Onze visie

Wij geloven dat een goede website duidelijkheid geeft.

We zijn niet van de wollige teksten of drukke designs. We doen aan effectief schrijven en ontwerpen. Je website is, in onze ogen, een marketing tool: hij hoeft geen pulitzerprijs of design award te winnen. Ons doel is jouw bezoekers in actie zetten: contact opnemen, een call plannen, iets bestellen, etc.   

We besteden hierbij ook aandacht aan de sfeer die je website uitstraalt: Hoe wil jij overkomen al voordat iemand een zin gelezen heeft? Zeker bij een duurder aanbod willen mensen ook weten hoe jij bent om mee samen te werken. Een goede website kan je bezoeker het gevoel geven: ik ben hier in goede handen.

Linsey en Mandy van Brander & Brander
Alle kennis in huis

Je werkt met Linsey en Mandy, twee zussen. De een webdeveloper en copywriter, de ander fotograaf.

Onze klanten waarderen onze praktische insteek en duidelijke communicatie. We combineren ons gevoel voor esthetiek en taal met een sterke technische basis.

website, webdesign voorbeeld

Een website laten maken in 8 stappen

We willen jou op je allerbeste neerzetten, in een ontspannen proces waarin wij zoveel mogelijk voor je uit handen nemen. Jouw enige grote taken zijn een uurtje vragen beantwoorden, opdagen voor de fotoshoot, en feedback geven. 

Stap 1. Kennismaken & offerte

We beginnen met een vrijblijvende videocall (± 15-30 min) om te horen wat jouw wensen zijn en om te zien of we een goede match voor elkaar zijn.

Natuurlijk kun jij dan ook de vragen stellen die je misschien nog hebt. Als we een match zijn, ontvang je een vrijblijvende offerte van ons. 

Stap 2. Planning

Akkoord met de offerte? Dan prikken we snel een datum voor het interview voor de webteksten en maken we een globale planning op. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en houden we het tempo erin. 

Linsey Brander, webdeveloper

Stap 3. Interview

Om een website te kunnen maken die helemaal bij jou en je klant past, moeten we natuurlijk eerst alles weten over jou en je bedrijf. In dit interview (1-1.5 uur videobellen) gaan we je dus veel vragen stellen – over je ideale klant, over je aanpak en de visie daarachter, en meer.

We zullen ook veel doorvragen: “Wat bedoel je precies? Oke, geef eens een voorbeeld.” Om zo tot een duidelijke website te komen waarop je bezoeker zichzelf niet meer zulke vragen hoeft te stellen.

Stap 4. Webteksten

Na het interview gaat Linsey de teksten uitwerken. Wanneer ze klaar is, ontvang je ze in een Google Drive document, begeleid met een video waarin ze haar keuzes toelicht, zodat je goed snapt waarom wat waar staat.

Binnen dit document kun je makkelijk opmerkingen toevoegen en bewerkingen voorstellen. Deze feedback verwerkt Linsey weer om samen tot een tekst te komen waarmee je helemaal tevreden bent.

Mandy Brander, fotograaf

Stap 5. Fotoshoot

Terwijl Linsey met de webteksten bezig is, ga je bij Mandy op de foto.

Nu we na het interview een heel goed beeld van jou en je bedrijf hebben, ga je met Mandy de fotoshoot verder inkleuren: moodboard, locatie, wel of geen figuranten, etc. Voor foto’s die helemaal passen bij wat jij wilt uitstralen. 

Stap 6. Huisstijl

De laatste stap voordat Linsey begint met het werkelijk maken van de website, is de stijl bepalen. In een videocall (15-30 min) loopt ze een paar voorbeelden met je door – wat vind je mooi en wat juist niet? – en geeft ze advies over wat wel en niet past bij de sfeer die je zegt te willen neerzetten tegenover je bezoeker.

