Mandy en Linsey van Brander & Brander
Info & Prijzen

Website laten maken

Wil jij ook een website die jouw waarde onderstreept? Je krijgt een mooie website die professioneel én persoonlijk is. Met teksten, webdesign en foto’s speciaal geschreven en gemaakt voor jouw onderneming.

Website van een wedding planner

Voor de ondernemer die het professioneel wil aanpakken.

Je hoeft niet zelf het website-wiel opnieuw uit te vinden. Wij weten wat werkt. We vertalen jouw onderneming graag naar een website die je met trots met de wereld wilt delen.

WordPress website op maat

 • Mooi en overzichtelijk webdesign
 • Pakkende webteksten
 • Sfeervolle foto’s & branding video
 • Een WordPress website die technisch klopt
 • Aandacht voor SEO
Onze visie op websites

Is het tijd voor een professionele website?

Wij gaan voorbij alleen een mooi webdesign. Ons doel is dat mensen tijdens een sitebezoek al grotendeels overtuigd worden van jouw (meer)waarde.

Want veel sites komen neer op: “Ik ben een wedding planner. Ik ben een kei in plannen. Neem contact op.” Maar zo benoem je alleen voorwaardes (= kunnen plannen), niet jouw meerwaarde.

En de bezoeker moet dan zelf beredeneren waarom ze voor jou moeten kiezen versus een ander. Terwijl jouw website dé plek kan zijn waar dit jij helder maakt.

Daarom pakken we het totaalplaatje op. Techniek, design, tekst, seo en beeld brengen we samen tot een sfeervolle website die bij jou én je klant past.

Linsey en Mandy van Brander & Brander

Waarom juist bij ons
een website laten maken?

Laat jezelf ontzorgen

Snel en effectief werken is our middle name. We zijn nuchter, houden van doorpakken en het kan dus zomaar zijn dat jouw nieuwe website al na een paar weken in de lucht is.

We nemen zoveel mogelijk werk voor je uit handen, want wij weten al wat werkt. We willen een nieuwe website laten maken een leuke en ontspannen ervaring voor je laten zijn!

Altijd het doel voor ogen

We willen dat je nieuwe website jou vooruit helpt. Daarom zijn we niet van de wollige teksten of designs met veel franjes en animaties. Zulke zaken zitten gehaaste bezoekers alleen maar in de weg. Wij gaan voor persoonlijk én professioneel.

En ook nadat de website live is, blijven we een veilige haven voor vragen en tips. Zodat je nieuwe website goed blijft.

Linsey en Mandy van Brander & Brander

Alle kennis in huis

Wie zijn wij? Webdeveloper en designer Linsey combineert haar liefde voor code met het creatieve van design. En fotograaf Mandy kan haar interesse in mensen kwijt in het maken van beelden en teksten.

Als zussen gaat onze samenwerking vloeiend. We zijn goed op elkaar ingespeeld. Klanten beschrijven ons als betrokken, rustig, professioneel en snel.

Website Portfolio

We hebben inmiddels al meer dan 40 ondernemers mogen helpen. Wie ging je voor? Zie hieronder een greep uit de websites die we recent gemaakt hebben.

Mandy Brander, fotograaf bij Brander & Brander

Prachtige foto’s & video op jouw nieuwe website

Professionele beeld helpt je een betrouwbare indruk achter te laten op bezoekers. Fotografie kan een website maken of breken. Dus stellen wij er hoge eisen aan.

Gelukkig hebben we dit zelf in huis met huisfotograaf Mandy voor prachtige beelden die naadloos aansluiten op Linsey haar webdesign. 

“Wat is het gaaf geworden! Ik laat mijn website nu met trots zien. Het is nu echt een weerspiegeling van wie ik ben en wat ik doe.”

Mijn website werd steeds meer een zorgenkindje. De templates die ik zelf in elkaar zette, sloten niet meer aan bij waarnaar mijn bedrijf gegroeid was.

Mandy en Linsey begrepen waar ik naartoe wilde en vertaalden mijn wensen snel in een prachtig design. Ze vullen elkaar enorm goed aan; mijn website zit nu zowel visueel als technisch goed in elkaar.

Het gehele proces verliep prettig en snel. Al mijn vragen werden meer dan beantwoord. Kortom, ik ben erg tevreden en kan beide dames van harte aanbevelen.”

