Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Professionele website laten maken

Krijg een aantrekkelijke WordPress website die uitstraalt wie jij bent en potentiële klanten aanspreekt.

Een website die jouw verhaal vertelt en klanten trekt.

De volgende stap zetten

Een nieuwe website laten maken is een grote stap! Dat begrijpen wij en daarom denken wij graag met je mee. Het is niet altijd makkelijk om jouw verhaal te vertalen naar een goede website. Je bent goed in wat je doet, maar dit verwoorden en uitstralen in een website is nog niet zo makkelijk.

Wij bieden het totaalpakket aan. Je krijgt niet alleen een website, maar we denken ook actief mee over de vorm én over de inhoud.

Herkenbaar?

 • Je twijfelt waar je überhaupt moet beginnen.
 • Je loopt vast met het maken van teksten en mist een strategie.
 • Je weet niet veel van SEO.
 • Je zou graag met iemand willen sparren over de inhoud van je website.
 • Je weet niet goed hoe je jouw ideale klant kan bereiken.
Linsey & Mandy van Brander & Brander

Alle kennis in huis

We hebben al veel ondernemers mogen helpen een succesvolle website neer te zetten. Wij willen jouw bedrijf echt leren kennen en vertalen naar een goed verhaal!

Ondernemer & fotograaf Mandy

Mandy is ervaren fotograaf en komt al met meerdere pagina’s op nummer 1 in Google. Als doorgewinterde ondernemer weet ze wat een website nodig heeft om jouw bedrijf verder te brengen. En als fotograaf is ze goed in beelden neerzetten die jouw verhaal ondersteunen. Meteen handig voor social media!

Webdeveloper Linsey

Dankzij Linsey haar technische kennis krijg jij een snelle website die op rolletjes loopt. Ze weet ook alles van SEO, design en gebruiksgemak af. Zodat je niet alleen meer bezoekers trekt, maar ze ook vasthoudt.

Bekijk ons werk

Wie gingen je voor? Bekijk een aantal websites die we recent gemaakt hebben.

coach

Demo Website

Trouwfotografie

Demo Website

Website voor Thomas Groen Coaching
millennial coach

Thomas Groen

Carla Couture website
trouwjurk maker

Carla Couture

diverse fotografie

Mandy Brander

HR Expert & Coach

Willemijn Boskma

lifestyle fotografie

Maud Dekkers

trouwfotografie

Mandy Aileen

Oh Belle Fotografie website
trouwfotografie

Oh Belle Fotografie

Naar de volgende slide
Naar de vorige slide

Onze website strategie

Een aantrekkelijke website is belangrijk, maar daar stoppen we niet. Een goede website heeft een strategie achter het design en de inhoud. We hebben veel onderzoek gedaan naar Google en hoe mensen denken en keuzes maken. Dit passen we toe in ons werk.

We kijken echt naar jouw bedrijf en jouw doelgroep, zodat jouw website laat zien waarom potentiële klanten bij jóú moeten wezen.

Wil jij ook?

 • Een mooie én inhoudelijk sterke website?
 • Een website die gevonden gaat worden door jouw potentiële klant?
 • Een website die echt laat zien wie jij bent?
 • Een plek hebben waar je vragen altijd welkom zijn?

Wat ons apart zet…

Wij helpen je met teksten!

Loop je vast met het schrijven van goede teksten? Wij kunnen je helpen met de richting, het finetunen of een complete tekst verzorgen!

De juiste bezoekers aanspreken

Bepalen wat er allemaal op je website moet komen, kan lastig zijn. Wij helpen hierbij. Door hier aandacht aan te besteden zal je meer bezoekers trekken, aanspreken en dus uiteindelijk meer klanten krijgen.

Hou zelf de controle

Na oplevering kun je dankzij ons zelf ontwikkelde thema makkelijk zelf aan de slag. We hebben een kennisbank vol met tutorial video’s. Maar kom je er niet uit of wil je even sparren? Dan zijn wij er voor je!

Carla Couture website

“Ik merk dat mijn website bezoekers nu veel meer aanspreekt.”