Heb je al een complete branding of huisstijl klaarliggen die nog steeds goed past bij waar je nu staat en bij wat je wilt uitstralen? Top, dan bouwen we daar op verder. Heb je nog geen vaste kleuren of lettertypes? Dan zal Linsey een aantal lettertype en kleuren combinaties voor je maken om uit te kiezen.

Stap 7. Webdesign & Bouw

Oké, alle input is binnen! Nu de teksten, foto’s en huisstijl bepaald zijn, gaat Linsey aan de slag met een eerste opzet (meestal 1 of 2 pagina’s), waarop jij weer feedback kan geven. Zo weten we zeker dat we in de goede richting zijn voordat we verdergaan.

Ben je tevreden? Dan gaat Linsey de rest van de website vullen. Dit proces gaat snel door het grondige voorwerk dat we gedaan hebben. Je krijgt per pagina minimaal één feedbackronde.

Stap 8. Livegang

Staan alle puntjes op de i? Dan gaat de website live en kan de hele wereld jouw gloednieuwe website bewonderen. Linsey zal de website ook aan Search Console koppelen (en aan Google Analytics, als je dat wilt) en daarmee Google een seintje geven om een kijkje te nemen.

In onze kennisbank leggen we je uit hoe je de website eenvoudig zelf kunt aanpassen. En natuurlijk kun je zulke wijzigingen ook aan ons uitbesteden. 

Vragen? Lees onze FAQ pagina eens door of stuur gerust een berichtje.

Investering | Startpakket

Je krijgt een professionele website op maat plus een personal branding fotoshoot voor jouw onderneming. Vanaf €5500, inclusief:

WordPress Website

 • 5 pagina’s met 1 correctieronde per pagina
 • Blog-functionaliteit
 • Professioneel webdesign
 • Wij schrijven de webteksten voor je o.b.v. copywriting & marketing principes
 • Volgens de laatste SEO/Google richtlijnen
 • Uitgebreide formulieren via Gravity Forms
 • Automatische backups via UpdraftPlus
 • WordPress instructievideo’s
 • Google Analytics & Tag Manager
 • 1 jaar gratis onderhoudsabonnement

+

High-end Fotografie

 • Conceptbespreking vooraf
 • 40 foto’s bewerkt in hoge resolutie
 • Foto’s in kleur & zwart/wit
 • Meerdere outfitwissels (gem. 5 tot 7)
 • Privé online gallery
 • Branding Shoot Gids met tips over poses, kleding, attributen en meer.

Je profiteert van €375 pakketkorting op de fotografie. Je krijgt een shoot ter waarde van €1500 voor €1125.

Prijzen zijn exclusief btw en eventuele locatie- of reiskosten (€0,35 p/km).
Betaling in meerdere termijnen is mogelijk.

Meer dan 5 pagina’s nodig?

Simpele pagina’s zijn inclusief

Simpele pagina’s (zoals een pagina voor je privacyverklaring, een podcast pagina of nieuwsbrief pagina) zijn inclusief, omdat dit pagina’s zijn waarvoor wij (bijna) geen teksten hoeven te schrijven en ze weinig design vereisen.

De optie tot bloggen zit ingebouwd in WordPress en is ook inclusief. Heb je blogartikelen (of cases of reportages) op je oude website staan die je wilt meenemen? We kunnen ze voor je overzetten (gem. €50 per artikel). Lees hier meer.

Uitgebreide pagina’s

In ons startpakket zitten 5 pagina’s. Vaak komt dit uit op de homepage, over-mij pagina, contactpagina, een salespagina (voor je dienst of product) plus een extra pagina voor je faq of portfolio of iets dergelijks.

Heb je meer pagina’s nodig, omdat je bijvoorbeeld meerdere diensten aanbiedt? We rekenen €500 per extra (uitgebreide) pagina. Wij schrijven dan de teksten voor je en de pagina krijgt een mooie en overzichtelijke layout/design.

Wil jij ook je nieuwe website professioneel aanpakken?

We beginnen graag met een vrijblijvend gesprek. Dan weet jij vrijwel direct wat er mogelijk is, hoe snel en wat het gaat kosten.