Ben je fotograaf? Volg 28 juni onze webinar 'SEO voor fotografen'. Schrijf je in!

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Linsey en Mandy van Brander & Brander

Professionele website laten maken

Krijg een aantrekkelijke WordPress website die uitstraalt wie jij bent en potentiële klanten aanspreekt.

Een website die jouw verhaal vertelt en klanten trekt.

De volgende stap zetten

Een nieuwe website laten maken is een grote stap! Dat begrijpen wij en daarom denken wij graag met je mee. Het is niet altijd makkelijk om jouw verhaal te vertalen naar een goede website. Je bent goed in wat je doet, maar dit verwoorden en uitstralen in een website is nog niet zo makkelijk.

Wij bieden het totaalpakket aan. Je krijgt niet alleen een website, maar we denken ook actief mee over de vorm én over de inhoud.

Herkenbaar?

 • Je twijfelt waar je überhaupt moet beginnen.
 • Je loopt vast met het maken van teksten en mist een strategie.
 • Je weet niet veel van SEO.
 • Je zou graag met iemand willen sparren over de inhoud van je website.
 • Je weet niet goed hoe je jouw ideale klant kan bereiken.
Linsey & Mandy van Brander & Brander
Linsey (l) en Mandy (r)

Alle kennis in huis

We hebben al veel ondernemers mogen helpen een succesvolle website neer te zetten. Wij willen jouw bedrijf echt leren kennen en vertalen naar een goed verhaal!

Ondernemer & fotograaf Mandy

Mandy is ervaren fotograaf en komt al met meerdere pagina’s op nummer 1 in Google. Als doorgewinterde ondernemer weet ze wat een website nodig heeft om jouw bedrijf verder te brengen. En als fotograaf is ze goed in beelden neerzetten die jouw verhaal ondersteunen. Meteen handig voor social media!

Webdeveloper Linsey

Dankzij Linsey haar technische kennis krijg jij een snelle website die op rolletjes loopt. Ze weet ook alles van SEO, design en gebruiksgemak af. Zodat je niet alleen meer bezoekers trekt, maar ze ook vasthoudt.

Bekijk ons werk

Wie gingen je voor? Bekijk een aantal websites die we recent gemaakt hebben.

coach

Demo Website

Trouwfotografie

Demo Website

camerajournalist

Jessica Buijs

Carla Couture website
trouwjurk maker

Carla Couture

diverse fotografie

Mandy Brander

Website voor Thomas Groen Coaching
millennial coach

Thomas Groen

HR Expert & Coach

Willemijn Boskma

lifestyle fotografie

Maud Dekkers

trouwfotografie

Mandy Aileen

Oh Belle Fotografie website
trouwfotografie

Oh Belle Fotografie

Naar de volgende slide
Naar de vorige slide

Onze website strategie

Een aantrekkelijke website is belangrijk, maar daar stoppen we niet. Een goede website heeft een strategie achter het design en de inhoud. We hebben veel onderzoek gedaan naar Google en hoe mensen denken en keuzes maken. Dit passen we toe in ons werk.

We kijken echt naar jouw bedrijf en jouw doelgroep, zodat jouw website laat zien waarom potentiële klanten bij jóú moeten wezen.

Wil jij ook?

 • Een mooie én inhoudelijk sterke website?
 • Een website die gevonden gaat worden door jouw potentiële klant?
 • Een website die echt laat zien wie jij bent?
 • Een plek hebben waar je vragen altijd welkom zijn?

Wat ons apart zet…

samenwerking icon

Wij helpen je met teksten!

Loop je vast met het schrijven van goede teksten? Wij kunnen je helpen met de richting, het finetunen of een complete tekst verzorgen!

vraag en antwoord icon

De juiste bezoekers aanspreken

Bepalen wat er allemaal op je website moet komen, kan lastig zijn. Wij helpen hierbij. Door hier aandacht aan te besteden zal je meer bezoekers trekken, aanspreken en dus uiteindelijk meer klanten krijgen.

verfroller icon

Hou zelf de controle

Na oplevering kun je dankzij ons zelf ontwikkelde thema makkelijk zelf aan de slag. We hebben een kennisbank vol met tutorial video’s. Maar kom je er niet uit of wil je even sparren? Dan zijn wij er voor je!

Carla Couture website

“Ik merk dat mijn website bezoekers nu veel meer aanspreekt.”

“Van het begin tot het einde, doen Mandy en Linsey wat ze beloven. Een verademing na meerdere slechte ervaringen. Ze overbruggen de kloof tussen creatief en techneut. Leveren zeer hoge kwaliteit maar blijven betaalbaar. Ik ben heel blij met mijn site, en beveel de beide dames bij iedereen aan die het maar wil horen.