“Van het begin tot het einde, doen Mandy en Linsey wat ze beloven. Een verademing na meerdere slechte ervaringen. Ze overbruggen de kloof tussen creatief en techneut. Leveren zeer hoge kwaliteit maar blijven betaalbaar. Ik ben heel blij met mijn site, en beveel de beide dames bij iedereen aan die het maar wil horen.

En dan heb ik het nog niet over de geweldige extra’s die ze bieden. Mandy is ook fotograaf en kan voor prachtige foto’s en video zorgen, daar waar je die mist.

Ik merk dat mijn website bezoekers nu veel meer aanspreekt. Zo was er een bruid die mij boekte uit Rotterdam. Helemaal niet uit mijn regio, maar ze vertelde mij dat mijn website haar meteen aansprak. Mijn website alleen trok haar al over de streep!“

— Carla van Carla Couture

“Mandy en Linsey hebben in rap tempo een supermooie site neergezet. Vanaf het eerste contact was er al een goed gevoel. Ze hebben gevoel voor design, wat ik zelf heel belangrijk vind. De website is niet alleen mooi, maar ook duidelijk voor de bezoeker. Ze hebben echt meegedacht over hoe ik het beste mijn business kon profileren. Erg blij met het eindresultaat! Dikke aanrader.”

Maud

mauddekkers.com

Investering

website vanaf

€1695

Wil je een website door ons laten maken? Je krijgt:

 • Een aantrekkelijke WordPress website;
 • 7 pagina’s met 1 correctieronde per pagina;
 • Voortgangsgesprekken (online of bellen);
 • WordPress instructievideo’s;
 • Premium plugin Gravity Forms;
 • 1 jaar thema updates (daarna €100 p/j).

website + fotografie vanaf

€1999

Heb je nog geen professionele foto’s? Goede foto’s zijn van grote waarde voor een website. Laat Mandy prachtige foto’s van jou en je onderneming maken!

 • Alles van het basispakket;
 • Personal Branding fotoshoot;
 • 1,5 uur fotografie op locatie;
 • 40 nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit;
 • Mogelijkheid tot het wisselen van outfits.
WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

“…een fantastische combinatie!”

“Brander & Brander hebben mij geholpen met het maken van een prachtige en professionele website. Ze denken echt met je mee, ontzorgen en houden de communicatie over technische zaken. Een erg fijne samenwerking met een resultaat waar ik super tevreden mee ben!”

Willemijn

willemijnboskma.nl

“Linsey weet alles wat er te weten valt over websites en SEO. Mandy weet alles wat er te weten valt over ondernemen & fotografie. Een fantastische combinatie. Ze hielpen mij ook bij mijn niche statement en aanbod. Elke keer als ik naar mijn website kijk, word ik even stil van trots. Ik heb al mega veel complimenten gehad over mijn website én de foto’s.”

Thomas

thomasgroen.nl

“Na een fijne website check-up kwam ik er achter dat mijn website véél te traag was. Super snel hebben ze de website omgezet, er waren veel contact momenten, ze denken goed mee en elke vraag wordt super snel beantwoord. Ik ben ontzettend blij met de keuze die ik gemaakt heb voor Brander & Brander.”

Corine

ohbelle.nl

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de betaling?

Wanneer de offerte akkoord is factureren we de helft van het bedrag. Nadat de website opgeleverd is factureren we het resterende bedrag.

Wat houdt het abonnement in?

We werken met een abonnement. Dat zijn de enige doorlopende kosten die je bij ons hebt.

Het basis abonnement is €100 per jaar. Hieronder valt:

 • Je ontvangt technische thema updates. Dit betekent dat het thema altijd met de nieuwste WordPress versie zal werken. Ook ontvang je alle nieuwe blokken en features die Linsey blijft ontwikkelen.
 • Een jaarlijks contactmoment waarin we kijken hoe het gaat en je tips geven waar nodig.
 • Toegang tot onze kennisbank, vol met video’s over hoe WordPress en ons thema werkt. En hoe je WordPress core updates* uitvoert.

