijzen;
 • Copywriting: Wil je het schrijven van teksten liever uitbesteden? Dit kunnen wij voor je regelen. Geef dit aan tijdens het intakegesprek;
 • Exclusief hosting: Wij leveren geen webhosting. Dit moet je apart aanschaffen, maar we kunnen je wel adviseren. Meer over webhosting.

Veelgestelde vragen

Werken jullie met een aanbetaling?

Ja, we werken doorgaans met een aanbetaling van €500. Nadat de site klaar is, factureren we het resterende bedrag (dit kan in termijnen, als je wilt).

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan! Laat het ons weten en dan bespreken we de mogelijkheden.

We snappen dat deze tijden voor veel ondernemers moeilijk zijn. Wij geloven dat het investeren in een website jouw online zichtbaarheid vergroot en een basis zet voor jouw onderneming. 

Werkt het thema ook als webshop?

Dit ligt aan je eisen.

Heb je alleen een checkout nodig voor een aantal online producten? Dus geen winkelwagen, tracking, enzovoorts? Dan kunnen we dit met de plugin Gravity Forms instellen (deze krijg je gratis bij ons). Onze masterclass betaalpagina werkt ook op die wijze.

Dit is meestal voldoende als je bijvoorbeeld een online masterclass organiseert of een fotodag met gelimiteerd aantal inschrijfplekken.

Wil je een complete webshop? We ondersteunen geen WooCommerce. We raden je aan om een shop-platform zoals Shopify te gebruiken. Dit werkt veel fijner en uitgebreider. We kunnen je helpen met het instellen van Shopify.

Je kunt dan alleen Shopify nemen of een WordPress site met Shopify ernaast.

Wat houdt het abonnement in?

We werken met een abonnement van €100 per jaar. Dat zijn de enige doorlopende kosten die je bij ons hebt.

Het abonnement is inclusief:

 1. Je ontvangt thema updates: alle nieuwe blokken en features die Linsey blijft ontwikkelen, met how-to video’s;
 2. Wij doen de WordPress kwartaalupdates* voor je;
 3. Een jaarlijks contactmoment waarin we kijken hoe het gaat en je tips geven waar nodig.

* WordPress brengt elke 3 maanden een grote update uit (bv. van versie 5.5 naar 5.6). Dit zijn gevoelige updates die dingen op je website kunnen “breken” als jouw thema of plugins achterlopen. Daarom wordt aangeraden een database backup te maken. Linsey regelt dit allemaal voor je. Ze maakt een backup, updatet je thema, plugins en WordPress versie, en checkt of alles nog werkt.

Waarom werken jullie met een abonnement?

De techniek achter WordPress wordt continu verbeterd. Elk kwartaal komt er een grote update uit met nieuwe features en “breaking changes”.

Linsey zorgt ervoor de thema code altijd de nieuwste WordPress versie ondersteund. Ook voert zij deze gevoelige updates voor jouw website uit. Deze dingen kosten natuurlijk tijd, vandaar dat we jaarlijkse abonnementskosten rekenen.

Daarnaast blijft Linsey ook nieuwe blokken en features ontwikkelen. Dit is namelijk wat zij het allerliefste doet! Dankzij het abonnement heb jij daar profijt van. En input is altijd welkom! Mis jij nog iets? Laat het ons weten; wij kijken serieus naar elke suggestie.

Welke browsers ondersteunen jullie?

Ons thema ondersteunt actief moderne browsers met minimaal 2% gebruikers in Nederland (o.b.v. CanIUse). Dat zijn Chrome, Firefox, Safari en Edge.

Hoe werken jullie met extra plugins?

Het kan zijn dat je zelf bepaalde plugins gaat installeren. Een plugin is een software tool waarmee je extra functies aan je website mee toevoegt, zoals bijvoorbeeld een online agenda. 

Ons thema volgt de richtlijnen van WordPress dus een goed gebouwde plugin zou geen conflict mogen veroorzaken.

We denken graag mee, maar omdat plugins buiten ons gemaakt worden kunnen wij niet garanderen dat een plugin altijd blijft werken.

Wat is het voordeel van WordPress versus Wix of SquareSpace?

WordPress is open-source. Dit betekent dat iedereen de core code kan inzien en uitbreiden. Daarom kunnen wij ons thema eindeloos verbeteren en heeft WordPress voor elk probleem wel een passende plugin.

Bij all-in-one services partijen zoals Wix ben je afhankelijk van wat de makers toelaten. Het is gelimiteerder qua functies en ontwerp.

WordPress is krachtig door haar flexibiliteit. Wil je na 3 maanden toch een andere look? Geen probleem voor WordPress, maar bij Wix kun je dan opnieuw beginnen.

Die flexibiliteit maakt WordPress ook iets complexer, maar daar zijn wij voor. Wij zorgen ervoor dat je geniet van de volledige vrijheid van WordPress — mét de beste kwaliteit en support.

Toch nog vragen? Stuur ons een berichtje!

Mandy & Linsey in gesprek met klant

Haal het maximale uit jouw website.