Linsey en Mandy van Brander & Brander

Investering | Wat kost het?

startpakket

Website met fotografie

Krijg een professionele website op maat plus personal branding fotoshoot voor jouw onderneming.

Vanaf €4550, inclusief:

WordPress website op maat
 • Incl. 7 pagina’s met 1 correctieronde per pagina
 • Webteksten & interview
 • Professioneel webdesign
 • Aandacht voor SEO
 • WordPress instructievideo’s
 • Blog-functionaliteit
 • Google Analytics & Tag Manager
 • Uitgebreide formulieren via Gravity Forms
 • Automatische backups via UpdraftPlus
 • 1 jaar gratis onderhoudsabonnement
Fotografie (meer info)
 • 40 foto’s in meerdere settings & outfits
 • Een gids vol met handige tips
 • Ter waarde van €1125 voor €800 (= €325 korting)

Extra: Video

Wil je een branding video bij je nieuwe website en foto’s laten maken? Ook goed inzetbaar op social media.

Vanaf €5950 krijg je:

 • Ons startpakket (website + fotografie)
 • Branding video van 1-2 minuten met rechtenvrije muziek, met en zonder ondertiteling
 • Visagie & haar

Extra: Logo & Branding

Een nieuwe site-huisstijl (kleuren, lettertypes) valt binnen ons startpakket, maar zoek je een compleet branding pakket mét logo? We bieden een voordelig totaalpakket aan in samenwerking met Maud van Mauthentique. Vanaf €6850 krijg je:

 • Ons startpakket (website + fotografie)
 • Branding pakket: Logo, beeldmerk, kleurpalet, lettertypes, social media templates & brand guide

Prijzen zijn exclusief btw en eventuele locatie- of reiskosten (€0,35 p/km). Betaling in meerdere termijnen is mogelijk.

Veelgestelde vragen

Kosten, levertijd & mogelijkheden

Wat is de gemiddelde levertijd?

Het voorwerk (interview, fotoshoot, teksten en feedback) kost gemiddeld zo’n 3-4 weken, en het design en de bouw van de website ook zo’n 3-4 weken.

Dus je kunt in 2 maanden al een nieuwe website hebben. En hoe sneller jij feedback levert, hoe sneller wij kunnen werken.

Wat kost het?

Je kunt onze startpakketten hier bekijken ter indicatie.

Wijken jouw wensen hiervan af? Na het intakegesprek ontvang je van ons een (vrijblijvende) offerte op maat.

Kan ik in meerdere termijnen betalen?

Ja, standaard hanteren we 3 maandelijkse termijnen, waarvan eentje als aanbetaling na akkoord op de offerte.

Maar in 4 of 5 maandelijkse termijnen betalen is ook prima. Zo kan het startpakket van €4350 bijvoorbeeld in 5 termijnen van €870 opgesplitst worden.

Je vindt hier onze starttarieven.

Ik vind het eigenlijk best duur…

Er zit heel veel prijsverschil tussen websitebouwers. Als jij alle input (tekst, beeld, huisstijl, indeling) kant-en-klaar aanlevert en alleen iemand betaalt om alles in een vaste layout in elkaar te klikken, kan €500 een realistisch bedrag zijn.

Dan heb je je eigen plekje online, maar heb je niet per se een professionele website. Je hebt niet geprofiteerd van de kennis en kunde van een expert.

Wij zitten hoger qua prijs, omdat we een totaalpakket bieden. Wij nemen het hele websiteproces voor je uit handen:

 1. Fotografie
  (concept uitwerken, locatie regelen, fotoshoot, selectie, bewerking)
 2. Webteksten
  (interview afnemen en uitwerken, seo audit, teksten schrijven, correctieronde)
 3. Webdesign & UX
  (gesprek, huisstijl bepalen, per pagina ontwerpen, correctierondes)
 4. Techniek & Livegang
  (WordPress installeren en instellen, Search Console, Google Analytics)

Door dit alles aan te bieden, kunnen we meer kwaliteit bieden. Want als één stukje niet goed zit, begint de hele ‘websitepuzzel’ te wringen. Maar aan die extra waarde, hangt wel een hoger prijskaartje.