Het bonus abonnement is €250 per jaar. Hieronder valt:

 • Alles van het basisabonnement.
 • Linsey voert de WordPress core updates* voor jou uit en maakt daarbij ook een database backup. Je hoeft dus zelf geen updates uit te voeren.

* WordPress brengt elke 3 maanden een grote core update uit (bijv. van 5.5 naar 5.6). Deze moet je handmatig uitvoeren. Minor updates worden automatisch doorgevoerd door WordPress zelf.

Kan ik zelf pagina’s maken en bijwerken?

Ja, met ons WordPress thema kan je zelf ook makkelijk aan de slag! We hebben een kennisbank vol met video’s. Hier leer je hoe je een pagina maakt en hoe je zelf aanpassingen kan doen.

Maar kom je er niet uit of wil je even sparren? Dan zijn wij er voor je!

Hoe verloopt het proces?

We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek. We kijken of er een klik is en wat jouw wensen zijn. Daarna maken we een offerte op maat.

Zodra de offerte akkoord is, ontvang je een aantal vragen zodat we een beter beeld krijgen van jouw onderneming. Meestal maken we daarna een eerste opzet van 1 pagina zodat we het algemene design kunnen bepalen. Als dat akkoord is gaan we verder met de rest.

Afhankelijk van hoeveel ondersteuning je van ons nodig hebt met de teksten, kunnen we nog vaker (video)bellen. Je bent betrokken bij het hele proces.

Heb je nog geen website? Dan kunnen we je ook adviseren over hosting.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Gemiddeld 3 tot 6 weken. Hoe sneller jij content levert en reageert, hoe sneller wij zijn.

Verloopt de webhosting ook via jullie?

Nee, webhosting en domeinnaam moet je zelf apart aanschaffen, maar we kunnen je wel adviseren. Meer over webhosting.

Welke browsers ondersteunen jullie?

Ons thema ondersteunt actief moderne browsers met minimaal 2% gebruikers in Nederland (o.b.v. CanIUse). Dat zijn Chrome, Firefox, Safari en Edge.

Hoe werken jullie met extra plugins?

Het kan zijn dat je zelf nieuwe plugins gaat installeren. Een plugin is een software tool waarmee je extra functies aan je website mee toevoegt, zoals bijvoorbeeld een online agenda. 

Ons thema volgt de richtlijnen van WordPress dus een goed gebouwde plugin zou geen conflict mogen veroorzaken.

We denken graag mee, maar omdat plugins buiten ons gemaakt worden kunnen wij niet garanderen dat een plugin altijd blijft werken.

Welk WordPress thema gebruiken jullie?

Linsey heeft zelf een WordPress thema ontwikkeld. En ze blijft deze ook voortdurend uitbreiden en verbeteren.

Binnen ons thema is er veel vrijheid, zoals je eigen kleuren en Google of Typekit lettertypes kiezen. Je krijgt als ware een website op maat binnen de kaders van ons thema, zodat je al voor minder dan 2 duizend euro een professionele website kunt krijgen. Lees meer over wat er allemaal bij een website komt kijken.

Het thema gebruikt de blokeditor van WordPress zelf, Gutenberg. Daar hebben we ook nieuwe blokken aan toegevoegd. Bekijk alle opties.

Werkt het thema ook als webshop?

Dit ligt aan je eisen.

Heb je alleen een checkout nodig voor een aantal online producten? Dus geen winkelwagen, tracking, enzovoorts? Dan kunnen we dit met de plugin Gravity Forms instellen. Onze academy betaalpagina werkt ook op die wijze. Dit is meestal voldoende als je bijvoorbeeld een online masterclass organiseert of een fotodag met gelimiteerd aantal inschrijfplekken.

Wil je een complete webshop? We ondersteunen geen WooCommerce. We raden je aan om een shop-platform zoals Shopify te gebruiken. Dit werkt veel fijner en uitgebreider. We kunnen je helpen met het instellen van Shopify.

Je kunt dan alleen Shopify nemen of een WordPress site met Shopify ernaast.

Toch nog vragen? Stuur een berichtje of boek een gesprek, geheel vrijblijvend.