En dan heb ik het nog niet over de geweldige extra’s die ze bieden. Mandy is ook fotograaf en kan voor prachtige foto’s en video zorgen, daar waar je die mist.

Ik merk dat mijn website bezoekers nu veel meer aanspreekt. Zo was er een bruid die mij boekte uit Rotterdam. Helemaal niet uit mijn regio, maar ze vertelde mij dat mijn website haar meteen aansprak. Mijn website alleen trok haar al over de streep!“

— Carla van Carla Couture

“Mandy en Linsey hebben in rap tempo een supermooie site neergezet. Vanaf het eerste contact was er al een goed gevoel. Ze hebben gevoel voor design, wat ik zelf heel belangrijk vind. De website is niet alleen mooi, maar ook duidelijk voor de bezoeker. Ze hebben echt meegedacht over hoe ik het beste mijn business kon profileren. Erg blij met het eindresultaat! Dikke aanrader.”

Maud

mauddekkers.com

Investering

website vanaf

€1695

Wil je een website door ons laten maken? Je krijgt:

 • Een aantrekkelijke WordPress website;
 • 7 pagina’s met 1 correctieronde per pagina;
 • Voortgangsgesprekken (online of bellen);
 • WordPress instructievideo’s;
 • Premium plugin Gravity Forms;
 • 1 jaar thema updates (daarna €100 p/j).

website + fotografie vanaf

€1999

Heb je nog geen professionele foto’s? Goede foto’s zijn van grote waarde voor een website. Laat Mandy prachtige foto’s van jou en je onderneming maken!

 • Alles van het basispakket;
 • Personal Branding fotoshoot;
 • 1,5 uur fotografie op locatie;
 • 40 nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit;
 • Mogelijkheid tot het wisselen van outfits.
WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

“…een fantastische combinatie!”

“Brander & Brander hebben mij geholpen met het maken van een prachtige en professionele website. Ze denken echt met je mee, ontzorgen en houden de communicatie over technische zaken. Een erg fijne samenwerking met een resultaat waar ik super tevreden mee ben!”

Willemijn

willemijnboskma.nl

“Wat eerst alleen een portfolio pagina was, hebben zij omgetoverd tot een uitgebreide website die past bij mijn bedrijf. Ze zijn ontzettend snel in hun werk, denken goed mee en helpen met het schrijven van pakkende teksten. Daarnaast heeft Mandy ook portretfoto’s gemaakt die passen bij de website. Samen met Linsey, die alles weet van de technische kant van de website, zijn ze een heel goed duo. Ik ben heel erg blij met het resultaat en raad iedereen Brander & Brander aan.”

Jessica

Jessica

jessicabuijs.com

“Linsey weet alles wat er te weten valt over websites en SEO. Mandy weet alles wat er te weten valt over ondernemen & fotografie. Een fantastische combinatie. Ze hielpen mij ook bij mijn niche statement en aanbod. Elke keer als ik naar mijn website kijk, word ik even stil van trots. Ik heb al mega veel complimenten gehad over mijn website én de foto’s.”

Thomas

thomasgroen.nl

Veelgestelde vragen

Betaling & Abonnement

Hoe werkt de betaling?

Wanneer de offerte akkoord is factureren we de helft van het bedrag. Nadat de website opgeleverd is factureren we het resterende bedrag.

Doen jullie ook de webhosting?

Nee, webhosting en domeinnaam moet je zelf apart aanschaffen, maar we kunnen je wel adviseren. Meer over webhosting.

Waarom werken jullie met een abonnement?

De techniek van WordPress staat niet stil. Elke 3 maanden komt er een core update uit die nieuwe verbeteringen en functies toevoegt.

Om ervoor te zorgen dat jouw website altijd met de nieuwste WordPress versie werkt, blijft Linsey de code van ons thema uitbreiden. Ook ontwikkelt ze van tijd tot tijd zelf nieuwe blokken en functies.

Al deze thema updates ontvang jij automatisch binnen ons abonnement.

Ook zit in het abonnement de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Die zijn er uiteraard soms en wij willen je niet voor elke vraag een factuur sturen.

Wat houdt het abonnement in?

We werken met een abonnement om ervoor te zorgen dat jouw website altijd met de nieuwste WordPress versie werkt. En zodat je bij ons kunt blijven aankloppen met vragen na oplevering van de website.

Het basis abonnement is het eerste jaar gratis.

Basis abonnement | €100 per jaar:

 • Je ontvangt thema updates;
 • Een jaarlijks contactmoment waarin we kijken hoe het gaat;
 • Volledige toegang tot onze kennisbank*;
 • 2 uur aan vragen.