Bijkomend voordeel van een nieuwe website bij ons is dat je de teksten en foto’s natuurlijk ook weer kunt inzetten op social media of in een brochure. Wij merken ook dat klanten hierna hun verhaal scherper hebben. Want je bent aan het denken gezet over je onderneming en je hebt nu alles bondig op je website staan. Dit werkt weer door in de rest van hun communicatie naar de buitenwereld.

Je vindt hier onze starttarieven.

Ik wil meer dan 7 pagina’s. Wat kost dat?

We maken dan een offerte op maat. De omvang van een pagina heeft invloed op hoeveel meerwerk het zal zijn, maar de gemiddelde prijs voor een extra dienst- of productpagina (incl. teksten & design) is €350.

We rekenen géén extra kosten voor simpele tekstpagina’s zoals een privacyverklaring. Blog functionaliteit en formulieren zitten ook al in de prijs.

Meestal komt het aantal pagina’s uit op: de homepage, contact, over mij en 1 tot 4 dienst/product pagina’s.

Ik wil een webshop, doen jullie dat ook?

Wil je alleen een paar producten verkopen? Zoals een e-book, online cursus of workshop? Dan kunnen we een checkout (betaalpagina) per product maken via software zoals Plug & Pay (vanaf €15 p/m). Zie hier een voorbeeld. Dit werkt voor jezelf en voor klanten een stuk simpeler dan een complete webshop.

Wil jij wel een complete webshop waarbij bezoekers een winkelwagen kunnen vullen, favorieten kunnen onthouden en hun eigen klantaccount kunnen maken? Dat bieden wij helaas niet. Wij hebben de keuze gemaakt om te focussen op ondernemers met een kleiner, persoonlijker aanbod; daar ligt onze expertise.

Lees ons artikel om een beter beeld te krijgen van de verschillende opties van betalingen ontvangen online.

Regelen jullie ook zaken zoals Google Analytics?

Ja, Linsey kan Google Analytics voor je instellen en op de website installeren. Wil je extra gebeurtenissen bijhouden (zoals call-to-action clicks) of wil je een Facebook Pixel op de website laden? Dan kan Linsey dit ook voor je instellen via Google Tag Manager. Ook koppelt ze de website met Google Search Console.

Wij zijn echter geen online marketeers dus we doen geen uitgebreide analyses op basis van de verzamelde data of iets dergelijks.

Kunnen jullie ook een logo of huisstijl maken?

Heb je nog geen eigen kleuren of lettertypes? Linsey kan een huisstijl voor je website opstellen vanuit haar (web)design expertise. Dit zit inbegrepen in het startpakket. Hier zit geen logo bij. We kunnen wel je bedrijfsnaam in een mooi lettertype zetten.

Wil je liever een complete branding mét logo laten maken? We bieden een totaalpakket aan in samenwerking met brand creator Maud van Mauthentique.

Wat krijg je dan? (bekijk investering)

 • Logo & beeldmerk (in png, jpg, eps, in diverse kleuren)
 • Kleurpalet (met cmyk, rgb, hex codes)
 • Lettertypes (open bestanden)
 • 6x social media templates (in Canva aangeleverd)
 • Brand Guide (als leidraad voor de toekomst)

Ook denkt Maud mee over het concept voor de fotoshoot zodat deze helemaal in lijn met je branding is.

Werkwijze

Kan ik straks zelf de website aanpassen?

Ja, we bouwen de website in WordPress en daardoor kan je ook makkelijk zelf aan de slag. We hebben een kennisbank vol met instructievideo’s. Hier leer je o.a. hoe je een pagina maakt en hoe je zelf aanpassingen kan doen. En kom je er niet uit of wil je even sparren? Dan zijn wij er voor je.

Heb je juist geen zin om zelf dingen aan te passen? Dan kun je het werk ook aan ons uitbesteden.

Is dit ook geschikt voor beginnende ondernemers?

Wel als je jouw aanbod en doelgroep helder hebt.

Maar ben jij nog echt een kersverse ondernemer in die allereerste testfase zit? Waarbij jouw aanbod elke maand verschuift en jouw doelgroep nog alle kanten op gaat? (Wat heel normaal is. Je weet pas wat werkt en wat je leuk vindt na het te hebben geprobeerd). Dan raden we je aan om eerst zelf een website in elkaar te flansen. Zo zonde om deze investering te doen en na drie maanden te merken dat de inhoud eigenlijk niet meer klopt omdat je positionering compleet veranderd is.

Twijfel je? Linsey heeft er een artikel over geschreven:

Lees verder: Zelf jouw website maken of uitbesteden?

Ik hoef dus niet zelf teksten te schrijven?

Inderdaad, wij schrijven ze voor je. Natuurlijk mag jij wel feedback leveren of zinnen herformuleren in jouw woorden.

We hebben deze keuze gemaakt om 2 redenen:
Ten eerste weten wij goed wat op een website hoort te staan, uit ervaring en onderzoek, om zowel potentiële klanten aan te spreken als om zoekmachines zoals Google blij te houden. Zo kunnen we extra kwaliteit bieden.

Ten tweede hebben we gemerkt dat veel mensen worstelen met het schrijven van teksten. Het kost veel moeite of het wordt eindeloos vooruit geschoven. Niet fijn voor jou en onhandig voor ons.

Door dit gedeelte over te nemen, besparen we onze klanten een hoop tijd, moeite en uitzoekwerk.

Hoe verloopt het schrijfproces?
Dat lees je hier.

Wil je per se zelf schrijven?
Als je liever zelf schrijft, mag het natuurlijk wel. We zullen je een document met tips sturen, maar we beginnen in dit geval pas echt met de website wanneer jij de teksten aangeleverd hebt. Ervaring leert dat mensen soms pas een half jaar later de teksten af hebben en wij houden juist van tempo.

Lees verder: onze website stappen

Wat als ik geen fotografie erbij wil?

Wij bieden in principe alleen sites inclusief fotografie aan. Waarom? Zelfs met de beste teksten en het mooiste webdesign, zorgt slechte fotografie (of alleen stockfoto’s) voor een onprofessionele en onbetrouwbare indruk. Het doet afbreuk aan de website.

Om de hoge kwaliteit te kunnen bieden die we willen bieden, zijn professionele foto’s dus een must in onze ogen.

Je leest hier meer over de fotoshoot en de voordelen.

Uitzonderingen:

 • Heb je al eens bij Mandy foto’s laten maken? Dan is een nieuwe shoot misschien niet meer nodig. Dit kunnen we bespreken tijdens het intakegesprek.
 • Heb je recent al een professionele fotoshoot bij iemand anders gehad (of ben je zelf fotograaf)? Dan kijken we tijdens het intakegesprek of we de fotoshoot achterwege kunnen laten.

Hoe werkt het abonnement?

We willen natuurlijk dat je nieuwe website ook goed blijft en daarom bieden we een jaarlijks onderhoudsabonnement.

Het eerste jaar is inclusief, daarna €199 per jaar. Het abonnement is optioneel en kun je elk moment stopzetten.

Wat zit er allemaal in dit abonnement? In het kort:

 1. Technisch onderhoud (= altijd de nieuwste thema updates en wij voeren o.a. de WordPress core updates voor je uit)
 2. Automatische backups via de premium plugin UpdraftPlus (licentie t.w.v. €147 p/j)
 3. Uitgebreide formulieren via de premium plugin Gravity Forms (licentie t.w.v. €240 p/j)
 4. Kennisbank met instructievideo’s en SEO tips
 5. Inclusief 2 gratis vraaguren per jaar

Wat zijn de voordelen? Lees hieronder meer:

A. Technisch onderhoud: updates & checks
Elke 3-4 maanden brengt WordPress een grote update uit met nieuwe functies en met oude functies die wegvallen. Wij voeren deze core updates voor je uit. (Thema & plugin updates verlopen automatisch.) Ook ontvang je altijd de nieuwste versie van ons thema zodat het altijd met de nieuwste WordPress versie werkt. Linsey blijft ons thema uitbreiden; deze extra’s krijg jij dus ook mee.

Zo blijft je website modern en veilig. Ook hoef jij geen kostbare tijd te besteden aan (of je zorgen te maken over) de techniek, dat regelen wij voor je. 

B. Premium plugins voor formulieren en backups
Wij gebruiken de premium plugins Gravity Forms voor formulieren en Updraft Plus voor automatische backups. Deze plugins zijn beter en uitgebreider dan gratis alternatieven. Ze zouden je zo’n €400 per jaar kosten als je ze los zou aanschaffen, maar nu lift je mee op onze groepslicenties voor deze plugins.