Luxe abonnement | €250 per jaar:

 • Alles van het basisabonnement;
 • 3,5 uur aan vragen;
 • Wij voeren de WordPress core updates voor je uit.

* In onze Kennisbank vind je video’s waarin Linsey uitlegt hoe WordPress en ons thema werkt. Zodat je zelf pagina’s kunt maken en bewerken, het menu kunt aanpassen, etcetera. De eerste video is openbaar dus je kunt al een kijkje nemen als je wilt!

Proces

Hoe verloopt het proces?

We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek. We kijken of er een klik is en wat jouw wensen zijn. Daarna maken we een offerte op maat.

Zodra de offerte akkoord is, ontvang je een aantal vragen zodat we een beter beeld krijgen van jouw onderneming. Daarna maken we een eerste opzet van 1 pagina zodat we het algemene design kunnen bepalen. Als dat akkoord is gaan we verder met de overige pagina’s. Je kunt per pagina feedback geven.

Het meeste contact zal via de mail verlopen, maar je kunt ook nog een paar keer met ons videobellen als je dat fijner vindt! Voor als je bijvoorbeeld een keer vastloopt met de vragen of gewoon wilt sparren.

Heb je nog geen website? Dan kunnen we je ook adviseren over hosting.

Met welk WordPress thema werken jullie?

Wanneer wij een website maken, werken we binnen ons officiële thema dat Linsey zelf heeft geprogrammeerd. Dit thema is zo uitgebreid in opties — lettertypes, kleuren, layout, etc. — dat elke website wel zijn eigen look krijgt.

Dankzij dit thema kunnen we websites op maat maken zonder alles vanaf nul te hoeven coderen. Want dan praat je over een website die zo richting de €10.000 gaat. Tegelijkertijd heeft Linsey met ons eigen thema wel de techniek compleet in handen.

Doordat we met een vast WordPress thema werken zijn er wel bepaalde limieten. Zo hebben we een aantal keuzes gemaakt — zoals geen animaties en sticky headers — omdat we gebruiksgemak belangrijk vinden. Je betaalt ons immers ook voor onze kennis. Een website moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar vooral ook fijn werken voor bezoekers; jouw potentiële klanten.

Lees verder: Wat komt er allemaal bij een website kijken?

Wat is de gemiddelde levertijd?

Gemiddeld 3 tot 6 weken. Hoe sneller jij content levert en reageert, hoe sneller wij zijn.

Opties

Kan ik straks zelf pagina’s maken en bijwerken?

Ja, met ons WordPress thema kan je zelf ook makkelijk aan de slag! We hebben een kennisbank vol met video’s. Hier leer je hoe je een pagina maakt en hoe je zelf aanpassingen kan doen.

Maar kom je er niet uit of wil je even sparren? Dan zijn wij er voor je!

Werkt het thema ook als webshop?

Nee, we ondersteunen geen e-commerce plugin zoals WooCommerce waarbij je een complete webshop met winkelwagen kunt maken.

Wel kunnen we bijvoorbeeld een losse checkout via Gravity Forms en Mollie maken als je een losse training of e-book o.i.d. wilt verkopen.

Lees onze blog om een beter idee te krijgen van de verschillende opties van verkopen online.

Ik wil een meertalige website. Kan dat?

Jazeker!

Wil je de hele website vertalen? Dan gebruiken we de gratis plugin PolyLang.

Met PolyLang kan je per pagina verschillende taalversies maken, de header en footer vertalen en een taalmenu tonen (waarmee bezoekers van taal kunnen wisselen). De content moet je zelf vertaald aanleveren. Wij regelen het instellen van PolyLang. Hiervoor maken we een prijs op maat.

Wil je alleen een plek hebben om buitenlandse bezoekers heen te sturen?

Je kunt er ook voor kiezen om slechts 1 pagina te vertalen en daarop alle benodigde informatie op te zetten. Dit doet Mandy ook op haar trouwfotografie website.

Ik wil dat mensen een afspraak kunnen inplannen via de website. Kan dat?

Wij raden aan een tool zoals Calendly of Acuity te gebruiken. (Doen wij ook!)

Calendly is een online afsprakensysteem waarmee klanten zelf afspraken kunnen inplannen — op data en dagen die jou uitkomen.

Je kunt het koppelen met o.a. Google Calendar, zodat afspraken automatisch in de kalender komen. Ook kunnen bezette data dan niet in Calendly gekozen worden.

Toch nog vragen? Stuur een berichtje of boek een gesprek, geheel vrijblijvend.