Dus alleen daarmee haal je de abonnementskosten er al uit.

C. Support, tips en korting
Tot slot kun je altijd makkelijk terecht bij ons voor vragen en tips. Je krijgt via het abonnement sowieso 2 gratis vraaguren per jaar. Dit kun je gebruiken voor vragen en kleine aanpassingen, maar ook om te brainstormen met ons.

En als je na een tijdje weer nieuwe foto’s wilt, bijvoorbeeld voor social media, krijg je als vaste klant korting op een uitgebreide fotoshoot met Mandy.

Ons doel is dat jouw nieuwe website nog jaren meekan
Je wordt dus niet aan je lot overgedragen nadat de site live is. We willen een fijne thuishaven voor je blijven. Ons doel is dat jouw site ook goed blijft. Zo zonde als hij hierna versloft.

Bekijk onze website pakketten

Met welk WordPress thema werken jullie?

Een WordPress website heeft altijd één thema actief. Hiervoor gebruiken wij een thema dat Linsey zelf heeft gemaakt (en blijft uitbreiden). Dit thema is zo uitgebreid in opties – lettertypes, kleuren, layout – dat elke website wel zijn eigen look krijgt.

Dankzij dit thema kunnen we websites op maat maken zonder alles vanaf nul te hoeven coderen. Anders praat je al snel over tienduizenden euro’s. Tegelijkertijd heeft Linsey zo wel de techniek compleet in handen.

Doordat we met een vast WordPress thema werken zijn er wel bepaalde limieten. Zo hebben we een aantal keuzes gemaakt (o.a. geen onnodige animaties) omdat we gebruikerservaring belangrijk vinden. Een website moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar vooral ook fijn werken voor bezoekers. We zetten onze kennis op gebied van user experience en SEO dus actief in.

Heb je toch iets extra’s op maat nodig? Dan kan dit tegen een meerprijs in overleg gemaakt worden of we zoeken naar een passende WordPress plugin. Soms is iets zó handig dat we het aan het thema toevoegen. Zo is bijvoorbeeld de WhatsApp chat optie ook ontstaan.

Blijft mijn oude website online tijdens de bouw?

Als je al een website hebt die tijdens de bouw draaiende moet blijven, maken we de nieuwe website eerst op een demo-omgeving.

Als je nog geen site had, dan bouwen we wel gelijk op jouw server en verbergen we alles tijdelijk achter een ‘coming soon’ pagina voor niet-ingelogde bezoekers.

Komt mijn website hierna gelijk op #1 in Google?

Nee, zo snel gaat dat helaas niet. Niet voor belangrijke zoekwoorden.

Waarom? Goed ranken draait om het vormen van een volledig, fijn, uniek en betrouwbaar zoekresultaat. De basis daarvan is het maken van behulpzame pagina’s die de vragen van jouw doelgroep beantwoorden (plus een paar technische zaken).

Deze sterke basis zetten wij inderdaad voor je neer. Maar Google zoekt ook voorbij jouw eigen website naar positieve signalen over jouw bedrijf.

Zo zal een fotograaf met 50 vijf-sterren reviews als betrouwbaarder geschat worden dan eentje zonder en daarom ook voorrang krijgen in de zoekresultaten. En dat gedeelte — jouw online reputatie — kunnen wij niet voor je oppakken. Wel delen we informatie en tips, natuurlijk.

Waarom beloven sommige partijen dan wel #1? Hoog ranken kan nog redelijk makkelijk op hele specifieke (en vaak nutteloze) zoekwoorden. Zo kunnen we je binnen korte tijd een toppositie op “paarse penguins in Zuid-Holland” beloven, omdat niemand anders daarover een pagina heeft. Er is geen competitie en je content is sowieso uniek. Maar iets nuttigs zoals “trouwfotografie Groningen” of “business coach Utrecht” vereist veel meer tijd en moeite.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op of stel je vraag tijdens een kennismakingsgesprek.

Mandy en Linsey van Brander & Brander

Wil jij een professionele website laten maken?

We beginnen met een gratis en vrijblijvend online gesprek waarin we samen kijken of ons traject bij jou past en of er een match is. Zo ja, ontvang je een vrijblijvende offerte.

We kijken er naar uit je te spreken!